Možné scénáře - nápady na MP hry

Znáte nějaké triky, užitečné rady nebo se chcete jen seznámit s jinými hráči? Pak jste vítáni.
Uživatelský avatar
Honzaleco
Kapitán
Příspěvky: 1147
Registrován: sob 05. led 2013 12:36:48

Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Honzaleco »

Noční lovci

V jedné z několika odlehlých oblastí byla zaznamenána nepřátelská aktivita. To by samo o sobě nebylo až tak nečekané, ale vůdce Kroganů tato informace přesto velice znepokojila. Zejména proto, že ovládnutím tohoto území by nepřítel získal možnost napadnout slabší kroganské klany, shromážděné dál od předních linií.
Vědomi si naléhavosti situace, obrátili se Krogané na Alianci s žádostí o pomoc. Je zřejmé, že tuto nepříjemnost je třeba vyřešit rychle a efektivně.
Vrchní velení proto vyslalo několik elitních lovkyň, aby pod rouškou tmy na místě prošetřily incident a delikátní problém vyřešily.

Následuje kopie rozkazu:

Od: Vrchní velitelství Aliance - Vnitřní prostor
Komu: Družstvo Černá Růže
...............
Primární úkol: Prozkoumat situaci v sektoru Obr a potvrdit přítomnost nepřítele.
Sekundární úkol: Přežití alespoň dvou členů výsadku.

Doplnění: V případě nevyhnutelného kontaktu s nepřítelem je povoleno použití jakýchkoli dostupných prostředků k jeho neutralizaci.



Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Giant - hazard (noc)
Složení jednotky: 4x (nebo 3x) N7 Shadow
Nepřítel: Cerberus

---------------

Pozn.: Jsou povolené jakékoli zbraně, vybavení a Shadow může používat jakékoli schopnosti k dosažení cíle.

..................................................

Spojenec v nouzi

Krátce po bitvě o Rannoch zachytila Aliance nouzové volání z planety Sanctum ve soustavách Terminus. Jenže alianční vojska jsou vázána bojem s Reapery v jiných částech galaxie. Hlavně kvůli odlehlosti a nedostupnosti jiných prostředků do hry vstoupili Kvariané a nabídli se, že nouzovým voláním se budou zabývat oni.
Jako první dorazil na místo předvoj kvarianských zvláštních jednotek. Úkolem těchto statečných bojovníků je lokalizovat přeživší a odrazit počáteční nápor sil neznámého původu, které plánují průběh záchranné mise narušit.
Kvarianští střelci ovšem netuší, kdo volání o pomoc vyslal. Teprve na zemi zjistí, že přeživším je nečekaným spojenec - se kterým budou nuceni bojovat bok po boku.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Glacier
Složení jednotky: Male Quarian Infiltrator, Male Quarian Engineer, Female Quarian Engineer, Geth Engineer
Nepřítel: Kolektoři

---------------

Jako u předchozí mise - vše ostatní povoleno.

http://www.youtube.com/watch?v=4LWQMYmiNy8" onclick="window.open(this.href);return false; - Vlada47, Duke_Ravengear, Majko109, Honzaleco
PoV - Vlada47

..................................................

Mrazivé peklo

Nově obsazená základna na Noverii se po několika příštích dnech stala terčem rozsáhlého útoku Reaperů, který byl i díky své nezměrné početní převaze schopen probít se narychlo vybudovanými, ale pevnými obrannými liniemi Aliance. Za cenu těžkých ztrát na obou stranách byli alianční vojáci donuceni ustoupit a základnu přenechat nepříteli.
Jelikož vrchní velení se k této situaci stavělo poměrně liknavě, rozhodla se noverijská posádka jednat po svém. Byl sestaven speciální tým, jehož členové měli rozsáhlé zkušenosti s bojem v arktických podmínkách. Jejich úkol: Střetnout se s nepřátelskými jednotkami na bývalé alianční základně a dobýt ji zpět. Přáním jednoho z pověřených důstojníků bylo, aby vojáci ukázali nepříteli, jak doopravdy chutná zima.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase White
Složení jednotky: N7 Paladin NEBO Human Infiltrator (není pevně stanovené - může být 4x Paladin, ale taky 4x HumInf nebo jakkoli smíšený tým)
Nepřítel: Reapeři

---------------

Speciální požadavek: Ostatní je jedno, ale je nutné vybavit se Kryo náboji.

http://www.youtube.com/watch?v=L0ppzP2a6D0" onclick="window.open(this.href);return false; - Edrahil17, Ogelia, DarkTemplarSK, Honzaleco
PoV - Honzaleco

..................................................

