Default femshep,....and Maleshep
Re: Default femshep,....and Maleshep
UNF.... ta je
Universal Noise of Fucking?Sadene píše:UNF.... ta je
jj ta je
Tak určitě... ty bys do ní nešel?jeňa_cz píše:Universal Noise of Fucking?Sadene píše:UNF.... ta je
jj ta je
no jéje někoho mi i připomíná , akorát by se asi rozpadla jak by se rozmočilaSadene píše:Tak určitě... ty bys do ní nešel?jeňa_cz píše:Universal Noise of Fucking?Sadene píše:UNF.... ta je
jj ta je
- Hany
- Poručík
takže... sice je starej, všichni ho znaj, nicméně pořád to považuju za jeden z nejlepších obrázků k ME
hm... opravdu hezké... šatyjeňa_cz píše:
Happy birthday, commander Shepard
Aspoň někdo další! Díky Val, už jsem si myslela, že si nikdo jiný nevzpomene nebo to nikomu nedojde
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
hmm ale to neni shep, a co to ma ze kver ten neznam a proc ma stejnej kver v ruce a na zadech a proc ten na zadech neni slozenej jak to zbrane v ME delaj ? a proc ta hlema ve me evokuje DS spis nez ME ... ale jinak to vypada dobre teda pokud by to nemelo bejt z ME sveta
no zbraň nesedí a ksicht je customovanej noSwen von Walhallion píše:hmm ale to neni shep, a co to ma ze kver ten neznam a proc ma stejnej kver v ruce a na zadech a proc ten na zadech neni slozenej jak to zbrane v ME delaj ? a proc ta hlema ve me evokuje DS spis nez ME ... ale jinak to vypada dobre teda pokud by to nemelo bejt z ME sveta
jediny co se mi tam nelíbí je ten pruh na prostředku břicha, s takovy částí na tom armoru by se nemohl ohnout v pase ale jinak žůžo