ME3 laguje

Máte nějaké problemy s hrou? Zde je můžete řešit.
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 20. dub 2017 20:34:08

ME3 laguje

Příspěvekod Gilmak » čtv 20. dub 2017 20:39:49

Zdravím
Nedávno sem si chtěl zahrát ME3 , normálně si ji stáhnu na originu a zapnu. v tu ránu vidim jak se mi zasekává pohyb v menu , ihned co zapnu singleplayer hra má velké fps dropy chvilku to jede chvílí totální trhance.

Grafické ovladače jsou aktuální.
Co se týče mé sestavy , tak problém u mě asi nebude .

GPU : GTX 1050 Ti
CPU : AMD FX-8300
a ramky 8GB

Opravdu nevím kde nastal problém , ale štve mě to .
Předem děkuji za jakýkoliv nápad jak toto vyřešit ! :)

Kapitán
Uživatelský avatar
Příspěvky: 1136
Registrován: sob 05. led 2013 12:36:48

Re: ME3 laguje

Příspěvekod Honzaleco » pát 21. dub 2017 13:15:14

...v sestavě problém nebude...napadlo mě...nemáš počítač zaflákanej nějakejma zbytečnostma? Něčim, co zpomaluje jeho výkon. Nebo můžeš mít v pozadí spuštěnou jinou aplikaci, která dělá výše zmíněný...mně se tohle stávalo s Frapsem; když jsem měl zapnutý nahrávání, byly FPS permanentně dole...

Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 20. dub 2017 20:34:08

Re: ME3 laguje

Příspěvekod Gilmak » pát 21. dub 2017 21:32:53

Hele dnes sem něco zkusil . Stáhl sem si ME3 z torrentu , jelikož sem fakt nevěděl jak to hrát bez lagů přes origin :)
A ona ta pirátská verze funguje :-) zajímavé , každopádně zkusím ještě napsat na EA support :) je to fakt divný :)

Vojín
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 21. bře 2013 16:41:29

Re: ME3 laguje

Příspěvekod stitch123 » sob 22. dub 2017 16:23:25

O té pirátské verzi se jim ale nezmiňuj, ještě by tě mohli zabanovat.

Ostatní Origin hry ti jedou v pohodě?
Origin: stitch1231

Steam:
ObrázekObrázek

Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 20. dub 2017 20:34:08

Re: ME3 laguje

Příspěvekod Gilmak » sob 22. dub 2017 16:28:13

Jojo , den předtím sem hrál i ME2 a šlo to v pohodě takže fakt nevím :)

Sem zvědav jestli mi pomůže EA suppot :-)

Vojín
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 21. bře 2013 16:41:29

Re: ME3 laguje

Příspěvekod stitch123 » sob 22. dub 2017 16:31:55

Asi blbá otázka, ale zkoušels takový ty klasický věci jako spustit hru/Origin jako správce, režim kompatibility...?

Taky zkus porovnat pirátskou verzi a originálku. Třeba ty problémy způsobuje patch, kterej v té upirátěné nemáš.
Origin: stitch1231

Steam:
ObrázekObrázek

Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 20. dub 2017 20:34:08

Re: ME3 laguje

Příspěvekod Gilmak » ned 23. dub 2017 6:57:25

jojo zkoušel sem přeinstalaci jak originu tak hry , spuštění jako správce . Koukal sem i na zahraničcní fora a nic . asi sem jediný kdo má takový problém a abych řekl pravdu nemám chuť to řešit už . Člověk si koupí hru a dělá to takový problémy :D Doufám že Andromeda pojede v pohodě aspoň :)

Admin
Uživatelský avatar
Příspěvky: 880
Registrován: stř 25. črc 2012 18:41:54
Bydliště: Orbita Pluta

Re: ME3 laguje

Příspěvekod Green » stř 02. srp 2017 17:01:29

U jiných her problém nemáš? Mě se to jeví jako chyba optimalizace. Nejspíš některý z ovladačů
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R

Zpět na Technická podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník