BatouT101 píše:Obrázek je to opravdu nádherný! Jen mi přijde trochu moc toho slunečního světla v obličeji Liařiny matky. Ale jinak se mi taky opravdu líbí!
P.S: Nechci nikoho urazit ale jak tam "hRDLA" napsal "Měla ráda žlutou". Tak nevím proč, ale vybavil se mi Daniel Nekonečný.
Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlel Byl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her No nic, žádnej dřívější save nemám, tak poprvý střihnu holt Liaru Nevíte někdo co jsem mohl udělat špatně? Žádnou z nich jsem vyloženě v rozhovoru neodmítnul.
Krieg píše:Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlel Byl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her No nic, žádnej dřívější save nemám, tak poprvý střihnu holt Liaru Nevíte někdo co jsem mohl udělat špatně? Žádnou z nich jsem vyloženě v rozhovoru neodmítnul.
To se mi taky stává v každé ME1 hře... teda u mě je to Kaidan(neflirtuju s nim ale stejně si to vyloží, že má o něj moje Shepka zájem... no dobře, ale pak se musí smířit s tím, že v ME2 a ME3 dávám přednost Garrovi ) , jelikož Liaru hned pošlu někam.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Krieg píše:Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlel Byl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her No nic, žádnej dřívější save nemám, tak poprvý střihnu holt Liaru Nevíte někdo co jsem mohl udělat špatně? Žádnou z nich jsem vyloženě v rozhovoru neodmítnul.
Páč Liara je protlačovaná a když ji neodmítneš, tak se ti automaticky počítá jako romance A zvlášť jestli sis s ní chodil pokecat po Ashley, tak to přebíjí romanci Ashley
Ono zrovna u Liary stačí v jednom rozhovoru, kdy se zeptá, jestli k ní Shepard / Shepardová něco cítí, říct, že tak maximálně přátelství (prostřední možnost). Jednoduše stačí neklikat slepě na paragonskou volbu. Ta renegátská možnost (s mimozemšťankou nikdy) je zabugovaná a vede paradoxně k romanci.
Páč Liara je protlačovaná a když ji neodmítneš, tak se ti automaticky počítá jako romance A zvlášť jestli sis s ní chodil pokecat po Ashley, tak to přebíjí romanci Ashley
To je hnusný...
Jinak když jsou tu nastíněný rozhovory s Liarou, všimli ste si, že i když jí odpovíte svinsky (poslední možnost), tak i tak to moc svinský nevyzní... spíše neutrálně, na rozdíl od zbytku členů posádky, kterým můžete dávat sodu, tak Liaře ne... plus tedy ještě dostala dar nesmrtelností jako bonus.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.