Kaidan Alenko

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Sadene
Viceadmirál

Re: Kaidan Alenko

Příspěvek od Sadene »

Hihi, škoda že to máš bez savů a předchozí romance, to je naprosto ultimátní :D :D

A ano, Kaidan je prostě zlatíčkoa gentleman :\**/: :\**/: :\**/:
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

Haha :) :) tak to se to povedlo :) hezký že?
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Je to hezký a hlavně romanticky. :\**/: Jemu se taky těžko říká ne, když si pak v tý nemocnici leží jen tak s odhaleným hrudníkem. :-O

Já bych si zahrála ME sérii pěkně od začátku i s Kaidanem jako romance zájmem(ale teda dost bych se musela v ME2 držet od hlavní baterie na Normandy :D ), bohužel teď na hru moc času nemám, ale zas jsem dostala strašnou chuť mít tu romanci za ženu s Kaidanem v ME3... těším se, až se dostanu k hraní DLC Citadela, já ho ještě s Kaidanem jako romance zájmem nehrála. Měla jsem za to, že mám uloženou někde starší hru, kde mám maleSheparda a Kaidana spolu (dal v ME3 košem Liaře kvůli němu... muhehehehe :evil: ), ale někam se mi ten save zatoulal. Tak jsem si dala novou hru, hlavně jsem si chtěla konečně zkusit zahrát hru za drsňačku a být na všechny protivná a aspoň jednou zkusit třeba nevyléčit ten genofág, za chvíli se dostanu k rozhodování na Ranochu, ale jako vyberu si gethy... kvariani ať jdou někam(užila jsem si zmlácení toho admirála, co střílel na tu getskou loď, i když na ni byla Shepka a hlavně pak i Kaidan), i když mi bude líto Tali. :(( Jinak jsem protivná na všechny, krom svý posádky, na ty jsem milá... až na Liaru, ta od Marsu dostává taky pěknou sodu. Já se teď snažím moc nepřeskakovat jednotlivý rozhovory, abych zjistila nějaký rozdíly v tom, když hrajete úplně novou hru a v tom, když hrajete hru se savamy. A mě dost Liara naštvala tím, že když vezli doktoři Kaidana na operační sál, tak James poznamená, proč nejdou s doktorama. A Liara hned na to řekne, že dřív musí vidět radu (nesnáším, když mi někdo říká, co musím dělat... a když to hlavně říká Liara... *zlověstné vrčení*)... jako je jasné, že Shepka půjde navštívit radu, ale vzhledem k tomu, že ji rada velkoryse přehlížela 3 roky ohledně Reaperu, tak si myslím, že nějakou chvíli můžou klidně počkat. Plus k tomu, že Shepka by asi raději navštívila kamaráda(nebo i něco víc), který je byl zraněný, když je bránil, ani nemluvím. Taky by Liaru nezabilo, kdyby za Kaidanem/Ashley v nemocnici zašla a ne vysedávala jako "trůňka" v prezidiiu a dělala, že něco dělá... přece je zná už 3 roky, k tomu díky ním to na Marsu neschytala ona... Dodnes mi vrtá hlavou, proč na tu Evu nepoužila nějakou biotickou vlnu, když se tam mrcha snažila dostat ke Kaidanovi/Ashley, aby ji odhodila pryč... místo toho "chuděrka" seděla na ř*ti a měla na všechno výhled z první řady. Ale já vím, co se stalo... Liara v tom viděla možnost zbavit se potenciální konkurence v milostném zájmu u Shepa... stejně ji to nepomohlo. :D
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

Lady Grey píše:Je to hezký a hlavně romanticky. :\**/: Jemu se taky těžko říká ne, když si pak v tý nemocnici leží jen tak s odhaleným hrudníkem. :-O