STG - Odstřelovačská skupina

Čtyři členové salarianské Special Tasks Group se v důsledku nepřesných zpráv svých nadřízených dostali i přes vysoké utajení do nepřátelského zajetí, kde měla proběhnout jejich přeměna ve služebníky Reaperů. Odsud se jim podařilo uprchnout, ale jejich věznitelé za nimi okamžitě vyslali početné vojenské síly s cílem uprchlíky zneškodnit.
Salariané se na své domovské planetě snadno dostali k jednomu z malých, utajených muničních skladišť a zde se znovu vyzbrojili. Úspěšný útěk a dosažení skladu s municí je naplnilo novým odhodláním. Rozhodli se, že se postaví svým pronásledovatelům a pokusí se ubránit svou opět získanou svobodu.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Jade
Složení jednotky: 3x Salarian Infiltrator, Salarian Engineer
Nepřítel: Cerberus

---------------

Obsah beden s municí:

Sada kinetických bariér (auto-equip)
2x M-98 Widow
1x Javelin
1x M-90 Indra
2x Scorpion
1x M-9 Tempest
2x M-12 Locust


- ke všem zbraním jsou k dispozici veškeré dostupné módy a náboje.
- je nutné vybavit se pouze zbraněmi, obsaženými v krabicích s výzbrojí


..................................................

Tuchanka - Spojené síly

Velcí bojovníci - každý z jiného koutu planety, nyní společně uprostřed bitevní vřavy. Zástupci několika různých kroganských klanů se dali dohromady, aby společnými silami získali zpět dlouho ztracenou základnu, kde bylo mezitím umístěno několik jednotek Reaperů a tím zbavili svoji domovinu dalších několika desítek vetřelců.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Giant (normální)
Složení jednotky: Krogan Shaman Adept, Krogan Soldier, Krogan Sentinel, Krogan Battlemaster Vanguard
Nepřítel: Reapeři

---------------

Vzhledem k nedostatku vícero druhů palných zbraní bude třeba, aby se Krogané vyzbrojili jenom brokovnicemi nebo útočnými puškami.

..................................................

Dosažení konsenzu

Ačkoli byl po znovuzískání planety Rannoch domluven mír mezi Kvariany a Gethy, nemalá skupina robotických vojáků se izolovala od společného gethského vědomí. Tito "odpadlíci" došli k jiným logickým závěrům a nijak nereagují na signál, který oznamuje příměří. Pokračují ve svých nepřátelských aktivitách vůči všem organickým bytostem.
V jádru hlavního gethského kolektivu bylo usouzeno, že opětovné pokusy o navázání kontaktu by dále byly zbytečné. Jediným východiskem je proto naprosté zničení těchto zrádných syntetiků, aby bylo opět dosaženo jednoty mezi všemi existujícími gethy.
Čtyři pokročilé platformy, speciálně vytvořené k boji s přesilou, byly vyslány na místo, odkud přichází signál odpadlických gethů - na severní cíp Attikanského přechodu, hraničícím se soustavami Terminus.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Dagger
Složení jednotky: 2x Geth Infiltrator, 2x Geth Engineer
Nepřítel: Gethové

---------------

Bojové gethské platformy mohou být na této misi vybaveny pouze gethskými zbraněmi (GPS, GPSMG, GPR, Javelin). Ohledně výbavy žádná omezení.

..................................................

