Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném

Svobodná sekce, která se netýká přímo hry.
Odpovědět
Kira_Shepard
Rotný

Re: Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném

Příspěvek od Kira_Shepard »

Honzaleco píše:
hRDLA píše:
Honzaleco píše:já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle .
To je pravda :D
What? :O Někdo na mě něco bonznul?? :D
Thanks, sem už zase o něco více v obraze :-D
Obrázek
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Honzaleco píše:Podle mě když člověk pije, tak má větší tendenci stěžovat si a nadávat na věci okolo...a z toho pramení to naštvání. Jinak mě se to občas stane...já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle (a to je co říct).

Jj, to tě chtějí vykopnout ze hry. Můžou třeba na někoho čekat a ty tam zrovna zabíráš místo. Nemusí to nutně bejt proto, že s tebou nechtějí hrát...mě už vykopli mockrát a můžu jenom hádat, proč. Nejlepší se nad tim asi moc nepozastavovat a hledat další lobby.
Já jsem občas naštvaný až po probuzení, když piju tak jsem vtipný, mám dobrou náladu a když přeberu tak spíš smutním než nadávám.
Origin: FrozenMonkeyCZ

Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.

Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Tak. Rád bych se "vetřel" do do vaši konverzace (pokud to nevadí?)... =|

Já když nepiju tak jsem taky občas naštvanej, pak často smutnej, velice často zamyšlenej až "duchem nepřítomnej". bohužel se při tom trochu "mračím" a navenek hodně lidem připadám jako že se zlobím, ale není tomu tak.
Rána jsou v pohodě. I když musím vstávat. Samozřejmě v závislosti jak jsem šel pozdě spát. ;)
No a když piju, což není tak často asi jednou, dvakrát za rok. :D Za celou tu dobu jsem se ještě nikdy vyloženě neopil..(naštěstí) . =(( jen jednou se mi trošičku začala točit hlava. =)
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Abych řekl pravdu tak za 5 co už piju nějaké to alko jsem se opil jenom 2x úplně na šrot. Co se týče pití tak mám takový menší systém, dám si několik půlek a jak začnu cítit že mi to jde do hlavy tak už si dávám + - na hodinku pauzu, potom zase piju :D :D :D

Ohledně toho zamyšlení to mám též Baťáku, též se občas mračím až se mě lidi ptají co se děje.

Kira_Shepard
Rotný

Já to mám uplně samé, s tím systémem, jen nesmím být někde ve společnosti, jinak tam se na to nekoukám a pak jak Michael Jackson žhavim boty na parket až z toho mám někdy křeče :-D
Obrázek
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Tak mě na parket jedině vytáhnou vydlema v zádech :D :D :D

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Já se vožral pořádně jen jednou - teď o silvestra - a to jsem tancoval i zpíval a řekl jsem si že už se takhle nikdy zřídit nesmím :D ale vydržím sakra hodně já si to pamatuji matně ale prý jsem šel ven blinkat a když jsem přišel tak jsem pronesl: ,,Tak jsem se poblil a můžeme jet dál" a šel jsem si nalít :D a to samý uprostřed noci sem se zvedl a pronesl: ,,Tak už jsem v pohodě, sice unavenej jako kráva, ale v pohodě, může dál."
Bite my shiny Warden ass!
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

hRDLA píše:...řekl jsem si že už se takhle nikdy zřídit nesmím :D
To znam, to si taky občas řeknu - a vydrží mi to do nějaký z příštích akcí. Někdy ale i dokonce pár měsíců. :D
Vlada47
Podporučík

Příspěvek od Vlada47 »

Já mam na tohodle Silvestra bezva vzpomínky... po vypití určitýho množství vína, sektu a piva se stala spousta neuvěřitelnejch věcí. Nejdřív jsem začal otevírat dveře hlavou (Krogan style) a pak jsme se (totiž já, Duke Ravengear a Ali) jali hrát Diablo 2 s tim, že zabijeme všechny závěrečný bossy... tohle by měl asi popsat někdo z těch dvou, protože z jejich pohledu to působilo víc zábavně. Pak jsem se nějakym záhadnym způsobem (patrně charge) dostal na druhou stranu místnosti bez toho, abych udělal jedinej krok a trefil se rovnou na svojí postel. :D
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

...to zní celý tak nějak krogan-wise...to by vysvětlovalo tvou oblíbenost Claymore... :D
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Njn, talimanceři... x)

Jo, mimochodem, vy, co tu zbožňujete Tali...pamatujete na tohle? :D :D
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... /7926723/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Já ti dám njn, Talimanceři :D :D :D

I já bych pojmenoval dceru Tali, druhou Liara a třetí by se jmenovala Lia'Vael

U synů by to bylo v tomto pořadí: Shepard, Garrus, Wrex.

Vlada47
Podporučík

Příspěvek od Vlada47 »

What in the name of... O_o

...

...

