Perunica Express

Rádi tvoříte cokoliv z Mass Effect universa? Předveďte nám.
Odpovědět
Narva
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: ned 20. led 2013 21:47:14

Perunica Express

Příspěvek od Narva »

Zdravíčko,

již nějaký pátek spolu s pár komplici hrajeme textové rpg z vesmíru Mass Effectu, které by se možná líbilo některým pisatelům ME fanfikce, jež bychom tímto rádi nezištně pozvali mezi sebe. Psát povídky ve více lidech je totiž náramná psina.

Všichni hrajeme zaměstnance jedné veselé přepravní společnosti, která bude svou snahou začlenit do svých řad co nejpestřejší škálu odborníků i ras asi trochu trnem v oku Cerberu a podobným xenofobním skupinám. K Perunice se prostě může hlásit každý, od skladníka po pološíleného vědce, nezávisle na rase. A vzhledem k nedávnému masivnímu náboru nováčků se nikdo nemusí bát, že by byl sám za outsidera.

Případně, pokud by někoho nebavilo psát dlouhé příspěvky a vést kontinuální děj, píšeme i Mass Effect drabbly ("povídky" o přesně 100 slovech), pro jejichž tvorbu nemusíte mít ani vytvořenou postavu a stačí na to deset minut denně.

Další informace jsou k nalezení přímo na herním fóru, případně to tady budu sledovat a můžu tady odpovídat na veškeré zvídavé dotazy.

Keelah se'lai,
Narva'Raan nar Vaala, kapitánka Vesny
(která se tímto omlouvá, pokud si tento příspěvek někdo vyložil jako hnusnou reklamu, což rozhodně nebyl cíl)
Obrázek
Uživatelský avatar
GreenFlag
Nadporučík
Příspěvky: 667
Registrován: stř 25. črc 2012 20:30:22
Bydliště: The Spy

Re: Perunica Express

Příspěvek od GreenFlag »

Vypadá to zajímavě
Obrázek
Odpovědět