Tak mě napadlo... (nápad na MP "soutěž")

Znáte nějaké triky, užitečné rady nebo se chcete jen seznámit s jinými hráči? Pak jste vítáni.
Odpovědět
Honzaleco
Kapitán

Re: Tak mě napadlo... (nápad na MP "soutěž")

Příspěvek od Honzaleco »

Jsou to blázni...nemají co na práci, tak jen tak z plezíru jdou na gold...styďte se.. :-D
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

Honzaleco píše:Avizovaný změny:

1) Přidal se nový tým "Gabreta". Členové - FDD-VIP, Cayen7. Mám od nich výsledek tohoto kola. Jelikož se neúčastnili 1. kola, budou muset dohánět bodovou ztrátu kvůli neúčasti v 1. kole. Budou přidáni do tabulky...

2) Finále bude vypadat jinak. Úplně první idea byla spájení se do čtyřek..a to teď bude možný provést. Takže...

Do "finále" postoupí první 4 dvojice a na poslední zápas (ten bude na platině) se spojí 1. postupující a 3. postupující dvojice do jednoho týmu. Druhý tým vytvoří 2. a 4. dvojice. Rozhodující bude, jako v celé soutěži, skóre.

Bylo rozhodnuto, že počet šesti týmů bude zohledněn i v prvním kole...takže všem týmům přidávám ke skóre +1. Tým Gabreta získá 0 bodů, ovšem to bude jediná penalizace, kterou ode mě může čekat.
jestli ti muzu do toho trosku navrhovat zmeny ... obvyklejsi je v pripadech seskladavani teamu dat dohromady nejsilnejsi s nejslabsim v tomto pripade 1+4 a 2+3.

ad pridavani bodu v prvnim kole .. chapu zvyseni poctu bodu vlivem vyssiho poctu teamu(pro dalsi kola). Novy team se ale v prvnim kole nijak neobjevoval tak myslim ze to zvedani bodu zpetne neni nezbytne, proste Gabreta bude nehodnocena. Ale zas tak moc ti do toho mozna kecat nechci ... rad si zahraju a pobavim se. Takze ve finale bodove hodnoceni neni to co me na tom laka.;)
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

qqy píše:
FDD-VIP píše:
qqy píše:My už máme odehráno, máme 172k.
si ze me delas srandu ? 172 ? ... neradi ... tak to jsem asi total lama :(
172 naprosto v pohodě...

PS. jsme s Odplatou už zkoušeli i gold.
Co to prosimte pouzivate za kvery ze to jima vsechno kosite ?
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Podezřívám je z používání Harrieru LXIX a tohohle:

Obrázek

Už jsem uvažoval o kontumaci. Ale jelikož s tím, podle skóre, zase tak moc neumí :-D , nechám to být..

:)) :))
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

FDD-VIP píše:
qqy píše:
FDD-VIP píše:
qqy píše:My už máme odehráno, máme 172k.
si ze me delas srandu ? 172 ? ... neradi ... tak to jsem asi total lama :(
172 naprosto v pohodě...

PS. jsme s Odplatou už zkoušeli i gold.
Co to prosimte pouzivate za kvery ze to jima vsechno kosite ?
Wraith MCCXII.
Obrázek
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

hmm kamarad taky rad pouziva wraithku, nicmene jak jsme zjistil je propastny rozdil mezi jeho 10kovou wraithkou a mou jednickovou :(
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

hmm ja nepouzivam nic jinyho nez Wraith a i I je lepsi nez jakakoliv jina brokovnice :-D
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

Swen von Walhallion píše:hmm ja nepouzivam nic jinyho nez Wraith a i I je lepsi nez jakakoliv jina brokovnice :-D
Piranha X!!! :))

Jinak u každé zbraně je dost velký rozdíl mezi I a X.
Obrázek
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

jo piranha jen na vzdalenost 2m a bliz pak uz je to hod kostkou koho trefis :-D
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

Swen von Walhallion píše:jo piranha jen na vzdalenost 2m a bliz pak uz je to hod kostkou koho trefis :-D
Ty se raději starej o to, aby jste se s dancer k sobě připojili.
Obrázek
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

ja zatim nejvic beham s disciple IX a do zlata ci pro postavy na vetsi dalku Geth plazmu IX nebo Graal VIII coz je sice tezsi varianta nez disciple ale jen o malo tezsi nez wraith I a s ucinkem dostatecnym. Ale kulomet z toho neudelam abych toho nastrilel tolik. Ani nevim jak to z ty wraithky vytahnou takovy kvanta mrtvejch ... chci video :D.
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

hmm hmm vsechyny videa co mam na trubce sou hybrid spec bio/tech + wraith nebo melee + wraith :-P ale s wraithem na infovi je to easy Tc- Hs a opakovat a padaj jak kuzelky je pravda ze ja s EDI jedu vetsinou kombo TC-heavy mele Wraith, sice to neni zase tak jednoduchy na zvlanuti hlavne se trefit pak s tim wraithem ale vysledek stoji za to pac se oboji da stihnout pod jednim TC
Obrázek
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

