To 3. zprava jsem měl nejraději

Tý jo, tahle helma Tali vypadá dobře

Lady Grey píše:Otázka je, proč má Tali vytetovanou zrovna asarijku...![]()
Omlouvám se. Ale rád bych se vrátil k tomuto obrázku a vašim komentářům.hRDLA píše:Hmm
...
Tetování se mi všeobecně moc nelíbí a doufal bych že by to Tali neudělala.Lady Grey píše:Otázka je, proč má Tali vytetovanou zrovna asarijku...![]()
inu, celkově celý tento obrázek je po praktické stránce, velice absurdní!!! Hlavně co se týká těch "tang"!Lady Grey píše: ...
...
Jn, třeba proč by někdo pod skafandrem, který skoro nikdy nesundá, nosí tangáče... s pevnou gumou ovšem.![]()
![]()
...
...
Prosím, mluvte za sebe... mě asarijky (zvláště Liara) nechávají celkem chladnou... (čím to asi budejako vidina konkurence z řad Asari (národ neodolatelných krasavic v celé mléčné dráze), (jako Liara)...
Z mého pohledu bylo očividné že od začátku, Liara je do Sheparda zamilovaná. Tím pádem bylo pro něho mnohem snazší od začátku s ní navázat vztah než s ostatními postavami. Stačil jen souhlas/nesouhlas hráče podle toho zda se mu líbila či nikoli......jako vidina konkurence z řad Asari ... (jako Liara)...
U tohoto jsem nemluvil samozřejmě za všechny, ale nebudu si namlouvat že Asarijky nebyly prostě přitažlivé pro asi většinu partnerů kteří s nimi přišly do kontaktu. Je to sice hodně povrchní ale planeta plná pěkných modrých krásek je určitě snem ne jednoho muže....(národ neodolatelných krasavic v celé mléčné dráze), (jako Liara)...