Pravda se zdejsi komunitou to asi moc spolecnyho nema ale holt propagovat se to musi ..
Jedna se o asi nejvetsi "lan party" u nas, Místo konání je uz tradicne nekolik let Stare město u Uherského Hradiště. Pravidelne se tu setkava par stovek pocitacovych silencu aby zmerily sily v Turnajich v ruznych hrach Pricemz jako Hlavni byva vetsinou Starcarft 2 a Counter Strike ( myslim who care about CS ) krom toho sou turnaje i ve hrach jako Dota, LoL, Warcraft3 Battlefield 3 Trackmania etc. Jelikoz tento rok nedopadl Lancraft Spring 2013 ( Sad Panda) tak zatim ani neni jiste ktere hry budou na poradu jistota je Starcraft 2 a pravdepodobne CS jako nejvice zastoupene progamingove tituly u nas, take zalezi jestli bude jen jeden lancraft nebo jak to bylo v letech minulych kdy byl 2x jarni a 2x letni prizemz kazda dvojice mela jinou hlavni hru Starcraft a duha byla CS. Jinak akce je vzdycky perfektni nechybi doprovodny program v podobe ruznych prednasek etc. a Promitani zapasu na platne. A co je nejlepsi ze clovek muze potkat lidi s kteryma hraje in RL a to vcetne TOP ceskych hracu. jinak info na Facebooku a na officialnich strankach Lancraftu ktery bude aktualizovan az ve chvily kdy se urci presne ktee hry n nem budou. Jedno vim jiste Ja tam budu urcite
Lancraft summe 2013 18. - 21. 7. 2013
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lancraft summe 2013 18. - 21. 7. 2013
ani jednu z těch citovaných her jsem nehrál
no když jsem kdysy hrál half-life 1 tak k tomu byl counter strike tak jsem to asi tehda parkrát zkusil ale to je tak vše
...
...
...
takže otázka zní, jak velkou šanci mám na to abych vyhrál
no když jsem kdysy hrál half-life 1 tak k tomu byl counter strike tak jsem to asi tehda parkrát zkusil ale to je tak vše
...
...
...
takže otázka zní, jak velkou šanci mám na to abych vyhrál
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
asi jako ze ja vyhraju SC2 turnaj
šak si profik ne?Swen von Walhallion píše:asi jako ze ja vyhraju SC2 turnaj
- Swen von Walhallion