Já bych si zahrála ME sérii pěkně od začátku i s Kaidanem jako romance zájmem(ale teda dost bych se musela v ME2 držet od hlavní baterie na Normandy :D ), bohužel teď na hru moc času nemám, ale zas jsem dostala strašnou chuť mít tu romanci za ženu s Kaidanem v ME3... těším se, až se dostanu k hraní DLC Citadela, já ho ještě s Kaidanem jako romance zájmem nehrála. Měla jsem za to, že mám uloženou někde starší hru, kde mám maleSheparda a Kaidana spolu (dal v ME3 košem Liaře kvůli němu... muhehehehe :evil: ), ale někam se mi ten save zatoulal. Tak jsem si dala novou hru, hlavně jsem si chtěla konečně zkusit zahrát hru za drsňačku a být na všechny protivná a aspoň jednou zkusit třeba nevyléčit ten genofág, za chvíli se dostanu k rozhodování na Ranochu, ale jako vyberu si gethy... kvariani ať jdou někam(užila jsem si zmlácení toho admirála, co střílel na tu getskou loď, i když na ni byla Shepka a hlavně pak i Kaidan), i když mi bude líto Tali. :(( Jinak jsem protivná na všechny, krom svý posádky, na ty jsem milá... až na Liaru, ta od Marsu dostává taky pěknou sodu. Já se teď snažím moc nepřeskakovat jednotlivý rozhovory, abych zjistila nějaký rozdíly v tom, když hrajete úplně novou hru a v tom, když hrajete hru se savamy. A mě dost Liara naštvala tím, že když vezli doktoři Kaidana na operační sál, tak James poznamená, proč nejdou s doktorama. A Liara hned na to řekne, že dřív musí vidět radu (nesnáším, když mi někdo říká, co musím dělat... a když to hlavně říká Liara... *zlověstné vrčení*)... jako je jasné, že Shepka půjde navštívit radu, ale vzhledem k tomu, že ji rada velkoryse přehlížela 3 roky ohledně Reaperu, tak si myslím, že nějakou chvíli můžou klidně počkat. Plus k tomu, že Shepka by asi raději navštívila kamaráda(nebo i něco víc), který je byl zraněný, když je bránil, ani nemluvím. Taky by Liaru nezabilo, kdyby za Kaidanem/Ashley v nemocnici zašla a ne vysedávala jako "trůňka" v prezidiiu a dělala, že něco dělá... přece je zná už 3 roky, k tomu díky ním to na Marsu neschytala ona... Dodnes mi vrtá hlavou, proč na tu Evu nepoužila nějakou biotickou vlnu, když se tam mrcha snažila dostat ke Kaidanovi/Ashley, aby ji odhodila pryč... místo toho "chuděrka" seděla na ř*ti a měla na všechno výhled z první řady. Ale já vím, co se stalo... Liara v tom viděla možnost zbavit se potenciální konkurence v milostném zájmu u Shepa... stejně ji to nepomohlo. :D
Tady se nám to pěkně od Kaidana zvrhlo v pomlouvání Liary :D . K té biotice no nevím ale to je jako říct že se na Evu mohl vrhnout James a zmlátit ji. Popř.kdyby byl třeba Shep biotik tak proč on neposlal nějaké to odhození, nebo inženýr se ji nepokusil hacknout. Jo a Liara vám na Thessii zachránila krk takže asi tak uplně k ničemu nebyla ;) . Teď si jdu vykopat hrob páč mě tady teď všichni ukamenují :D .
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

dancer píše:
Lady Grey píše:Je to hezký a hlavně romanticky. :\**/: Jemu se taky těžko říká ne, když si pak v tý nemocnici leží jen tak s odhaleným hrudníkem. :-O

