Krogan ze zkumavky (povídka)
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Krogan ze zkumavky (povídka)
Tak jsem narazil na tenhle web o Massu a musím říct že se mi velmi páči. Nakonec se mi zapáčil tak že sem se rozhodnul i zaregistrovat, a jak jsem si všimnul, tak už se tu pár příběhu ze světa Mass Effectu objevilo, tak si dovolím přihodit i ten svůj.
http://chipsonator.zing.cz/clanek/1619/ ... cast-prvni
http://chipsonator.zing.cz/clanek/1989/ ... cast-druha
http://chipsonator.zing.cz/clanek/1619/ ... cast-prvni
http://chipsonator.zing.cz/clanek/1989/ ... cast-druha
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Re: Krogan ze zkumavky (povídka)
tomu říkám krásné uvítání díky mocAshley-Sheppard píše:vítej mezi námi
a ještě více tě vítám mezi autory povídek
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
Taky Tě mezi námi vítám!
A hned další autor! To se budeme mít
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Taktéž díky za přivítání Tak další autor, což voto, ale otázkou je zda aspoň trochu čitelnýSadene píše:Taky Tě mezi námi vítám!
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi na tom stejně jako já, tak trpíš tzv. SAN, neboli syndromem autorské nespokojenosti. Já tím trpím pořád a neustále tvrdím, že má dílka jsou nečítatelnáChipsonatorRodriguez píše:Taktéž díky za přivítání Tak další autor, což voto, ale otázkou je zda aspoň trochu čitelnýSadene píše:Taky Tě mezi námi vítám!
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
SAN jo? No je to celkem možné, že tím syndromem trpím Jinak tá tvá dílka si budu muset přečíst, abych tě kdyžtak z toho SAN mohl zkusit vyléčitAshley-Sheppard píše:Jestli jsi na tom stejně jako já, tak trpíš tzv. SAN, neboli syndromem autorské nespokojenosti. Já tím trpím pořád a neustále tvrdím, že má dílka jsou nečítatelnáChipsonatorRodriguez píše:Taktéž díky za přivítání Tak další autor, což voto, ale otázkou je zda aspoň trochu čitelnýSadene píše:Taky Tě mezi námi vítám!
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
to bych je někde musela publikovat i když vlastně pravda, na svém blogu to zveřejňuji, akorát tam není ME, zatím, ale rubriku to má a SAN je můj vymyšlený názevChipsonatorRodriguez píše:SAN jo? No je to celkem možné, že tím syndromem trpím Jinak tá tvá dílka si budu muset přečíst, abych tě kdyžtak z toho SAN mohl zkusit vyléčitAshley-Sheppard píše:Jestli jsi na tom stejně jako já, tak trpíš tzv. SAN, neboli syndromem autorské nespokojenosti. Já tím trpím pořád a neustále tvrdím, že má dílka jsou nečítatelnáChipsonatorRodriguez píše:Taktéž díky za přivítání Tak další autor, což voto, ale otázkou je zda aspoň trochu čitelnýSadene píše:Taky Tě mezi námi vítám!
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
No vidíš, rubrika je velmi dobrý začátek jinak neboj, to s tím SAN mi došlo, ale je pravda že ten název toho smyšleného syndromu je trefnýAshley-Sheppard píše:to bych je někde musela publikovat i když vlastně pravda, na svém blogu to zveřejňuji, akorát tam není ME, zatím, ale rubriku to má a SAN je můj vymyšlený názevChipsonatorRodriguez píše:SAN jo? No je to celkem možné, že tím syndromem trpím Jinak tá tvá dílka si budu muset přečíst, abych tě kdyžtak z toho SAN mohl zkusit vyléčitAshley-Sheppard píše:Jestli jsi na tom stejně jako já, tak trpíš tzv. SAN, neboli syndromem autorské nespokojenosti. Já tím trpím pořád a neustále tvrdím, že má dílka jsou nečítatelnáChipsonatorRodriguez píše:Taktéž díky za přivítání Tak další autor, což voto, ale otázkou je zda aspoň trochu čitelnýSadene píše:Taky Tě mezi námi vítám!
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
Děcka, já sice nejsem autor, ale trpím velmi podobným syndromem SVN - syndrom všeobecné nespokojenosti
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
no právě, kamarádky, co sem tam něco také napíšou, ho začaly používat ne že by to nepotěšilo