Jak dlouho vam trvalo dohrani ME2?
Jak dlouho vam trvalo dohrani ME2?
zajimalo by me,jak si stojej ostatni pri hrani ME2,jak dlouho vam to trvalo? idealne vcetne vsech DLC a vedlejsich ukolu(skenu planet)
Re: Jak dlouho vam trvalo dohrani ME2?
Se všema DLC... záleží na třídě, ale běžně to u mě bývá na Insanity tak kolem 38 hodin.
kdyz jsem cetl vsechny rozhovory a po kazdy misi prochazel posadku kvuli unikatnim rozhovorum,ktery jsou dostupny jen po splneni mise,tak me to dalo celkem 46 hodin
Ono to z části bylo tim, že jsem jel Vanguarda, to ty mise probíhají pak docela rychle.
Shepardovi to zabralo 49 hodin. FemShep byla o něco rychlejší, stihla to samý za 45 hodin a nějaký drobný.
Když se člověk kochá každou úrovní a žvaní s každým více než jednou, tak pak dopadne jako já, 92h 53min
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
- hRDLA
- Kontraadmirál
ME2 jsem kecal s každým co to šlo, všechno jsem splnil a poslouchal všechny a trvalo to nějakých 46 hodin (o několik méně než ME3).
Bite my shiny Warden ass!
Já se všeobecně vždy při hrách flákám, když neberu v potaz CoD a podobný typy. Jsem holt labužník, co musí mít všechny rozhovory, všechno přečtený v kodexu, informace o planetách a ještě nejlíp je mít všechny vytěžený
Když to tak vezmu, tak mně i ME1, kde je toho podstatně míň, trval 68h 15min.
Poměrně málo, jenom 68 hod. strávené hraním jedné kampaně v ME 1
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
Já jsem na tom úplně stejně, všecky mass effecty kolem 80ti hodin, to samý kdysi kotory a jade empire, u dragon age 1 se to vyšplhalo snad i přes 100 hodin možnáKrieg píše:Já se všeobecně vždy při hrách flákám, když neberu v potaz CoD a podobný typy. Jsem holt labužník, co musí mít všechny rozhovory, všechno přečtený v kodexu, informace o planetách a ještě nejlíp je mít všechny vytěžený
- Ostroměřák
- Desátník
mě to trvalo kolem 55 hodin se všemi DLC a vedlejšími úkoly..Vlastně všechny díly mi zabraly skoro stejnou herní dobu..
Naposledy upravil(a) Ostroměřák dne stř 09. říj 2013 15:42:32, celkem upraveno 1 x.
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
když se berou v potaz všechna DLC, tak kolem 80-90 hodin, ale včetně všech rozhovorů a skenování planet...jednička na tom byla podobně a trojka snad ještě o něco déle...takže já se s tím taky dost flákám
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
75 hodin jsem měl v 500tém starém savu. A důvod tak dlouhého gameplay, zapomínal jsem ME2 vypínat když jsem šel AFK
+ vytěžení všech planet na minerály.
Drůhý zátah jsem už všechno (úplně vše) stihl do 35hodin.
+ vytěžení všech planet na minerály.
Drůhý zátah jsem už všechno (úplně vše) stihl do 35hodin.
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Já vás nechápu.. udělal jsem každou misi (samozřejmě všechny vedlejší).. pokaždé jsem s každým mluvil a dělal prostě všechno.. A stejně mám jen 28hodin. Je pravda, že jsem některé rozhovory urychloval.. ale stejně.
Kodex nečtu
Kodex nečtu
I včetně DLC?kolovrat píše:Já vás nechápu.. udělal jsem každou misi (samozřejmě všechny vedlejší).. pokaždé jsem s každým mluvil a dělal prostě všechno.. A stejně mám jen 28hodin. Je pravda, že jsem některé rozhovory urychloval.. ale stejně.
Kodex nečtu
...no, mě by to normálně mělo trvat tak kolem 35-40 hodin...ale můj Shepard se třeba někde prochází víckrát a kochá se, vrací se na planety, kde už byl (třeba na Illium nakupovat), bloumá po Normandii a nebo prostě na chvíli zabloudí...a ono to hnedle naroste.
Shepardová byla o několik hodin rychlejší...prakticky a pragmaticky uvažující žena...
Mimochodem...ten člověk, kterej dal možnost míň než 20 hodin, tu hru musel pojmout jako totální speedrun...
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi nedělal vedlejší úkoly a bral jenom nutné lidi do týmu (musel mít zajímavý konec)
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
- CalibrationsForever!
- Svobodník
Mne zo všetkými DLC to trvalo asi 32 hodín cca, ale ako to tu v čítam za ten čas niektorí neboli ani v polovici hry a bez DLC to bolo asi 26 hodín cca.
Keď som tu videl že niekto to hral 90 hodín tak my skoro dich vyrazil
No čo už som rýchli hráč
Keď som tu videl že niekto to hral 90 hodín tak my skoro dich vyrazil
No čo už som rýchli hráč