Pražský minisraz
Pražský minisraz
Datum: 21. 11. (sobota) od 11:00
Účastníci: Starbound, Honzaleco, Vlada47, Duke_Ravengear?, JiAliZe, GamerClassN7, Green (večer), Bouner?
Program: Pokud bude hezky, můžeme si udělat kolečko po centru Prahy a potom jít do nějakého pěkného podniku (kuřácký/nekuřácký?)
Pokud by byl zájem o nějaký tématičtější zážitek navíc, tak Pražské Planetárium ten den v 17:30 vysílá téměř hodinový pořad "Noční obloha 8k" (projekce noční oblohy na kupoli) za 150 Kč:
Účastníci: Starbound, Honzaleco, Vlada47, Duke_Ravengear?, JiAliZe, GamerClassN7, Green (večer), Bouner?
Program: Pokud bude hezky, můžeme si udělat kolečko po centru Prahy a potom jít do nějakého pěkného podniku (kuřácký/nekuřácký?)
Pokud by byl zájem o nějaký tématičtější zážitek navíc, tak Pražské Planetárium ten den v 17:30 vysílá téměř hodinový pořad "Noční obloha 8k" (projekce noční oblohy na kupoli) za 150 Kč:
Naposledy upravil(a) Starbound dne čtv 19. lis 2015 20:19:10, celkem upraveno 6 x.
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražský minisraz
Tak nakonec to vypadá že to asi stihnu , od kolika by to bylo ? do kolika ?
a za mně rozhodně nekuřácký podnik
a za mně rozhodně nekuřácký podnik
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám
Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run
Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run
...za nekuřáckej podnik se přimlouvam...nekouřim...
...kdyby se šlo do toho planetária, tak jestli tam ten program je od 17:30, tak počítam někdy hlavně odpoledne, podvečer (a večer)...ale zatim to asi nemusíme řešit ňák moc intenzivně - přece jenom, je to za čtrnáct dní, do tý doby času dost...
...kdyby se šlo do toho planetária, tak jestli tam ten program je od 17:30, tak počítam někdy hlavně odpoledne, podvečer (a večer)...ale zatim to asi nemusíme řešit ňák moc intenzivně - přece jenom, je to za čtrnáct dní, do tý doby času dost...
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pro mně student, workoholika a autoškolistu.... nemám moc času takže já to intenzivně řešit potřebujiHonzaleco píše:...za nekuřáckej podnik se přimlouvam...nekouřim...
...good for you...pro mně - studenta, příležitostnýho alkoholika a chronickýho prokrastinátora a odkladače svejch povinností - je toho času až ažGamerClassN7 píše: pro mně student, workoholika a autoškolistu.... nemám moc času takže já to intenzivně řešit potřebuji
Spíš mi ale jde o to, že teď asi stačí tak rámcově vyřešit čas...já počítam s tim, že ta akce bude odpoledne až večer - a nemusíme hned teď řešit, jak bude konkrétně vypadat program akce...
Já myslím, že když budet cestovat odjinud, tak se vyplatí klidně jet už od dopoledne - tím myslím třeba 10-11 hodin, a pak to nemít zas moc dlouho do večera abyste mohli nějak rozumně jet domů, ikdyž samozřejmě když se někdo bude chtít zdržet dýl, tak to ničemu nevadí
Jinak taky jsem za nekuřácký podnik. A k tomu planetáriu - je to jen návrh, mně osobně to příjde jako fajn osvěžení. Pokud tady jsou lidi kteří se o vesmír zajímají intenzivněji, tak z toho asi zas tolik mít nebudou (po stránce naučné), je to určné široké veřejnosti a ne odborníkům, přesto si myslím že zírat na oblohu a vesmírná tělesa je vždycky příjemné, byť je to jen projekce
Jinak taky jsem za nekuřácký podnik. A k tomu planetáriu - je to jen návrh, mně osobně to příjde jako fajn osvěžení. Pokud tady jsou lidi kteří se o vesmír zajímají intenzivněji, tak z toho asi zas tolik mít nebudou (po stránce naučné), je to určné široké veřejnosti a ne odborníkům, přesto si myslím že zírat na oblohu a vesmírná tělesa je vždycky příjemné, byť je to jen projekce
...odvozoval jsem ten čas od toho planetária...ale jasný - pokud to spojíme s nějakým špacírem, tak by to bylo určitě vhodný (...+ odmítam jet do Prahy jenom na tři, čtyři hoďky a pak zase pryč...jsem pro konání akce už od rána*, pokud by to šlo... )
*pozn - ráno pro mě začíná nejdřív cca od devíti...všechno předtim je ještě noc a v noci spim...
...planetárium - asi nejvíc záleží na tom, jak by to i s tim vycházelo časově...
*pozn - ráno pro mě začíná nejdřív cca od devíti...všechno předtim je ještě noc a v noci spim...
...planetárium - asi nejvíc záleží na tom, jak by to i s tim vycházelo časově...
Začátek je 17:30 a trvat to má 50 minutHonzaleco píše:...planetárium - asi nejvíc záleží na tom, jak by to i s tim vycházelo časově...
....jj...já myslel, jak by se nám to hodilo třeba v souvislosti s odjezdem...když to bude od půl šestý a skončí to zhruba za hoďku, tak abych věděl, že mam počítat s odjezdem trochu dýl - ne dřív než v půl/třičtvrtě na sedm apod...a aby to už nebylo pozdě...ale snad ne.
Pokud bychom tam šli, tak bych nepočítala s odjezdem dřív než v 7, a spíš ještě o něco později, protože se ještě musíš přesunout na zastávku. Na hlavní nádraží to je docela kousek, ale na Černý most to chce nějakou rezervu
Moment, takže do podniku by šlo před planetáriem?