Obrázek
Ester
Praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ester »

hRDLA píše:Já se vožral pořádně jen jednou"

sithova noho, začínám se tu cítit jako nějaký zkaženec :D pod obraz se zřídím každý víkend, v pátek i v sobotu, občes někdy i během tejdne.. pravda, je to už dýl, co jsem zvracela, nějak jsem si na přísun alkoholu zvykla :D nevím, tak za noc dám třeba 10 piv, láhev medoviny, několik panáků, 2 krabky cigaret... jako je fajn když se na to s někým skládáme, protože sama bych todle fakt nezaplatila (někdy je výhoda bejt holkou, protože takle mě kdekdo na pivo, panáka, atd pozve), no letos pojedu na FF a pak na MOR, takže to bude prakticky 10 dní kalby v kuse, no a co, budu mět narozky, tak to aspon pořádně oslavím. Tak, a tedka přestat marodit (alkoholové dýchánky plus běhání polonáha venku v lednu si vybírají svou daň, měsíc marodím) a začt pořádně pracovat, at ty prachy můžu prolít hrdlem, plícema, nosem a já nevím čím ještě :D :D
Kdo je tím strašlivým vetřelcem, co tak náhle se vetřel sem?
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Já zjišťuju, že dřív jsem chlastal víc...na gymplu jsme chodili třeba každej druhej den, vždycky po vyučování...a často se to táhlo přes celý odpoledne a já se domů vracel večer. Teď už tolik ne...možná je to tim, že už je většina spolužáků na vejškách, rozlezlejch po republice a v Plzni nezůstalo tolik lidí, se kterejma by se dalo někam zajít...a asi taky tim, že jsem už tak nějak navyknul na usedlejší způsob života a alkohol už tolik nevyhledávám... Ach jo... I'm getting too old for this shit. :D

Mimochodem, zkoušíte tu někdo přepočítávat, kolik byste měli peněz, kdybyste nechodili chlastat?? :D Nedoporučuju...já se nad tim jednou zamyslel, kolik by to asi tak za těch x let mohlo bejt a došlo mi, že bych byl kvůli tomu hausnumeru buď zbytečně nasranej, rozmrzelej nebo bych chytnul pořádnou depku... :|
Ester
Praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ester »

nezamýšlela, ale jako víš co... spíš mě se*rou prachy, co jsem utratila za sladkosti, to by byla slušná sumička. Chlast, to si aspon užiju a dělám hovadiny a ostatní taky, ale po čokoládě se nic takovýho nestalo :D navíc čokoládu nemusím, docela sjem se jí přežrala, to bylo třeba každej den 2 tabulky, nějakou do bu to tak šlo, tak hele třeba když stála 25 kč, tak to bylo denně 50, no a za tejden sem takle utratila na čokoládě 350... sice třeba tolik utratim za jeden večer v hospodě, ale jak říkám, to si víc užiju než když se narvu sladkostma a je mi pak blbě anic z toho. Ty sladkosti jsem žrala, když jsem nechodila chlastat. Takže prachů za chlast nelituju.

spíš lituju prachů, co jsem utratiůla za vztah, kterej stál za hov*no, tomu týpkovi sem platila všechno, nájem (bydlel se mnou) žrádlo, cíga a tak... no hele jednoduchý počty: brala sem cca 12 tisíc, nájem stál 8500 no a pak nějaký poplatky za net a mobil a tak, tudíš ve finále sme každej měsíc byli v mínusu asi o 2 litry. Ten de*bil, když jsme šil nakoupit (koupíme máslo, chleba a salám) tam začal rvát do košíku colu, brambůrky, tyčinky a tydle kraviny, když jsem mu řekla at to nedělá, začal tucovat, dělat scény no peklo... tehdy mě vyhodili z práce a dostala sem docela dobrý odstupný ale všechno sem utratila za nájem a pí*čoviny jako cola, čipsy, čokoláda a dalšéí věci, co ani nežeru... no jsem ráda že sem z toho vztahu venku, psychický týrání na denní pořádku, ale to sem odbočila. JIstě i vy máte špatný zkušenosti ze vztahy.
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Tak co se týče špatných zkušeností ze vztahu nebo celkově obecně mám hodně, co se týče peněz za chlast tak těch nelituji. Naopak jsem díky tomu poznal nové lidi, užil si srandu a jiné zážitky co staly za to.

Kira_Shepard
Rotný

Jenom čtu o těch zážitkách z alkoholem a představím si doby, kdy jsem taky v partě lidí kalila první ligu do toho cigarety a nějakou tu marijánku, ale nechápu, jak jsem to vydržela. Jen si na to vzpomenu a je mi šoufl ještě teď :D Po roční abstinencni a díky dlouhodobé nemoci, kdy jsem se alkoholu nemohla ani dotknout už strácím dost formu a upřímně sem ráda....

Ohledně vztahů, také jsem měla deptání a i několikrát denně, no a po 4 letech jsem se od toho člověka odpoutala a teď jsem naprosto spokojená :D
Obrázek
Ester
Praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ester »

taky si říkám, jak to můžu vydžet, kolem vánoc a silvestra jsem kalila prakticky 10 dní v kuse, no asi jsem ještě fakt dost mladá i když čtvrtstoletí za mnou :D o silvestra jsem měla teplotu, ale to mi nebránilo běhat s ostatníma venku a řvát "reapeři útočí!" :D taky ted pěkně marodím, ještě v pátek jsem vydržela být do rána s kamarádem, ale když jsem nemohla ani polknout vodu jak to bolelo a z oka mi tekl hnis, tak jsem si řekla že tady bude něco špatně :D

No, jsem taky ráda že s nikým nechodím, zase by mi někdo poroučel, snažil se mě měnit, nebo držkoval a naříkal, tak na to se*ru a jsem ráda. Lepší bejt sama než s příbuzným klementa gottwalda (jo, ten týpek, jak jsem se o něm zminovala výš, je pra-pra-pra synovec klementa gottwalda. I tak nějak vypadal :D :D )
Odpovědět