Kdybych netrávil v práci presčasy a kdybych se nerozhodl pracovat na těchto stránkách (Bouner mi pomáha, ale vzal si na týden dovolenou), tak bych ten čas někdy mohl najít.Mallyx píše:jj to vim ze ji Liarin oblicej moc nejdeMyslim ze i ona to nekde psala ze s tim ma problemy.
btw : ty mas ty obrazky uz docela stare, chystas jeste neco delat? Kdyz uz se tu bavime o te tvorbe
GreenFlag - Má tvorba
Re: GreenFlag - Má tvorba

Nj tak to ti rozumim, ja si „pracovni dobu“ ridim sam a uz tyden delam na animaci ke ktere nemam cas se dostat. Hezky odpocinek pri koupani v jezere
Nejvic resim jestli nechat Liaru s odkrytyma prsama nebo ne 
Máš na ní aspoň obstojný skin?Mallyx píše:Nj tak to ti rozumim, ja si „pracovni dobu“ ridim sam a uz tyden delam na animaci ke ktere nemam cas se dostat. Hezky odpocinek pri koupani v jezereNejvic resim jestli nechat Liaru s odkrytyma prsama nebo ne

Skin mam, to neresim. Vic me trapi u nude modelu ty hrany atd. vsak ty vis jak to vypada
Na obrazku to poresis lehce, ale v animaci...
jn, v té animaci to bude hard to vyladit... ledaže použít nějaké efekty shadru apod.Mallyx píše:Skin mam, to neresim. Vic me trapi u nude modelu ty hrany atd. vsak ty vis jak to vypadaNa obrazku to poresis lehce, ale v animaci...

Sice jsem to nedělal, ale nwm kam to hodit.
Kuřák naštěstí nejsem, ale vypadají lákavě

Kuřák naštěstí nejsem, ale vypadají lákavě

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Já ne, na to je můj odpor k cigaretám moc velký :shock:Ashley-Sheppard píše:to bych snad i začala kouřit
Ale zajímavý nápad...

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
to nejsi sama, já jsem na kuřáky dost alergická, takže bych po tom stejně nesáhla. Ten smrad z cigaret je šílený. Možná proto taky nemám přítele, protože sehnat nekuřáka je skoro nemožnýSadene píše:Já ne, na to je můj odpor k cigaretám moc velký :shock:Ashley-Sheppard píše:to bych snad i začala kouřit
Ale zajímavý nápad...
Nj, tohle je těžký... přítel nekouří, takže jsme v tom odporu za jedno... ale zase si furt stěžuje, že furt slintám nad Kaidanem, ach joAshley-Sheppard píše:to nejsi sama, já jsem na kuřáky dost alergická, takže bych po tom stejně nesáhla. Ten smrad z cigaret je šílený. Možná proto taky nemám přítele, protože sehnat nekuřáka je skoro nemožnýSadene píše:Já ne, na to je můj odpor k cigaretám moc velký :shock:Ashley-Sheppard píše:to bych snad i začala kouřit
Ale zajímavý nápad...

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
takže možná lepší, když jsem sama
můžu si beztrestně slintat
akorát rodiče si trochu klepou na bednu, když ho vidí všude :oops:
+ celý poslintaný pokojAshley-Sheppard píše:takže možná lepší, když jsem samamůžu si beztrestně slintat

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
od toho mám bryndák, abych to netahala po pokojiGreenFlag píše:+ celý poslintaný pokojAshley-Sheppard píše:takže možná lepší, když jsem samamůžu si beztrestně slintat
To jakože jenom jedna, jo??? HahahahaAshley-Sheppard píše:od toho mám bryndák, abych to netahala po pokojiGreenFlag píše:+ celý poslintaný pokojAshley-Sheppard píše:takže možná lepší, když jsem samamůžu si beztrestně slintat
ale tím "všude" jsem myslela monitory počítačů, resp. displej mobilu. Ty jo ani fotku jsem si ještě nevytiskla...to budu muset napravit (teda pokud se rozhodnu, která je nejhezčí)

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
krapet jo, no. Sorry Flagu.
No právě, že by nezůstalo jen u jedný, tak proto radši nic netisknu. A pokud už bych nějakou chtěla, tak na větší formát, který by mi tiskárna nevzala, což by byly velký peníze
No právě, že by nezůstalo jen u jedný, tak proto radši nic netisknu. A pokud už bych nějakou chtěla, tak na větší formát, který by mi tiskárna nevzala, což by byly velký peníze
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím...Ashley-Sheppard píše:a dobře se pobavitGreenFlag píše:mě to neva, aspoň je co číst![]()

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
pravda, až tu začneme hodně kritizovat Liaru (protože my ji vlastně už kritizujeme), tak nás tu řádně ukamenujou, nebo začnou znovu kritizovat KaidanaSadene píše:No já nevím...Ashley-Sheppard píše:a dobře se pobavitGreenFlag píše:mě to neva, aspoň je co číst![]()
počkej, až ti tu začnem kritizovat Liaru
![]()
ale tak nééé, já si uvědomuju, že jsem do jisté míry předpojatá, Liara není zas tak úplně špatná... akorát se ji snažím ignorovat, ale někdy mě to prostě přemůže
![]()
není už lepší kritizovat Bioware za to, že dali v ME3 málo Kaidana, málo Mirandy, málo Thana?