jj mě se taky líbí...poděkujme jeňoviSadene píše:Nejlepší obrázek Liary, award winnerAshley-Sheppard píše:dobrý ne??Sadene píše:Ash, I love you![]()
![]()
![]()
![]()

jj mě se taky líbí...poděkujme jeňoviSadene píše:Nejlepší obrázek Liary, award winnerAshley-Sheppard píše:dobrý ne??Sadene píše:Ash, I love you![]()
![]()
![]()
![]()
Děkujeme a klaníme seAshley-Sheppard píše:
![]()
![]()
![]()
já jsem taky liarista, ale radsi Tevosista :3Sadene píše:Děkujeme a klaníme seAshley-Sheppard píše:
![]()
![]()
![]()
Liaristi nás asi vynesou v zubech![]()
Jen počkejte, brzy to ode mne schytá váš milovaný KaidanSadene píše:Děkujeme a klaníme seAshley-Sheppard píše:
![]()
![]()
![]()
Liaristi nás asi vynesou v zubech![]()
tak počítej s těžkou odvetou, protože my se nedámeGreenFlag píše:
Jen počkejte, brzy to ode mne schytá váš milovaný Kaidan
To byl koncept původní Liary. Od Shadowbrokera vypadá už úplně jinak, ikdyž její model se zachoval, pouze textury byli upraveny, vylepšeny.Sadene píše:Natalie je fakt hezká ženská... ale já ji v té asarijce moc nevidím(ale taky moc nevidím ten face model Liary v Liaře...)