Černej Most? To je na druhý straně Prahy...já radši Zličín...a nebo holt tim vláčkem z hlaváku...
...já do toho teda furt kecam, to pardon...ale podle mně...pokud by se šlo do planetária, tak radši posedět předtim...přece jenom, pokud program v planetáriu končí v půl sedmý, tak než bysme se přesunuli do ňákýho podniku a chvíli tam poseděli, tak máš osum pryč...
...a taky by to viselo na tom, od kdy ta akce bude...jestli už od dopoledne, tak se pak ňák zabavit přes celý odpoledne a čekat do půl šestý na program...
...ovšem, na druhou stranu, proč neposedět před i po, že?
...já do toho teda furt kecam, to pardon...ale podle mně...pokud by se šlo do planetária, tak radši posedět předtim...přece jenom, pokud program v planetáriu končí v půl sedmý, tak než bysme se přesunuli do ňákýho podniku a chvíli tam poseděli, tak máš osum pryč...
...a taky by to viselo na tom, od kdy ta akce bude...jestli už od dopoledne, tak se pak ňák zabavit přes celý odpoledne a čekat do půl šestý na program...
...ovšem, na druhou stranu, proč neposedět před i po, že?
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, technicky bych mohl dorazit do Prahy kolem 20:00 a být tam max do 23:00
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Já s tím nemám problém, vždyť je to sobota... otázka je, jak dlouho chtějí ostatní zůstatGreen píše:Zdravím, technicky bych mohl dorazit do Prahy kolem 20:00 a být tam max do 23:00
To už je docela jedno, stejně budeme chytřejší až budeš vědět konkrétní spoje jinak posedět bychom šli určitě před planetáriem a pak můžem klidně ještě po, pokud se tedy nepoženete všichni hnedka domů. A jak už bylo navrhnuto, nemusí to být ani stejný typ podniku, je docela široký výběr - restaurace, kavárna, čajovna, hospoda, bar.. samozřejmě pohledám ještě do té doby i něco konkrétnější a zkusím navrhnout třeba i nějakou trasu co můžeme projít, pokud bude hezké počasí. A taky najít alternativu, kdyby nebyloHonzaleco píše:Černej Most? To je na druhý straně Prahy...já radši Zličín...a nebo holt tim vláčkem z hlaváku..
Bylo by dobré určit nějaký čas začátku. Já bych dal nástřel dejme tomu na 11:00, s tím, že do 12:00 by se mohli lidi postupně přidávat. Začalo by se obědem... to by byl takový hezký začátek celé akce. Osobně bych dal přednost nějaké restaurace/hospody, kde vaří normální jídlo (tam pak můžeme i zůstat, jestli nebude počasí na procházku), ale asi přežiju i ten McDonald nebo KFC.
...nevadilo by mi, kdyby počasí bylo tak jako dneska...ale bůhví, jestli to vydrží..ještě na Martina (zejtra) a od víkendu to má snad zase padat...
...spoje - cestu tam bych podle začátku akce už ňák vyřešil, prostoru od rána je dost...a zpátky - poslední přijatelná doprava jsou asi v ten den v 9 bus (Zličín) a ve čtvrt na 10 vlak (hl. n.). Kdybych je měl použít, tak se musim vytratit už někdy kolem osmý (záleželo by to na tom, kde budeme...planetárium je u výstaviště, ne? (a zase ta Sparta, ježiši... ) ...Holešovice...kdybysme byli někde tam, tak pak chvíli na metro, pak pár minutek na hlavák (na Zličín bych musel přelejzat na Florenci a trvalo by to tam půl až třičtvrtě hodiny)...
...to jsou úvahy...pfff...njn, ale co se dá dělat...musim mít nějakou představu... )
...proto budu vděčnej, když tenhle plán B nebudu muset využít a byla by doprava autem i zpátky...
...spoje - cestu tam bych podle začátku akce už ňák vyřešil, prostoru od rána je dost...a zpátky - poslední přijatelná doprava jsou asi v ten den v 9 bus (Zličín) a ve čtvrt na 10 vlak (hl. n.). Kdybych je měl použít, tak se musim vytratit už někdy kolem osmý (záleželo by to na tom, kde budeme...planetárium je u výstaviště, ne? (a zase ta Sparta, ježiši... ) ...Holešovice...kdybysme byli někde tam, tak pak chvíli na metro, pak pár minutek na hlavák (na Zličín bych musel přelejzat na Florenci a trvalo by to tam půl až třičtvrtě hodiny)...
...to jsou úvahy...pfff...njn, ale co se dá dělat...musim mít nějakou představu... )
...proto budu vděčnej, když tenhle plán B nebudu muset využít a byla by doprava autem i zpátky...
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyby někdo dorazil na hlavní nádraží, tak by jsme se tam mohli sejít (ti kdo pojedou vlakem jako já ) jinak konec akce je mi jedno , mám čas až do pondělí do 0:00
EDIT: když už sem si zařídil volno tak ve velkým stylu
EDIT: když už sem si zařídil volno tak ve velkým stylu
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne úte 10. lis 2015 15:37:39, celkem upraveno 1 x.
Tož, pokud by se mi tam podařilo čirou náhodou dostat, tak to zatím vypadá na zajímavou akci...
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
BTW přihodím poznávací znaky
Poznávací znaky:
ale preferuji možnost 1 samozřejmně
Poznávací znaky:
Možnost_1
Možnost_2
ale preferuji možnost 1 samozřejmně
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Své N7 tričko jsem někde založil a už nwm kde je, takže mě čeká asi kabát jen
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;