8-)
S těmi smailiky si to ještě promyslím

edit:
- nedoporučuju s tím hrát MP
- ale doporučuju si zálohovat ten originalní soubor

tak to je těžký masakr!!! takhle se bude promenádovat po Normandy jako Shepard...ježkovy zraky, to je na mě moooooc :shock:GreenFlag píše:nahaha, ani jsem nevedel, ze ten mod mam
dostaneš velkou pusu!!! Ty smajlíky by to tu chtělo...pusinky a srdíčka...abychom se Sadene mohly řáditGreenFlag píše:http://uloz.to/xzSHxtu/coalesced-rar
Snad je to ono...
Dostanu pusu?
btw:
soubor hodit do ME3/BIOgames/cookedPC
já to mám jednoduchý, kaidanuju si o sto šest, protože to nikdo neposloucháSadene píše:Myslím, že už mu tím slušně piju nervy, a to se snažím před ním moc nekaidanovat
doufal jsi...ale dle tvého příspěvku z toho cítím, že ti to nepotvrdilaKurdt57 píše:Co říkala? No, já ji ho ukázal, a doufal jsem, že mi potrdí, že to šílenství kolem něj je už trochu ujketý....
To mi něco připomínáKurdt57 píše:No, já to nečekal... Čekal jsem, že řekne, že to je nějaká připitomnělá a neproporcionální postavička z tý mý pitomý hry.
GreenFlag píše:To mi něco připomínáKurdt57 píše:No, já to nečekal... Čekal jsem, že řekne, že to je nějaká připitomnělá a neproporcionální postavička z tý mý pitomý hry.
beru tě za slovoAshley-Sheppard píše:dostaneš velkou pusu!!! Ty smajlíky by to tu chtělo...pusinky a srdíčka...abychom se Sadene mohly řáditGreenFlag píše:http://uloz.to/xzSHxtu/coalesced-rar
Snad je to ono...
Dostanu pusu?
btw:
soubor hodit do ME3/BIOgames/cookedPC
Nedá se nic dělat: mužové, bojte se! Kaidana už jí raději neukazuj, je to těžce návykovéKurdt57 píše:No, podezřele zmlkla... Nevím jak si to správně interpretovat, ale každopádně, vždycky když takhle zmlkne, tak to už musí být něco!A taky se trochu červenala.
Všimla jsem si, že hraješAshley-Sheppard píše:já to mám jednoduchý, kaidanuju si o sto šest, protože to nikdo neposloucháSadene píše:Myslím, že už mu tím slušně piju nervy, a to se snažím před ním moc nekaidanovat![]()
btw včera, když jsem jela mimořádně domů, jsem měla takový absťák, že jsem trojku začala znova...a dávala si velký pozor na ten začátek...a fakticky...ta ženská tam, mazecještě jak se zarazila a znova se podívala. Jo holka má dobrý vkus