DLC Leviathan a Weapon Pack

Všeobecné novinky a oznámení.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Green
Admin
Příspěvky: 884
Registrován: stř 25. črc 2012 18:41:54
Bydliště: Orbita Pluta
Kontaktovat uživatele:

DLC Leviathan a Weapon Pack

Příspěvek od Green »

Obrázek

EA na včerejší, pozdně noční, Summer Showcase představila ME3 DLC s podtitulem Leviathan, které vyjde ještě během léta pro PC, PS3 i X360 verze hry za 10$ / 800 MS bodů a dle oficiální informace nechá Sheparda a spol. odhalit něco mocného, co je schopno zneškodnit i reapery. Dozvíme se prý detaily o původu reaperů, zatímco se k tomu „něčemu mocnému“ budeme snažit dostat dříve, než reapeři, aby to zneškodnili.

Během této výpravy, která se dle jednoho obrázku bude zjevně odehrávat i pod vodou, prozkoumáme neprozkoumané systémy, zabrousíme do nových oblastí na Citadele, pokecáme si se zbrusu novými postavami a ještě si budeme moci odemknout nové zbraně. Zkrátka, vágněji už DLC popsat nešlo. Ach ten marketing. Původní data, vyzobnutá z Extended Cut, jsou mnohem konkrétnější a docela sedí k nově oznámeným faktům.



Obrázek

Společně s Leviathanem bylo oznámeno i docela malinkaté DLC Firefight Weapons Pack, které pro všechny verze hry vyjde 7. srpna, koštovat bude 2$ / 160 MS bodů a čistě do singleplayerové kampaně přidá dvě nové, mocné zbraně a také zbraně z balíčků Rebellion a Resurgence.
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět