Default femshep,....and Maleshep
- Hany
- Poručík
Re: Default femshep,....and Maleshep
mám sice silnej žaludek, nicméně tenhle obrázek mi s ním trochu pohnul
to bude asi tou představou, kdybych Shepa našel v tomhle stavu jinou postavou v ME4 

Opravdu pěkný obrázek. Zajímavá představa Shepardovy rekonstrukce v projektu "Lazarus". Ono celkově nemohl být příjemný pohled na celý proces jeho oživení pro obyčejného člověka. Je to hold věda která jej přivedla spět žádné mávnutí kouzelnou hůlkou.jeňa_cz píše:

Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Lazarus? já bych řekl že to je zreaprovatělej shepard, popřípadě control endingBatouT101 píše: Opravdu pěkný obrázek. Zajímavá představa Shepardovy rekonstrukce v projektu "Lazarus". Ono celkově nemohl být příjemný pohled na celý proces jeho oživení pro obyčejného člověka. Je to hold věda která jej přivedla spět žádné mávnutí kouzelnou hůlkou.
No , to z toho není až tak poznat, když u toho obrázku nebyl popisek. Ale že by to byl Shepard po ControlEnd je z mého pohledu velice nepravděpodobné. Shepardovo tělo je "absorbováno" (zničeno) Catalystem při tomto výběru.jeňa_cz píše:Lazarus? já bych řekl že to je zreaprovatělej shepard, popřípadě control endingBatouT101 píše: Opravdu pěkný obrázek. Zajímavá představa Shepardovy rekonstrukce v projektu "Lazarus". Ono celkově nemohl být příjemný pohled na celý proces jeho oživení pro obyčejného člověka. Je to hold věda která jej přivedla spět žádné mávnutí kouzelnou hůlkou.
Ale máš pravdu je to Idoktrinace Sheparda, podle názvu obrázku kterého jsem si prvně nevšiml.

Synthesis - my choice
snad se někdy dostanu k tomu abych v Citadele tenhle armor získal 

Co? Ten se dá někde splašit? Ne že by, u tohohle armoru mi nesedí moc ten rozkrok. Takový tísnivý.jeňa_cz píše:snad se někdy dostanu k tomu abych v Citadele tenhle armor získal

musís vyhrát celou tu armax arénuLady Grey píše:Co? Ten se dá někde splašit? Ne že by, u tohohle armoru mi nesedí moc ten rozkrok. Takový tísnivý.jeňa_cz píše:snad se někdy dostanu k tomu abych v Citadele tenhle armor získal
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8097_n.jpg

- hRDLA
- Kontraadmirál
No ten jsem vyhrál, ale má tuším jinou barvu a bere se jako set brnění, a těm se snad barva nedá měnit?
Takhle vypadá na maleshepovi

Takhle vypadá na maleshepovi

Bite my shiny Warden ass!
Nj, tu dostaneš ale s tím "fešáckým" pláštíkem by Kai Lang.jeňa_cz píše:musís vyhrát celou tu armax arénuLady Grey píše:Co? Ten se dá někde splašit? Ne že by, u tohohle armoru mi nesedí moc ten rozkrok. Takový tísnivý.jeňa_cz píše:snad se někdy dostanu k tomu abych v Citadele tenhle armor získal
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8097_n.jpg

no jako chlap dostanes s pláštíkem, ale jako ženska bez pláštíku, je to ten samej model armoru jako má liara a ashleyLady Grey píše:Nj, tu dostaneš ale s tím "fešáckým" pláštíkem by Kai Lang.jeňa_cz píše:musís vyhrát celou tu armax arénuLady Grey píše:Co? Ten se dá někde splašit? Ne že by, u tohohle armoru mi nesedí moc ten rozkrok. Takový tísnivý.jeňa_cz píše:snad se někdy dostanu k tomu abych v Citadele tenhle armor získal
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8097_n.jpgJá bych to brala spíš bez toho pláště, zdá se mi nepraktický.
Tak to příště zkusím, až se dostanu ke hraní. Ale asi tam bude mít odznak Cerbera a ne N7. To mě na těch zbrojích podle Cerbera štve... raději by tam ten znak neměli dávat.jeňa_cz píše:no jako chlap dostanes s pláštíkem, ale jako ženska bez pláštíku, je to ten samej model armoru jako má liara a ashleyLady Grey píše:Nj, tu dostaneš ale s tím "fešáckým" pláštíkem by Kai Lang.jeňa_cz píše:musís vyhrát celou tu armax arénuLady Grey píše:Co? Ten se dá někde splašit? Ne že by, u tohohle armoru mi nesedí moc ten rozkrok. Takový tísnivý.jeňa_cz píše:snad se někdy dostanu k tomu abych v Citadele tenhle armor získal
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8097_n.jpgJá bych to brala spíš bez toho pláště, zdá se mi nepraktický.

A navíc bych se vůbec nezlobila, kdybychom ve hře dostaly tyhle šaty a ne tu černou divnost.

I'm sad hanar can't wear sweaters.
Není problém stáhnout si upravenej coalescend, udělat kopii hry a člověk může nosit jakkékoliv šaty/armor ze hry
,jinak ty černé vypadají divně no.

Coalescend upravený mám, používám k tomu dokonce i jiný textury, ale pořád to není to pravé ořechové, co bych si představovala pro nĕkoho jako je moje Shepardová. 

I'm sad hanar can't wear sweaters.