Tady se nám to pěkně od Kaidana zvrhlo v pomlouvání Liary :D . K té biotice no nevím ale to je jako říct že se na Evu mohl vrhnout James a zmlátit ji. Popř.kdyby byl třeba Shep biotik tak proč on neposlal nějaké to odhození, nebo inženýr se ji nepokusil hacknout. Jo a Liara vám na Thessii zachránila krk takže asi tak uplně k ničemu nebyla ;) . Teď si jdu vykopat hrob páč mě tady teď všichni ukamenují :D .
Čekala jsem, že někdo něco takového řekne... James a Shepard byli za raketoplánem, čili neměli moc přehled o tom, co se děje... Zato Liara a Kaidan/Ashley viděli oba, jak z toho druhého raketoplánu vylezla ta Eva. Klidně mohla Liara zareagovat jako Kaidan/Ashey (pak když se Liara na Normandy baví s Garrem o tom jak "pomohla" zastavit robotického zabijáka, to bych se teda hádala). A k Thessii... no coment (druhý parťák mohl taky Shepa vytáhnout). A po Thessii dvojitý no coment. Já vždy na Thessii měla s sebou v partě Javika, aby ji provokoval. Ale jak ho chtěla setřít tím, když Javik řekl, že asarijky jsou vděčný za svůj pokrok protheanům, tak mu řekla, že zase protheané jsou vděční za mass relé reaperům, a co z toho vzniklo... jako by asarijky to mass relé pro tuhle éru vymyslely... moc se ji ten stěr nepovedl. K tomu to její bučení po téhle misi. Chápu, že je smutné, že je Thessia v plamenech, ale třeba taková Země dopadla mnohem, mnohem hůř... a vidíte snad celou dobu Sheparda, Jamese, Jokera nebo Kaidana/Ashley bulet? To samé Palaven a Garrus. Nebo takový Javik, který zůstal poslední svého druhu... ale neměl tendenci všechno ořvat. Mě tímhle Liara nedojala, když se hádá s Javikem, vždy se zastanu jeho, kdo to její kňučení má pořad poslouchat? :-O
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

dancer píše: Tady se nám to pěkně od Kaidana zvrhlo v pomlouvání Liary :D . K té biotice no nevím ale to je jako říct že se na Evu mohl vrhnout James a zmlátit ji. Popř.kdyby byl třeba Shep biotik tak proč on neposlal nějaké to odhození, nebo inženýr se ji nepokusil hacknout. Jo a Liara vám na Thessii zachránila krk takže asi tak uplně k ničemu nebyla ;) . Teď si jdu vykopat hrob páč mě tady teď všichni ukamenují :D .
Ještě bych dodal že Kaidan je taky biotik a taky že je velice chytré, když proti tobě běží nepřítel tak na něj střílet zatímco mu běžíš naproti...

EDIT: Nesnažím se tu nijak Kaidana shazovat, jen se zastávám Liary. Krom toho z cutscény jde soudit že byla zraněná a navíc jí Kaidan (případně Ashley) odstrčil a stoupl si do cesty a než stihla zareagovat, tak už se to semlelo.
Bite my shiny Warden ass!
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

hRDLA píše:
dancer píše: Tady se nám to pěkně od Kaidana zvrhlo v pomlouvání Liary :D . K té biotice no nevím ale to je jako říct že se na Evu mohl vrhnout James a zmlátit ji. Popř.kdyby byl třeba Shep biotik tak proč on neposlal nějaké to odhození, nebo inženýr se ji nepokusil hacknout. Jo a Liara vám na Thessii zachránila krk takže asi tak uplně k ničemu nebyla ;) . Teď si jdu vykopat hrob páč mě tady teď všichni ukamenují :D .
Ještě bych dodal že Kaidan je taky biotik a taky že je velice chytré, když proti tobě běží nepřítel tak na něj střílet zatímco mu běžíš naproti...

EDIT: Nesnažím se tu nijak Kaidana shazovat, jen se zastávám Liary. Krom toho z cutscény jde soudit že byla zraněná a navíc jí Kaidan (případně Ashley) odstrčil a stoupl si do cesty a než stihla zareagovat, tak už se to semlelo.
Ano, "chudinka" byla zraněná... to je po celou sérii ME. Bu bu bu... nejufňukanější postava široko daleko.
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Dobrá, to už je dost OT, navrhuji tyhle subjektivní argumenty buď přesunout nebo utnout.

Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

hRDLA píše:Dobrá, to už je dost OT, navrhuji tyhle subjektivní argumenty buď přesunout nebo utnout.
Pravda... jen nechápu, proč vždy, když je na adresu Liary vyřčena nějaká kritika, hned je to tak "neuvěřitelné" a zvedá se vlna nevole. Nerozumím, proč někteří nepochopí, že ne všichni mají rádi Liaru. V mém případě okupuje poslední místa popularity, podobně jako Thane a Grunt.
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Každá postava má svoje fanoušky i hatery a né každý má rád všechny, že ano. Jen říkám, že i kdyby se objevila kritika na někoho jiného než na Liaru tak se určitě najde někdo kdo tu postavu bude bránit. Neříkám, že Liaru bůh ví jak zbožňuji, spíš se snažím zůstat u objektivního posuzování.
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

hRDLA píše:Každá postava má svoje fanoušky i hatery a né každý má rád všechny, že ano. Jen říkám, že i kdyby se objevila kritika na někoho jiného než na Liaru tak se určitě najde někdo kdo tu postavu bude bránit. Neříkám, že Liaru bůh ví jak zbožňuji, spíš se snažím zůstat u objektivního posuzování.
Já jsem taky u Liary objektivní... je to ufňukaná kňukna, kterou cpou kde se dá. :evil: :evil: :evil: Ale to je zase :offtopic:
Obrázek
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

Já mám napad. Zhodnem se že pro chlapa je nej Jack a pro ženskou Garrus a Kaidan (Já ho teda moc nemusím ale kdybych to sem nenapsala tak by to byl vyloženej hate :D ) :D . Máš pravdu Liara je z nich asi taková nejvíc dětinská ale tak to je možná proto že je na svůj druh ještě velmi mladá. Stejně nej asarijky jsou Aria a Samara :-O .
Obrázek
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Nejlepší LI pro maleShepa v mém případě Tali a Kaidan. :P :P

Jinak s těmi asarijkami naprosto souhlasím. Samara a Aria nemají chybu. Aria je jediný důvod, proč někdy hrát DLC Omega... ten huban na konci za tohle utrpení stojí.
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

dancer píše:Zhodnem se že pro chlapa je nej Jack
No to se teda nezhodnem :D

Hubana jsem nedostal, jelikož jsem paragon.

Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

hRDLA píše:
dancer píše:Zhodnem se že pro chlapa je nej Jack
No to se teda nezhodnem :D

Hubana jsem nedostal, jelikož jsem paragon a nechtěl jsem aby umřeli ti lidi.
Já hraji dost často za všemi zatracovaného inženýra, takže u mě není problém zvládnou vše na jeden zátah. A Petrovského rozhodně nechám Arii na hraní.
Obrázek
-Shepard-
Rotný
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Shepard- »

Obrázek
Navždy věrný
-Shepard-
Rotný
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Shepard- »

A ještě srandovní

Obrázek
Navždy věrný
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

OK tak Jack néé no :D . Ja jenom chtěla trochu spravit atmosféru tady :D . Jo Ariiny hlášky fakt stojí zato. Ja jsem vždycky s Ariou. Nyreen mi přišla taková nesympatická :/ . btw teď se mě Kaidan snažil zbalit i když ví že jsem s Jack O_o . Moje reakce na to když mě balil :D .
Obrázek :D :D

Ano je to trošku hate ale ta žába :D
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

-Shepard--tak to je fakt dobrý, ale tady bych měla hned jasno, kdyby byl Garrus jako LI hned v jedničce. Žádné rozmýšlení, Garrus u mě vede po celou sérii ME. :D :D Já si vybrat vždy umím... hold Kaidan si musí vystačit s tím, že ho balím jen ve hře bez savů... to se prostě nedá. :D :D Ano, jsem hříšník, přiznávám.

dancer - náhodou ta žabička je "ňuňu". :*
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

hRDLA píše:
Obrázek

oh my KaidanGod!!! Tohle je naprosto fantastický :* :* :*
Obrázek
Odpovědět