Těžká výzbroj


Na jednom ze základen na planetě Arvuna se spojenečtí obránci a reaperská vojska dostala do patové situace. Nepříteli se sice podařilo obsadit část stanice, ale jednotky, vedené členkami asarijských komand, vytvořily pevnou obrannou hráz v ostatních částech základny. Tu se monstrům přes jejich značné úsilí nepodařilo prolomit a jelikož obránců není dost na pokus o řádný protiútok, střetnutí zde zůstává na mrtvém bodě.
Jako reakci na tuto bezvýchodnou situaci, která na arvunské stanici panuje, se Aliance rozhodla dát zelenou pro nasazení nových pěších jednotek a vybrala toto bojiště pro ozkoušení nově zavedené výzbroje.
Na místo se vydává družstvo těžkých kulometčíků, kteří doposud čekali na vážnější bojové nasazení. Doprovází je jedna granátnice, kterou do jednotky jakožto experimentální bojový prvek na zvláštní doporučení přidělilo výzkumné oddělení Aliance.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Hydra
Složení jednotky: 3x N7 Destroyer, N7 Demolisher
Nepřítel: Reapeři

---------------

Povinnou výzbrojí pro Destroyery je těžký kulomet Typhoon. Demolisher má na výběr z většího množství zbraní - není nijak omezena ve volbě výzbroje.

..................................................

Biotický nájezd


Asarijky vstoupily ve válce s Reapery do širšího povědomí všech zůčastněných ras jako vynikající biotické válečnice. Ne tak velké známosti se těší drellové, kteří jsou ale, jakožto biotici, neméně úspěšní.
Aby se zamezilo poklesu efektivity při doplňování stavů a tvoření nových bojových oddílů, začaly být drellové - biotici přiřazováni do dříve čistě asarijských družstev. V tomto složení již asarijky společně s drelly absolvovaly několik nebezpečných akcí a spolupráce těchto ras v otázce biotické součinnosti zatím pokračuje velmi slibně.
Jedna taková mise nyní čeká drelly, kteří se připojili ke dvěma sestrám, jež jsou obě zkušenými biotickými bojovnicemi. Vybaveni pouze lehkými zbraněmi, vydávají se všichni na planetu Benning. Před několika dny sem dorazil oddíl Cerberu a začal terorizovat místní obyvatele.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Ghost
Složení jednotky: 2x Asari Adept nebo Justicar Adept, Drell Adept, Drell Vanguard
Nepřítel: Cerberus

---------------

Biotické družstvo má tentokrát k dispozici jen lehkou výstroj a nemají přístup k dlouhým palným zbraním, tzn. je možné se vybavit pouze pistolí nebo samopalem. Jakákoli ostatní vylepšení jsou povolená.

http://www.youtube.com/watch?v=yPbuyW3uhhk" onclick="window.open(this.href);return false; - Ogelia, qqy02, Majko109, Honzaleco
PoV - Honzaleco
..................................................

...něco s legračním nádechem...

Všetečný obchodník

Očekávalo se, že na jeden z měsíců planety Palaven bude v nejbližší době směřovat těžký nepřátelský útok. Turianští velitelé; vědomi si toho, že provizorní defenzivní stanoviště by nebyly s to ataku odolat, nařídili brzké provedení evakuace svých vojsk.
Toto ovšem neodradilo jednoho podnikavého voluského obchodníka, aby se vypravil do první linie a jal se nabízet turianům ke koupi své high-tech vybavení (čert ví, kde k němu přišel). Nutno dodat, že řada vojáků jeho podezřele nízkých cen využila.
Naneštěstí, evakuace musela být z důvodů sílícího nepřátelského tlaku na vzdušné síly Turianské Hierarchie pozastavena. Na měsíci se proto ocitl už jen tento volus a s ním také zbylí tři turiané, kteří brzy budou stát tváří v tvář mnohonásobné reaperské přesile. Jejich kulatý přítel je ovšem ujistil, že s jeho vybavením budou mít nemalou šanci útok přestát.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Silver/Gold
Mapa: Firebase Condor
Složení jednotky: Turian Soldier, Turian Havoc Soldier, Turian Ghost Infiltrator, Volus Engineer
Nepřítel: Reapeři

---------------

Volus je bůhvíjak schopen si i v takto svízelné situaci obstarat všechny možné druhy zbraní, neplatí pro něj žádná omezení. Turiané mají k dispozici pouze turianskou výzbroj (Phaeston, Raptor, Krysae). Na základně se rovněž nachází pouze jeden exemplář útočné pušky Harrier, kterou je také možné turiany vybavit.

http://www.youtube.com/watch?v=P-MsD8WAGeM" onclick="window.open(this.href);return false; - Ogelia, qqy02, Honzaleco, DarkTemplarSK/Edrahil17
PoV - Honzaleco

..................................................

"Do boje!"

