Stránka 1 z 1

Konce, velké sklamání

Napsal: sob 15. srp 2015 14:09:26
od Jerry501
Chápu, že po 3letech je toto téma už zastaralé, ale aby jste rozuměli, já jsem zrovna dohrál celou trilogii, v době kdy vyšel ME3 jsem hrál SWTOR a ME jsem v té době nepovažoval za dobrou hru (což se ukázalo jako velká chyba), vězte mě moc neštve, že jsou tři stejné konce jen s jinou barvou a ačkoliv jsem si doteď myslel že ve ME 4 je Shepard hlavní postava (viděl jsem jen E3 trailer) a proto zjištění, že chcípne na konci trojky mě dost nasralo, ale né tak jako fakt, že ostatním postavám a celému vesmíru je to fuk, proboha v Halo udělali Master Chiefovi sochu a to ani nezemřel, to nemohli udělat nějaké velkolepou scénu když odchází největší hrdina galxie a celé série? Ale co mě úplně nejvíce nasralo byl fakt, že i když jsem celé 3 díly pracně vytvářel vztah k postavám a mezi postavami tak to na konci nemělo žádný význam, proboha vždyť jsem si porídil i DLC jen abych mohl pokračovat ve romanci s Liarou a ona ani nezabrečí, vždyť víc emocí projevila jen po útoku na Thesii, tam brečela jak malá holka a teď **** a místo toho posranýho dědy s vnukem ve scéně po titulkách tam mohla být Liara se Shepardovým dítětem a vyprávět mu jak byl jeho otec velký hrdina a taky **** mohli říct co se stalo s zbytkem party. Takže abych to shrnul, nasral mě žádný význam vztahů na konec, žádné vysvětlení co se s ostatnímy stalo a úplné sraní na Sheparda a Andersona, koho **** zajíma nějaká posraná deska.
Děkuji za váš čas.

Re: Konce, velké sklamání

Napsal: ned 16. srp 2015 13:15:17
od BatouT101
Jo nebudeš sám kdo si prošel stejným zklamáním. "Singleplayer (spoilery povoleny)" Je plný témat které se zabývají právě tímto...

Re: Konce, velké sklamání

Napsal: úte 18. srp 2015 10:13:13
od Vunaldo
Tady se to obecně celé zabývá tím koncem svým způsobem. Asi by stálo za to, vyhledat si to téma. Co vím, tak "zdvojené" témata se tu moc netolerují.
BTW, hlas v tvé hlavě ti silně poroučí "Go for Synthesis, it's the best way of evolution in this cycle"

Re: Konce, velké sklamání

Napsal: úte 18. srp 2015 12:13:06
od Jerry501
Jo toho , že je tu takový téma jsem si předtím nevšiml takže všem, už sem nepište.