FDD-VIP píše:ja zatim nejvic beham s disciple IX a do zlata ci pro postavy na vetsi dalku Geth plazmu IX nebo Graal VIII coz je sice tezsi varianta nez disciple ale jen o malo tezsi nez wraith I a s ucinkem dostatecnym. Ale kulomet z toho neudelam abych toho nastrilel tolik. Ani nevim jak to z ty wraithky vytahnou takovy kvanta mrtvejch ... chci video :D.
Wraith má za prvé strašně nízkou váhu. Za druhé má krátké nabíjení. Za třetí, je děsně přesná, takže i na střední vzdálenost do dělá velký dmg.
Obrázek
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

a za 4th mody ktery pridavaj vahu na zbrane sou na wraithovy bgly a ve skutecnosti to neovlivnujou ( ale tohle moc nesirit aby to jeste nefixly)
Obrázek
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

Swen von Walhallion píše:hmm hmm vsechyny videa co mam na trubce sou hybrid spec bio/tech + wraith nebo melee + wraith :-P ale s wraithem na infovi je to easy Tc- Hs a opakovat a padaj jak kuzelky je pravda ze ja s EDI jedu vetsinou kombo TC-heavy mele Wraith, sice to neni zase tak jednoduchy na zvlanuti hlavne se trefit pak s tim wraithem ale vysledek stoji za to pac se oboji da stihnout pod jednim TC
njn to vse zni hezky, jen by ji to chtelo mit tedy evidentne lip v ruce aby ty Hs sly porad. Coz ja zatim tedy nemam. :(
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

qqy píše: Wraith má za prvé strašně nízkou váhu. Za druhé má krátké nabíjení. Za třetí, je děsně přesná, takže i na střední vzdálenost do dělá velký dmg.
kratky nabijeni ? tak o kratkym nabijeni mam jiny predstavy ;) hlavne me tam trapi delsi prodleva mezi jednotlivymi vystrely (treba oproti disciple) ale je mi jasny ze to vyvazuje ucinkem .. jen mi proste nejak zatim do ruky wraithka nesedla ...
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Dej na Wraith Smart Choke a máš ostřelovačku v brokovnicovým provedení. Jak psal qqy, na střední vzdálenosti je hodně účinná...a i když s tím vystřelíš přes půl mapy, mají broky malej rozptyl...

...já osobně nechápu fascinaci Claymorem. Je možná silnější a působí větší damage, ale to je asi všechno...Wraith má víc jiných výhod...+ W. je snad druhá nejsilnější brokovnice, co se dmg týče. Právě po Claymoru.
Naposledy upravil(a) Honzaleco dne pon 25. bře 2013 14:24:19, celkem upraveno 1 x.
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

no ma na 100% nejkratsi nabijeni mezi brokovnicema co se tyce smg a pistoli tam zkusenosti nema a u AR ma kratsi snad jen shitvenger a vindicator, a jedna rana z wraithu da vic nez 2x takovou dmg nez disciple. Navic u wraitha je super ze ma 2 rany v zasobniku pac clovek ma tendenci kazou poradne umistit a kdyz se netrefi tak ma jeste zaloho u disciple ma clovek tendenci to sypat hlava nehlava sak ono se neco chytne.... chce ho to jen chvily pouzivat a zvyknout si na to, bozska a jeji wraith II by mohly vypravet :-D

jinak co se tyce dmg tak wraith X 1764 per shot zaklad, claymore X 2472, disciple X 834, raider X 1500, crusader X 1182.6, piranha X 925

jediny co je presnejsi nez wraith je crusader ale ten ma zase jiny nevyhody, jako vaha a problem s mirenim pac to neni brokovnice v pravym slova smyslu, claymore je tezka krava a ma jen jeden vystrel pokud clovek neumi/nepouziva reloadcnacel tak to je dost divoky nehlede nato ze se smart chokem tak jakz takz ujde na stredni vzdalensot ale pulka peletu minimlane leti panobohu do oken a pokud clovek pouziva reload cancel tak furt musi obihat bedny, raider ma brutalni kadenci a slusnej dmg a vahy je prijatelna ale je snad jeste min presnej nez piranha a ma jen dva vystrely .. disciple ma vyhodu ze nic nevazi a strely maj stager efect its all, a btw piranha je nepresna jak krava vahu maslusnou ale zaseta davka je desno dlouha a obcas to je o drzku nez to vsechno vysipe a nema o moc vetsi dmg per shot nez disciple
Obrázek
FDD-VIP
Svobodník

Příspěvek od FDD-VIP »

diky za pekny rozbor ohledne brokovnic, co je to , ci jak se pouziva ten reload cancel .. to mi nic nerika
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Utnutí animace po nabití dalšího náboje. Třeba u Claymoru...po výstřelu tvá postava nabíjí nový náboj a celá ta animace je dost dlouhá. Když zmáčkneš třeba klávesu pro medigel (tím jej vlastně nevypotřebuješ, jen použiješ k tomu reload cancelu), jakmile bude další náboj v komoře, utne to zbytek tý dlouhý nabíjecí animace a ty můžeš rychleji vystřelit.

Dá se to uplatnit třeba i u jednorannejch sniperek. Já to ale nedělám. Jednoranný zbraně obecně moc nemusím.
Odpovědět