A kdo říká, že jsem myslela jen tebe... zase si moc nefandi... myslela jsem mužskou část hráčů celkově. Protože tak to je... kdyby byla možnost v ME LI s turiankou, pochybuji, že by se někdo nad tímhle pozastavoval. Nikdo se nepozastavuje nad možnosti, že muž může mít něco s mimozemšťankou... ale žena? Ale tohle je obdobné téma jako jsme před nedávnem řešili v topicu u Kaidana, kdy tam někdo považoval vztah muže s mužem za hnus ale ženy s ženou za normálku... že tohle není pokrytectví?... ale jděte.Levik89 píše:Lady Grey: já tu někde tvrdil jak jsou Kvarianky či Asarijky sexy? Nemůžeš na každého kdo má jiný názor křičet: Pokrytče!
Ale ano, asarijky jsou lidem víc podobní, kvariani těžko říct (leda podle toho fota z fotoshopu Takže si to víc dokážu představit s asarijkou než s turiankou - každopádně jen ve hře, v reálu bych se do toho vážně nehrnul..
No a když jsme u toho pokrytectví... já vím, že Garrus je prima a tak, ale dal bych nevím co, kdybych to mohl vidět v reálu jak se k takovýmu Turianovi máš. Možná to trochu zavání šmíráctvím a pak kdo je tedy zoofil.. ale stejně bych to chtěl vidět
PS: Puberťáckou odpověď neberu...
Kdybych uměla hezky kreslit, tak bych ti obrázek, kde se spolu milují Shepardová a Garrus nakreslila... nevím, co je na tom tak extra nepředstavitelného. Je to stejné, jako když se Shepard miluje s Liarou nebo s Tali (tu Tali bych zdůraznila více, vzhledem k tomu, že kvariané mají od pasu dolů podobnou anatomii jako turiané).
A s tou zoofilii... jeden by mohl poznamenat, že rozdat si to s asarijkou, je jako v*jet chobotnici, vzhledem k těm chapadlům na hlavě. Ale já tohle neřekla. Však mě se asarijky taky líbí... Samara, Aria... jedině, proč hrát někdy Omegu znovu je, aby Shepovi/Shepardové vlepila na konci Aria pusu.