A chtěl bych zopakovat že to je kompletně vytvořeno námi
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Edit: videa musela být smazána z důvodu že, autor modelu okula odstoupil z teamu a projektu
a okulus musel být smazán ze hry (model)
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne sob 12. zář 2015 16:26:54, celkem upraveno 3 x.
...už se to tak ňák rýsuje...vsadim se, že otexturovanej Reaper bude vypadat ještě líp...
...svoje prvotní dojmy jsem ti už psal...jako autora textů mě samozřejmě zajímá hlavně kodex...jak tam ty záznamy implementujete, jak to vůbec bude vypadat apod. (ať mi můžou vstávat hrůzou vlasy na hlavě, až si přečtu, co jsem to vytvořil)...
Honzaleco píše:...už se to tak ňák rýsuje...vsadim se, že otexturovanej Reaper bude vypadat ještě líp...
...svoje prvotní dojmy jsem ti už psal...jako autora textů mě samozřejmě zajímá hlavně kodex...jak tam ty záznamy implementujete, jak to vůbec bude vypadat apod. (ať mi můžou vstávat hrůzou vlasy na hlavě, až si přečtu, co jsem to vytvořil)...
Pro zatím došli modely a než se nové udělají tak snad codex bude v plné kráse ve hře
Nutně potřebujeme grafiky co by dodělali některé modely Reaprů, .... naši grafici nestíhají a my by jsme chtěli už co nejrychleji NTA dokončit. Nenašel by se tu někdo takový na foru ? je to opravdu nutné.
...ňákou chvíli už je ticho po pěšině, tak snad je všechno ok...btw dostal jsi ty doplňující texty do kodexu? Posílal jsem je koncem ledna...
Jj stále pokračujeme, ale čekáme na modely, malby, zvuky,... A tak to jde dost pomalu.
A už mně nebaví nic psát jelikoš ohlasy žádné,...