"Poplach! K našemu výcvikovému táboru se blíží velká skupina nepřátel. Už nemáme moc času, musíme sehnat aspoň pár lidí a pokusit se nakopat jim zadky!
A je mi jedno, že jste právě dokončili výcvik! Teď už s tím nic neuděláme..teď budete muset ukázat, co ve vás doopravdy je. A pamatujte - tohle není cvičení. Tentokrát proti vám stojí opravdový nepřítel!"


Reapeři zaútočili na naše tajné výcvikové centrum tady v Kanadě. Vy, čerství absolventi pokročilého tréninkového programu, budete co nevidět otestováni v žáru bitvy. Namísto buzerplacu budete muset neplánovaně prokázat své schopnosti přímo v boji. Jediné, co potřebujeme, je, abyste se z toho dostali v jednom kuse a mohli zasáhnout do dalších bojů, které vás bezpochyby ještě potkají.
Na místě budou čekat dva veteráni - ostřílení alianční pěšáci, kteří pomůžou vám, zatraceným zelenáčům, dostat se odtamtud živí.


Parametry mise

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Vancouver
Složení jednotky: 2x Human Adept/Sol./Eng./Sen./Inf./Vng./ - ty nejzákladnější lidské postavy + 2x jakýkoli Human character, tzn. i třeba N7 (vyjma Ex-Cerberus postav)
Nepřítel: Reapeři

---------------

Kvůli komplikovanému dodávání zbraní na Zemi si všichni bojovníci budou moci vzít jen základní zbraně (Common) + vybrané Uncommon - tzn. AR - Avenger nebo Vindicator, HP - Predator nebo Phalanx, SMG - Shuriken nebo Locust, SR - Mantis nebo Incisor, SG - Katana nebo Scimitar.

..................................................

Přepadení v Riu

"Ukážeme jim, že sem neměli útočit..že tady píchli do vosího hnízda.."

Reaperská monstra už dlouhou dobu systematicky napadají výcvikové středisko jednotek N7 v Riu de Janeiru. Alianční pěšáci zatím statečně odolávají, ale tlak nepřítele a možnost jeho konečného útoku trvá již moc dlouho. Velení muselo začít počítat se stále více reálnou hrozbou udolání a vyčerpání aliančních jednotek, kterým se dosud jen zřídka poštěstilo zničit větší množství nepřátel.
Obránci se rozhodli chopit se iniciativy a vlákat nepřítele do pasti. Vypustí lživou zprávu, že se na jednom z míst, které rekruti za jiných okolností používají pro simulaci pozemního boje, nachází zdroje energie, na nichž je celé středisko závislé. Reapeři si snad nenechají ujít možnost napadnout tak lákavý cíl a objeví se ve větším počtu. V tu dobu však má podle plánu dojít k výsadku zkušených a hbitých bojovníků, kteří se nepříteli postaví.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Rio
Složení jednotky: 2x N7 Fury, 2x N7 Slayer
Nepřítel: Reapeři

---------------

Bez omezení.

..................................................

Asarijská úderná jednotka

Se zapojením Kolektorů do války se objevila nová, nebezpečná hrozba pro již tak těžce zkoušené turianské jednotky, bránící svoji domovinu. I přes podporu kroganů hrozí nepřátelský průlom na několika místech obranných linií. Turianský randí proto na setkání Rady tlumočil požadavek na poskytnutí pomoci od asarijek. Ty ale mají dost starostí s obranou svého vlastního domova.
Přesto bylo dohodnuto vyslání nevelkého počtu asarijských biotiček. Ty se později rozdělily do několika menších skupin a zamířily na jednotlivé úseky fronty. Jedno z družstev bylo ale odříznutou překvapivým výsadkem Kolektorů. Ostatní týmy jsou zaneprázdněny bojem a tak jsou asarijky v boji proti silnému a neúprosnému nepříteli odkázány samy na sebe.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Condor
Složení jednotky: Asari Adept (nebo Justicar), Asari Valkyrie Sentinel, Asari Huntress Infiltrator, Asari Vanguard
Nepřítel: Kolektoři

---------------

Povoleny jsou všechny zbraně mimo Ultra Rare a Promotional (tzn. Common, Uncommon a Rare). Žádné další omezení není.

