Nejoblíbenější moment / song
Re: Nejoblíbenější moment / song
Však jasný! Snad ti sláva nestoupne do hlavy a udržíš si laťku stejně vysoko.
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
nestoupne...když mi nestoupla do teď protože tohle není moje prvotina, už toho mám krapet za sebou víc. Kupodivu se to setkává s podobnými ohlasy jako u vás dvou, ale moje sebekritika je obrovská, takže si myslím, že nos nahoru jen tak nechytnu
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
Super! Já jsem natěšená! Jen jsem nenápadně mrkla na tu kapitolu s Horizonem a rychle jsem musela pryč, to mě určitě zničí Snad to dneska v noci přečtuAshley-Sheppard píše:pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
právě jsem dopsala Eden Prime...je to fuška...ale už se pomalinku začíná rýsovat a získává to obrysy...což se mi líbíSadene píše:Super! Já jsem natěšená! Jen jsem nenápadně mrkla na tu kapitolu s Horizonem a rychle jsem musela pryč, to mě určitě zničí Snad to dneska v noci přečtuAshley-Sheppard píše:pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
no setkání na Horizonu tam sice není, ale i to se mi rýsuje v hlavě. To, co jsem napsala, ze mě vypadlo během chvíle a docela se mi to líbí (ale jen proto, že dovedu být sadista na své postavy )
Ashley-Sheppard píše:právě jsem dopsala Eden Prime...je to fuška...ale už se pomalinku začíná rýsovat a získává to obrysy...což se mi líbíSadene píše:Super! Já jsem natěšená! Jen jsem nenápadně mrkla na tu kapitolu s Horizonem a rychle jsem musela pryč, to mě určitě zničí Snad to dneska v noci přečtuAshley-Sheppard píše:pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
no setkání na Horizonu tam sice není, ale i to se mi rýsuje v hlavě. To, co jsem napsala, ze mě vypadlo během chvíle a docela se mi to líbí (ale jen proto, že dovedu být sadista na své postavy )
Môžem sa opýtať čo to píšeš :
Dneska v noci opět dočteno! A bylo to super, hodně mě to baviloAshley-Sheppard píše:právě jsem dopsala Eden Prime...je to fuška...ale už se pomalinku začíná rýsovat a získává to obrysy...což se mi líbíSadene píše:Super! Já jsem natěšená! Jen jsem nenápadně mrkla na tu kapitolu s Horizonem a rychle jsem musela pryč, to mě určitě zničí Snad to dneska v noci přečtuAshley-Sheppard píše:pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
A ta kapitola po Horizonu... za prvé jsem čekala, koho bude Cerberus restaurovat a za druhé... moje FemShep to po Horizonu taky musí zachlastat obvykle donesu Chakwasové tu flašku (ona se totiž vhodně zmíní o Kaidanovi) nebo jdu na panáky ke Kasumi
Takže ještě jednou - moc se mi to líbilo, těším se na další pokračování
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Píšu povídku Mass Effect, ovšem s mými vlastními úpravami, což znamená, že jsem tam vložila vlastní postavu a píšu příběh ME podle svého (tedy ne, že bych nějak moc změnila hlavní pointu, ale prostě si s tím hraju), Sadene a Kurdtovi se to líbí tak mám motivaci pokračovatOdplata píše:Ashley-Sheppard píše:právě jsem dopsala Eden Prime...je to fuška...ale už se pomalinku začíná rýsovat a získává to obrysy...což se mi líbíSadene píše:Super! Já jsem natěšená! Jen jsem nenápadně mrkla na tu kapitolu s Horizonem a rychle jsem musela pryč, to mě určitě zničí Snad to dneska v noci přečtuAshley-Sheppard píše:pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
Môžem sa opýtať čo to píšeš :
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyby Cerberus zrekonstruoval "jen" Sheparda, moc by mě to nebavilo a nemohla bych tam dát Horizon takže se vesmírem proletí i Katie...a tenhle začátek už taky mámSadene píše:Dneska v noci opět dočteno! A bylo to super, hodně mě to baviloAshley-Sheppard píše:právě jsem dopsala Eden Prime...je to fuška...ale už se pomalinku začíná rýsovat a získává to obrysy...což se mi líbíSadene píše:Super! Já jsem natěšená! Jen jsem nenápadně mrkla na tu kapitolu s Horizonem a rychle jsem musela pryč, to mě určitě zničí Snad to dneska v noci přečtuAshley-Sheppard píše:pustila jsem se do pokračování...ale povím vám, že je docela "legrace" přepisovat video a upravovat si ho podle svého...navíc, když hraju za FemShep...pořád mám tendence psát "a" na konci sloves ale jde to, což mě těší
A ta kapitola po Horizonu... za prvé jsem čekala, koho bude Cerberus restaurovat a za druhé... moje FemShep to po Horizonu taky musí zachlastat obvykle donesu Chakwasové tu flašku (ona se totiž vhodně zmíní o Kaidanovi) nebo jdu na panáky ke Kasumi
Takže ještě jednou - moc se mi to líbilo, těším se na další pokračování
No já si spíš říkala, jestli nezabiješ Sheparda
Ale takhle je to dobrýýý... Hele, těším se na sweet times s Kaidanem, jsem zvědavá, jak je dáš dohromady
Ale takhle je to dobrýýý... Hele, těším se na sweet times s Kaidanem, jsem zvědavá, jak je dáš dohromady
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Tak napadlo mě to, ale to už by pak nebyl Mass Effect. Ne, Shepard tam zůstane. Jaký sweet times máš konkrétně na mysli? Noc před Ilosem nebo celkově?Sadene píše:No já si spíš říkala, jestli nezabiješ Sheparda
Ehm, ehm :oops: The more the better ;-)Ashley-Sheppard píše:Tak napadlo mě to, ale to už by pak nebyl Mass Effect. Ne, Shepard tam zůstane. Jaký sweet times máš konkrétně na mysli? Noc před Ilosem nebo celkově?Sadene píše:No já si spíš říkala, jestli nezabiješ Sheparda
- hRDLA
- Kontraadmirál
Momenty:
Když Shepard vyleze z trosek na Citadele
Jmenování Spectrou
Písničky:
Credit song - M4 part 2
Vigil
Love Theme
Když Shepard vyleze z trosek na Citadele
Jmenování Spectrou