já si ani nevsiml že by se ty společensky hadry změnili od ME2 (jak u maleshepa tak u femshep)Lady Grey píše:Hmm... dokonce i s mojí oblíbenou pistolí.![]()
No aspoň tady má Shepka ty lepší šaty z ME2 a ne ten děs běs, co ji chudince dali v trojce. Taky jsem marně doufala, že když v DLC Citadela půjde do toho kasina, dostane alespoň ty dlouhé šaty... Chlap Shepard nový ohoz dostal... to je diskriminace!!!
Právě že jo... u Shepa zůstal ten model z ME2, ale u Shepky, ty dali takovou koženou hrůzu, má podobné šaty na sobě ta reportérka, co ji máš na lodi, jen je má Shepka v černé verzi. Jako nejsem příznivce ani jednoho modelu, ale ty z ME2 byly rozhodně lepší. Ty z trojky jsou fakt jetý, jsem čekala, že by mohla vyfasovat alespoň nějaké dlouhé šaty, ale prd.jeňa_cz píše:já si ani nevsiml že by se ty společensky hadry změnili od ME2 (jak u maleshepa tak u femshep)Lady Grey píše:Hmm... dokonce i s mojí oblíbenou pistolí.![]()
No aspoň tady má Shepka ty lepší šaty z ME2 a ne ten děs běs, co ji chudince dali v trojce. Taky jsem marně doufala, že když v DLC Citadela půjde do toho kasina, dostane alespoň ty dlouhé šaty... Chlap Shepard nový ohoz dostal... to je diskriminace!!!
A mně je šumák, že tobě je to šumák.Sadene píše:Mně je to šumák
Tak tohle plácnem.Lady Grey píše:A mně je šumák, že tobě je to šumák.Sadene píše:Mně je to šumák![]()
Ale k takovémuhle obrázku v mé hře už nedojde... já mám striktně romanci s Garrem a když hraju občas za chlapa, tak s Tali. Možnost jejích sblížení je vyloučená.
Na tohle si klidně plácnu oběma rukama.hRDLA píše:Tak tohle plácnem.Lady Grey píše:A mně je šumák, že tobě je to šumák.Sadene píše:Mně je to šumák![]()
Ale k takovémuhle obrázku v mé hře už nedojde... já mám striktně romanci s Garrem a když hraju občas za chlapa, tak s Tali. Možnost jejích sblížení je vyloučená.
![]()
(nejbližší plácnutí co jsem našel z ME)