http://www.youtube.com/watch?v=NWXUlM614eg" onclick="window.open(this.href);return false; - Ogelia. qqy02, DarkTemplarSK, Honzaleco
PoV - Honzaleco

--->

Záchranná mise

Turianům se za významné pomoci jejich spojenců podařilo na několika částech bojiště potlačit nepřátelský odpor natolik, že bylo v jejich silách zformovat tým na pomoc izolované jednotce asarijek. Společné turiansko-asarijské družstvo je složené z vybraných expertů a specialistek na infiltraci a rychlý průnik nepřátelskou obranou. Jejich úkolem je pomoci obklíčenému družstvu a odrazit jakéhokoliv útočícího nepřítele.


Parametry mise:

--------------
Úroveň: Gold/Platinum
Mapa: Firebase Condor
Složení jednotky: 2x Asari/2x Turian - alespoň 1 infiltrátor (jedno, jestli jedna nebo druhá rasa) + Asari Vanguard nebo Turian Havoc Soldier. Zbylé dva charaktery - jakýkoli turian nebo asarijka.
Nepřítel: Kolektoři

--------------

Dvojmise.
Úroveň hry "Záchranná mise" závisí na úspěchu či neúspěchu "Asarijské úderné jednotky" (Úspěch - Gold, Neúspěch - Platinum).


idea by Swen von Walhallion

http://www.youtube.com/watch?v=fHcAvGvaVjs" onclick="window.open(this.href);return false; - Ogelia, qqy02, DarkTemplarSK, Honzaleco
PoV - Honzaleco

..................................................

"Assuming Control of the Machines"

Dlouhé roky nás utlačovali. Teď jsme ale možná přišli na způsob, jak obrátit jejich vlastní sílu proti nim. Několik poutníků nám potvrdilo, že se ti bosh'teti potulují okolo starých laboratoří v blízkých soustavách. Nevíme, co tam hledají..ale to je jedno. Zničíme je..vlastně ne, oni se zničí sami.

Ať žije flotila!

Keelah Se'lai!



Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Glacier
Složení jednotky: 2x Quarian Infiltrator (F), 2x Quarian Marksman
Nepřítel: Gethové

---------------

K dispozici jsou jen kvarianské zbraně (Arc Pistol, Reegar Carbine).
Mise je zaměřena na využití schopnosti "Sabotáž".


..................................................

Londýnská čistka

Aby mohl ozbrojený odpor proti Reaperům pokračovat, je třeba pravidelně zásobovat místa, odkud družstva aliančních pěšáků vyrážejí do svých akcí. Jedna takováto základna se nedávno ocitla v obležení. To bylo sice záhy úspěšně proraženo, nicméně i tak došlo ke značným materiálním ztrátám.
Proto bude na místo vyslán konvoj, který by s sebou měl přivézt tolik potřebné zásoby a střelivo. Je tu ale jeden problém – trasa konvoje vede přes místo, kde se v poslední době vyskytuje až neobvykle vysoký počet nepřátelských monster. Bezpečná doprava zásob je ale natolik důležitá, že je vrchní londýnské velení ochotné poslat do akce tým elitních bojovníků, který je obvykle nasazován pouze v kritických případech.
Jejich úkolem je vniknout na obsazené území a vyčistit jej od nepřátelské přítomnosti, která zde podle posledních zpráv průzkumu zůstává poměrně velká. Vojáci nesmí selhat – pokud by se tak stalo, konvoj by poté mohl mít problémy...


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase London
Složení jednotky: Směs jakýchkoli N7 postav
Nepřítel: Reapeři

---------------

Sklady zbraní zaznamenaly v poslední době úbytek doplňků pro kinetické bariéry – proto není dovoleno použít vylepšení „Cyclonic Modulator“ - jedno, jaké úrovně.

http://www.youtube.com/watch?v=gAheZuNG7g8" onclick="window.open(this.href);return false; - Ogelia, Chipsonator, Garriken/Defenderon, Honzaleco
PoV - Ogelia

idea by qqy

..................................................

"Just Like Old Times..."

