Já jsem za
Destroy
- nevím jestli tomu malému ...... věřit, jasně, jsem první organik tady, tak mi prdni tři možnost, já ti zbaštím to, že to se mnou myslíš dobře a necháš se dobrovolně zničit.
- ne, nevěřim mu ani Fňň, buď umřu protože umřít mám a nebo protože si vyberu volbu, kterou sama chci.
- Já chtěla po něm vystřelit nebo plivnout, ale taková možnost tam není a výstřelem bych akorát zazdila jen sama sebe.
- Rapery jsem chtěla od začátku zničit, tak to udělám, takže
DESTROY
- někde jsem četla, o teorii opačných konců, paragon- červená, renegate- modrá (
syntethic neberu, největší volovina, se asi vývojáři ťukli paličkou do hlavy, naprosto nemožné a nelogické) Nebudu rozhodovat za několik miliard životů, ne.

i když jsem ho popravdě zkusila, dojemné ale nereálné.
- zkusila jsem i
CONTROL super, stala jsem polobehem, opravdu?

Když mi celou dobu do hlavy tloukli, že ovládnout nejdou a pak nějaký škvrně přijde: " Já sem Catalyst, blaa, blaa, bla" Jistěě a já jsem Chuck Noriss
Každému se líbí něco jiného, chápu. Mě se taky nelíbí zbylé dvě možnosti, né protože tam jako u jediného je možnost přežití i když nechápu jak, když je Shep z části syntetik. No ale prostě když to budu hrát někdy zase a pak zase, tak vždy volím RED COLOR.