30 denní herní challenge
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
Re: 30 denní herní challenge
od te doby co sem poznal fallout to sou RPG

Asi zřejmě RPG. Těch jsem zkusil asi nejvíc...
Nebráním se jiným žánrům, to ne, ale musím říct, že na postupným budování a vylepšování postavy něco je.
A RPG hry nebo hry s nějakými RPG elementy podle mě dokážou nejlíp vtáhnout do příběhu/dějový linie.

Nebráním se jiným žánrům, to ne, ale musím říct, že na postupným budování a vylepšování postavy něco je.

- Kenneth
- Rotný
No já začínal na RTS a pořád je mám rád a budovatelské asi nejradši ale zahraju si vše RTS RPG FPS AUTA...

- hRDLA
- Kontraadmirál
Den 21 - Hra s nejlepším příběhem
No tak tady to bude těžší, to mám hned tři kandidáty (ME teď nepočítáme), ale vzhledem k tomu, že inFamous 2 mi před nějakou dobou předběhla Deus Ex: Human Revolution a tu třetí se mi při psaní tohoto podařilo zapomenout
, tak to bude
inFAMOUS 2

No tak tady to bude těžší, to mám hned tři kandidáty (ME teď nepočítáme), ale vzhledem k tomu, že inFamous 2 mi před nějakou dobou předběhla Deus Ex: Human Revolution a tu třetí se mi při psaní tohoto podařilo zapomenout

inFAMOUS 2

Bite my shiny Warden ass!
Já za to nemůžu, ale pokaždé ukápne slza, když to hraju...
taky na to mám asi nejhezčí vzpomínky a prostě se mi to hodně moc líbí, takže:

Asi buď Last of us nebo Bioshock infinite. Protože Last of us jsem sem dávala už strašně mockrát tak jsem hodím ten Bioshock. Ake stejně u mě asi trochu vede Last of us
.

Just Cause 2!
Samozřejmě že ne, nej příběh mají dohromady hry z Half Life světa, tzn. HL hry, Opp Force, Blue Shift, Portal + to, co ve hrách nebylo (co se dá vydedukovat, domyslet apod).

Samozřejmě že ne, nej příběh mají dohromady hry z Half Life světa, tzn. HL hry, Opp Force, Blue Shift, Portal + to, co ve hrách nebylo (co se dá vydedukovat, domyslet apod).

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
pro me asi neco z Fallout serie proly 1-2 ale spis 1 vyprava za water chipem etc me dostalo hlavne clovek si rikal hura mam ten chip je to zavoudou a byl teprve na zacatku 

- Kenneth
- Rotný
těžko říct šrotuju šrotuju ehmmm... asiiiii ... když ne ME taaak Warcraft 3 měl dobrý příběh

Kennethe a Swene, já vás asi uškrtím, to jsou 2 mé srdcovky, 2 hry na kterých jsem vyrostl, TTDX miluji od mala kvůli vlakům a Fallout miluji kvůli velikosti světa a možnostem.
Tak co se týče příběhu tak BioShock 2 nebo BioShock Infinite.

Tak co se týče příběhu tak BioShock 2 nebo BioShock Infinite.

Naposledy upravil(a) Werewolf dne čtv 04. črc 2013 17:09:01, celkem upraveno 1 x.
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
- Thunderbird
- Rotný
Tak pokud to beru z poslední doby a nepočítám ME, tak jsem na tom jako Dancer, váhám, mezi Bioshockem infinite a The Last of us, ale i tak asi jednoznačně:

"Heart breakers & Life takers"
Thunderbird: Letošek je velice hojný rok na skvělé hry. Špatný nebyl ani novej Tomb Raider ale na Bioshock a Last of us to určo nemá. Ještě se těším na Beyond. To taky bude určitě pecka.
- Kenneth
- Rotný
HA HAWerewolf píše:Kennethe a Swene, já vás asi uškrtím, to jsou 2 mé srdcovky, 2 hry na kterých jsem vyrostl, TTDX miluji od mala kvůli vlakům a Fallout miluji kvůli velikosti světa a možnostem.

tak Kennethe, pokud chceš tak ti mohu poslat novší verzi TTDX která jede bez problému pod jakýmkoliv Win

Origin: FrozenMonkeyCZ
- Thunderbird
- Rotný
Tom Raider bylo taky povedený... Já už teda na to moc času nemám a když mám, tak mě zajímaj jen hry hlavně po dějový stránce a je fakt, že letos takových her je dost... Ale souhlasim, že nejemotivnější bylo zatim Last of us...dancer píše:Thunderbird: Letošek je velice hojný rok na skvělé hry. Špatný nebyl ani novej Tomb Raider ale na Bioshock a Last of us to určo nemá. Ještě se těším na Beyond. To taky bude určitě pecka.
Na Beyond jsem taky zvědavej, ale musim si koupit tu konzoli, jen nevim, jestli mam počkat až na PS4 nebo jít do PS3... Já to teda chci hlavně kvůli právě last of us, Beyond, Heavy rain a pod. nic jinýho na tom hrát nehodlám, ale uvidim no...
"Heart breakers & Life takers"
- Kenneth
- Rotný
ne ne OpenTTD nechcuWerewolf píše:tak Kennethe, pokud chceš tak ti mohu poslat novší verzi TTDX která jede bez problému pod jakýmkoliv Win![]()
![]()