Zatímco Shepard s EDI a Javikem bojují na čele jednoho z hlavních útočných směrů v rozhodující bitvě, další členové velitelovy bandy narazili na větší počet nepřátel na jedné zdevastované křižovatce. Hrozí, že nepřítel zde zanedlouho shromáždí větší počet jednotek a bude odsud vysílat protiútoky proti postupujícím jednotkám (nejen) Aliance. Admirál Anderson proto poslal Shepardovy přátele postarat se o tuto nově vznikající hrozbu.


Parametry mise:

---------------
Mapa: Firebase London
Úroveň: Gold
Složení jednotky: Garrus, Tali, Liara, Ashley (Turian Ghost, Quarian Female Engineer, Asari Justicar Adept, Human Female Soldier)
Nepřítel: Reapeři

---------------

Každá postava může nést pouze pro sebe typickou zbraň. Tzn.: Garrus - ostřelovací puška, Tali - brokovnice, Liara - pistole, Ashley - útočná puška

..................................................

Občanská válka

Objevují se stále věrohodnější zprávy, že mezi našimi kolektorskými protivníky stále častěji dochází k přímým bojům. Před nedávnem jsme dokonce zachytili signál, který pocházel z hloubi kolektorských řad, který žádal o spojenectví s námi. Popravdě řečeno - nevíme, co si o tom máme myslet, ale proč ne - nemáme zde co ztratit a každá zbraň navíc se hodí.
Mnozí povolaní experti se domnívají, že tento fakt má co dělat s Leviatanem a s vzepřením se Reaperům. Dříve Protheané, nyní se někteří kolektorští vojáci chtějí přidat k úderným N7 týmům, aby aspoň částečně odčinili nezměrné zlo, kterému byli vystaveni jako přisluhovači Reaperů.
Čtyři tito kolektoři zamířili na planetu Ontarom, aby vysvobodili duše našich nepřátel z područí smrťácké nadvlády. Čeká je bratrovražedný boj proti svým vlastním lidem.


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase Dagger - hazard
Složení jednotky: 4x Awakened Collector Adept
Nepřítel: Kolektoři

---------------

Povoleny jsou pouze protheanské/kolektorské zbraně. **** výbava nijak omezena není.

..................................................

Výbušné koule

Na přísně střežené základně na planetě Sur'Kesh už nějakou dobu probíhají zkoušky výbušnin a jiných explozivních druhů výzbroje. Jedním z dalších výbušných vychytávek je upravené výbušné zařízení se zabudovaným skenerem nejbližšího okolí a jeho testu byli přizvání jedni z nejpovolanějších odborníků. Vždyť kdo o těchto modifikovaných IVZ ví víc než volusové; ti, kdo jednu z posledních novinek, co se týče vybušnin, vyvinuli a jako první ji představili v boji.
Na cvičišti, za pomoci světelných projektorů a prostředků simulace střelných zbraní byl pro výzkumné účely zhmotněn nevelký odřad smrťáckých jednotek. Výbušniny bude tak možno otestovat přímo v boji. Jeden z voluských demoličních expertů to okomentoval slovy: "Zkoušky na co nejvěrohodnějších napodobeninách protivníků můžou znamenat polovinu vítězství, když přijde na skutečný boj."


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Silver/Gold
Mapa: Firebase Jade
Složení jednotky: 4x Volus Engineer
Nepřítel: Reapeři

---------------

Povoleno je vše. V reálném boji taky použijete všechny dostupné prostředky, abyste zvítězili.

..................................................

OPpa trolling style!

It's party time! :-)


Parametry mise:

---------------
Úroveň: Gold
Mapa: Firebase White
Složení jednotky: Geth Infiltrator, Turian Ghost Infiltrator, AIU Infiltrator (EDIbot), Krogan Battlemaster Vanguard
Nepřítel: Reapeři

---------------

Zbraňová omezení:
-----
Ghost - Harrier/Saber/Lancer
GI - Javelin/Black Widow
EDI - Wraith/Claymore
Kroguard - Reegar/Piranha

- jakékoli vybavení, munice a jiné příslušenství
- k dosažení maximálního ROFL levelu je silně doporučeno mít během hry puštěnou skladbu Gangnam Style


.
.
.

- Work in progress -
Naposledy upravil(a) Honzaleco dne stř 03. dub 2013 14:09:19, celkem upraveno 4 x.
Uživatelský avatar
Honzaleco
Kapitán
Příspěvky: 1147
Registrován: sob 05. led 2013 12:36:48

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Honzaleco »

...a ještě původní post...


