Kaidan Alenko
Re: Kaidan Alenko
Myslím, že si někdo hrál ve fotošopu a z té fotky umazal Cortéze...
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
nehrál...podobnou vybouleninu jsem viděla na vícero fotkáchKurdt57 píše:Myslím, že si někdo hrál ve fotošopu a z té fotky umazal Cortéze...

No, tak asi zvolil nevhodnou velikost suspenzoru a něco si tím kompenzuje...
Jsem ráda, že se líbí (aspoň si nemusím připadat jako absolutní magor) 
A vůbec, co je to tu za řeči o Cortezovi?
Já věřím, že Kaidan je správný muž a správně mužný 

A vůbec, co je to tu za řeči o Cortezovi?

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tady bych možná konverzaci na Kaidanův rozkrok ukončila...páč bych možná začala být agresivníKurdt57 píše:No, tak asi zvolil nevhodnou velikost suspenzoru a něco si tím kompenzuje...

A přesně proto ho má Cortéz tak rád. 

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já nevim, všichni si myslí, že hlava je Kaidanova, ale tělo patří Cortezovi...asi jim nějak nedochází, že i Kaidan je dobře vybaven...prdelku k nakousnutí, svalový baletSadene píše:Jsem ráda, že se líbí (aspoň si nemusím připadat jako absolutní magor)
A vůbec, co je to tu za řeči o Cortezovi?Já věřím, že Kaidan je správný muž a správně mužný

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
a jéje, zase narážíš na to, že Kaidan, který někomu zemřel na Virmiru, byl ve skutečnosti Cortézův manžel?? Že vás to bavíKurdt57 píše:A přesně proto ho má Cortéz tak rád.

No lépe bych to nevystihlaAshley-Sheppard píše:já nevim, všichni si myslí, že hlava je Kaidanova, ale tělo patří Cortezovi...asi jim nějak nedochází, že i Kaidan je dobře vybaven...prdelku k nakousnutí, svalový baletSadene píše:Jsem ráda, že se líbí (aspoň si nemusím připadat jako absolutní magor)
A vůbec, co je to tu za řeči o Cortezovi?Já věřím, že Kaidan je správný muž a správně mužný
a zepředu by taky bylo na co sáhnout

Ale ne. Já jen závidím, jaké se Kaidanovi od vás dostává pozornosti a snažím se to neuměle zlehčovat. 

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak ty se můžeš rozplývat na svou LI...ani nevím, kdo to byl, snad Liara?? Dá e říct, že my dvě si vyhradily tohle vlákno jen pro slintání nad KaidanemKurdt57 píše:Ale ne. Já jen závidím, jaké se Kaidanovi od vás dostává pozornosti a snažím se to neuměle zlehčovat.

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
s tím obrázkem nejde nesouhlasit (škoda, že nejdou udělat srdíčka nebo něco podobnýhoSadene píše:No lépe bych to nevystihlaAshley-Sheppard píše:já nevim, všichni si myslí, že hlava je Kaidanova, ale tělo patří Cortezovi...asi jim nějak nedochází, že i Kaidan je dobře vybaven...prdelku k nakousnutí, svalový baletSadene píše:Jsem ráda, že se líbí (aspoň si nemusím připadat jako absolutní magor)
a zepředu by taky bylo na co sáhnout

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já slintám pokaždý, když odemknu mobil...nebo zapnu notebook...uáá, to je vždycky neskutečný fofr, jak se mi rozbuší srdce 

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak si to piš k Liařinu vláknu...a nespamuj nám s tím u KaidanaGreenFlag píše:Liara is hotter

Já taky... zapnu pc nebo nb.... a koukám.... a koukám... a na všechno zapomenu 
BTW, čteš nějaké fanfic?

BTW, čteš nějaké fanfic?

Ashley-Sheppard píše:tak si to piš k Liařinu vláknu...a nespamuj nám s tím u KaidanaGreenFlag píše:Liara is hotter

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
ty kráso...GreenFlagu, teď si mě doopravdy neskutečným způsobem rozložil :oops: :shock: ta jde do sbírky
Sadene: fanfic nečtu, protože bych žárlila na každou, která si ho přivlastní :roll: ...takže vlastně čtu jen svojí fanfic, protože tam je jen můj
Edit: takhle spamovat můžeš
Sadene: fanfic nečtu, protože bych žárlila na každou, která si ho přivlastní :roll: ...takže vlastně čtu jen svojí fanfic, protože tam je jen můj

Edit: takhle spamovat můžeš