Sem budu dávat svoje nápady na takové "tematické" multiplayerové zápasy, protože je třeba tu hru nějakým způsobem ozvláštnit - v tomhle případě vymyšlením jedinečných podmínek, podle kterých budou jednotlivé zápasy nastaveny. Popisy zápasů se pokusím doprovodit i krátkým povídáním či příběhem o několika větách (samozřejmě proto, abych zvýšil atraktivitu navrhovaných matchů ) - každej dokáže říct "hrajte 4 drell vanguardi jenom s phalanxema" - já to chci aspoň trochu obohatit.
Hraní zápasů se klidně a určitě můžete ujmout i vy - žádný problém... :-)
Podmínky jsem vymyslel tak, že zápasy by měly být proveditelné na úrovni Gold...snad i pro mě. (to říká hráč, který hraje ze 70% na silveru) - jestli to bude i tak vypadat moc lehký, tak si to pro mě za mě klidně udělejte těžší a můžete se mýma nápadama inspirovat...
Nebudu nápady přímo chrlit, ale nový myšlenky by se měly objevovat poměrně často..

Ještě poznámka: Pokud se náhodou odhodlám účastnit se nějakého zápasu, budu se snažit výsledek zaznamenat a pokusím se to zveřejnit ve svých videích.
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

hmm takze jak to vidis s dalsim scenarem sobota podvecer? a co ?
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
qqy
Podporučík
Příspěvky: 385
Registrován: pon 14. led 2013 4:44:42

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od qqy »

"Assuming Control of the Machines"
Do téhle mise bych klidně začlenil i turian saboteura a v tom případě i turianské zbraně. Quarian marksman je vcelku hrozná postava, Saboteur se dá aspoň trochu hrát.

Jinak, špatná by nebyla mise s batariány, klidně vybavené jenom Raidery a obsadit každý batariánský charakter (Brawler, Slasher, Soldier a Sentinel).

Jo a takové instruktážní video k ,,Spojené síly'' (Giant s krogany), aneb jak se to MÁ dělat.
https://www.youtube.com/watch?v=6R4i_Q6-hTU
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

QM je nahodou celkem brutalni, specialne proti bosum nahodis scan zapnes marksmana a pak nasleduje peklo :-) podle me je celkem nastejno s Tsol, Turian ma o neco vetsi dmg a vic vydrzi mKvarian ma zase scan a dodge
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
qqy
Podporučík
Příspěvky: 385
Registrován: pon 14. led 2013 4:44:42

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od qqy »

No tak lidi, u těch matchů je problém s nedostatkem lidí, je vás tady aktivních 3x víc, jak bylo na ME HW, tak se přidejte...
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

hhlavni je aby se vymackl honza, bez nej to neni ono kdo by natacel video :-D ahlevne je jedno jakej kdo ma skill de o zabavu hlavne :-P
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
Honzaleco
Kapitán
Příspěvky: 1147
Registrován: sob 05. led 2013 12:36:48

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Honzaleco »

...můžeme dát klidně ty kvariany....toho sabotéra jsem tam nedal, protože jsem tu misi chtěl mít zaměřenou jenom na hrdinný boj kvarianů proti jejich úhlavním nepřátelům, gethským bosh'tetům.. :-)

Můžu ale upravit znění scénáře (nebo ještě líp, vytvořit druhej podobnej), kde bych quariana marksmana nahradil turianským sabotérem - a máme tu společný boj dvou ras proti nenáviděným gethům.
Jmenovalo by se to třeba "Fleet and Flotilla 2.0"
Uživatelský avatar
qqy
Podporučík
Příspěvky: 385
Registrován: pon 14. led 2013 4:44:42

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od qqy »

Tak nahrávat to může ještě i Vlada ale toho je problém dotáhnout na ME...
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

no ja to mometalne nemam nahravat cim, na W7 sem mel jeste Xsplit z dob kdy sem zkousel streamovat ale to mi desne zpomaluje kompa a na W8 ted nemam nic ...
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
Ashley-Sheppard
Kapitán
Příspěvky: 1130
Registrován: pát 27. črc 2012 17:55:24
Bydliště: somewhere in space :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

Swen von Walhallion píše:no ja to mometalne nemam nahravat cim, na W7 sem mel jeste Xsplit z dob kdy sem zkousel streamovat ale to mi desne zpomaluje kompa a na W8 ted nemam nic ...
sice teď nějak moc nesleduju vaše myšlenkové linie, ale nezkoušel si na nahrávání videí program FRAPS? Já ho používám už docela dlouho a jsem s ním docela spokojená
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

hehe moje myslenkovy pochody nestiham obcas sledovat ani sam a fraps sem zkousel jenze co sem mel free verzi tak tam co si pamatuju byla delak vide limitovana, kupovat to nechcu a piratskou verzi taky ne ....
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
qqy
Podporučík
Příspěvky: 385
Registrován: pon 14. led 2013 4:44:42

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od qqy »

Já nahrávat zase nemůžu, už i tak mám nízké FPS, s Frapsem mám okolo 15 FPS... (nastavení videa na 1/2 obrazovky s 30 FPS)
A vůbec, pro obecné blaho stáhneš Fraps a bude!
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

qqy píše:Já nahrávat zase nemůžu, už i tak mám nízké FPS, s Frapsem mám okolo 15 FPS... (nastavení videa na 1/2 obrazovky s 30 FPS)
A vůbec, pro obecné blaho stáhneš Fraps a bude!
ni nahodou 40 dolacu za to nedam ale objevil sem par free programu ktery sou prej pomerne slusny tak je mozna vyzkousim, navic netusim jak moc je fraps komatibilni s W8 ty free sou na 100%.

BTW. Takze sobota tak kolem 18 -19 hodiny jako normalne ? a scenar "Assuming Control of the Machines" btw nebude doufam vadit ze mam QI a QM specly takhle ? :-D
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
Honzaleco
Kapitán
Příspěvky: 1147
Registrován: sob 05. led 2013 12:36:48

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Honzaleco »

QFI - žádná sabotáž? Tak to koukám...u toho kvariana marksmana je to pochopitelný....

Jenom sticky grenades? Ty granáty mě připadají nepoužitelný...snad jenom lepit to na Atlasy, Bruty atd...ani si nezaslouží srovnání třeba s Proxy Mine...

Často takhle můžeš využívat Cloak, to je mi jasný - když nemáš sabotáž, tak se cooldown vztahuje jenom na něj. Jestli jsi nespecoval sabotáž jenom kvůli častýmu používání TC a musel jsi ty zbylý body prostě nacpat někam jinam, tak to chápu. Jestli ještě k tomu používáš sticky grenades jako častej útočnej prostředek, tak nechápu jak... :-D

Kdyby v tom scénáři nebyly zbraňový omezení, tak řeknu: Vem si Scorpion a máš fůru sticky grenades, který se dají vychrlit o dost rychlejc.

-----
..jj..takhle v sobotu v podvečer. Pořád chovám bláhovou naději, že se najde někdo čtvrtej... :-D
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

granaty maj jednu obrovskou vyhodu ....... nezrusej TC takze TC prilepit par na atlase a KABOOOOOOOM :-) A maj pomerne slusnej dmg 3190/3190/3190/4785 kdyz je pouzijes s TC
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
qqy
Podporučík
Příspěvky: 385
Registrován: pon 14. led 2013 4:44:42

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od qqy »

Co jsi stáhl? HyperCam? MSI Afterburner?
Jinak, na nahrávání bys případně ještě mohl vyzkoušet Action!, je to sice placený program ale jde stáhnout trial verze.
Mně vůbec vadit nebude, když se to odehaje ve 3 lidech, klidně bych to odehrál už dneska.
A Sticky granáty náhodou vůbec nejsou špatné.
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

no ja dneska nemuzu mam rezervovanej listek na hobita :-)
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Uživatelský avatar
qqy
Podporučík
Příspěvky: 385
Registrován: pon 14. led 2013 4:44:42

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od qqy »

A ten program?
Obrázek
Uživatelský avatar
Swen von Walhallion
Komandér
Příspěvky: 984
Registrován: pon 14. led 2013 8:18:59
Bydliště: Zwittau
Kontaktovat uživatele:

Re: Možné scénáře - nápady na MP hry

Příspěvek od Swen von Walhallion »

qqy píše:A ten program?
Bandicam, XFIRE, a CamStudio
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Odpovědět