Kaidan Alenko
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kaidan Alenko
snažím se přijít na to, odkud je tenhle pic...tipla bych to někde na Thessii, ale nemám ponětí, že by někde (kdekoli) ve hře měl takový výraz 

Aha. Tak to já zbožňuji fanfic - je to přece pořád Kaidan a fem/male/shep
Dá se s tím ztotožnit a vidět v tom svou FemShep... a něktěří autoři jsou fakt šíleně talentovaní, to já nedokážu pochopit (dostal mě třeba vedlejší vztah (vedle shenko) Kasumi a sira Garra, jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četla)
A to jako že ty něco píšeš? A dá se k tomu nějak dostat....?

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
píšu toho docela dost, ale dostat se k tomu nedá, nikde to nezveřejňuju, protože se jedná o moje vlastní úpravy "něčeho", podle toho, na jaké vlně zrovna jedu. Ale nejsem natolik talentovaná nebo odvážná, abych to někde zveřejnila. Měla bych pocit, že jsem jen pro smích. Mám několik lidí, co si to rádo přečte, ale těm to posílám jen mailem. Sice se pořád dožadují nějakého pokračování, ale je to psaný stylem "Mary Sue" a bývají to věci, které znají. Například povídky kolem Stargate Atlantis.Sadene píše:Aha. Tak to já zbožňuji fanfic - je to přece pořád Kaidan a fem/male/shepDá se s tím ztotožnit a vidět v tom svou FemShep... a něktěří autoři jsou fakt šíleně talentovaní, to já nedokážu pochopit (dostal mě třeba vedlejší vztah (vedle shenko) Kasumi a sira Garra, jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četla)
Teď si pár týdnů hraju s úpravou Mass Effectu, ale fans by mě za to těžce ukamenovali

Naposledy upravil(a) Ashley-Sheppard dne pon 06. srp 2012 17:18:07, celkem upraveno 1 x.
Jo, GreenFlagu, ty nám řekni, jak jsi k tomu obrázku přišel a co se k němu psaloAshley-Sheppard píše:snažím se přijít na to, odkud je tenhle pic...tipla bych to někde na Thessii, ale nemám ponětí, že by někde (kdekoli) ve hře měl takový výraz

nebo klášter ardat-yakshi?
Naposledy upravil(a) Sadene dne pon 06. srp 2012 17:19:41, celkem upraveno 1 x.

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já jsem si myslela, že znám každý Kaidanův výraz z Thessie, ale asi ne...řekla bych, že to byl nějaký výraz, kdy jí Kai Leng ukradl ten artefaktSadene píše:Jo, GreenFlagu, ty nám řekni, jak jsi k tomu obrázku přišel a co se k němu psaloAshley-Sheppard píše:snažím se přijít na to, odkud je tenhle pic...tipla bych to někde na Thessii, ale nemám ponětí, že by někde (kdekoli) ve hře měl takový výrazThessia to bude, ale za jakých okolností vyloudí Kaidan tenhle výraz naprosto netuším, vypadá tak zmučeně... snad to nebude něco s Liarou a FemShep!
Kdybys mě mohla přiřadit do okruhu lidí, co čtou ME, tak by to pro mě byla určitě poctaAshley-Sheppard píše:píšu toho docela dost, ale dostat se k tomu nedá, nikde to nezveřejňuju, protože se jedná o moje vlastní úpravy "něčeho", podle toho, na jaké vlně zrovna jedu. Ale nejsem natolik talentovaná nebo odvážná, abych to někde zveřejnila. Měla bych pocit, že jsem jen pro smích. Mám několik lidí, co si to rádo přečte, ale těm to posílám jen mailem. Sice se pořád dožadují nějakého pokračování, ale je to psaný stylem "Mary Sue" a bývají to věci, které znají. Například povídky kolem Stargate Atlantis.Sadene píše:Aha. Tak to já zbožňuji fanfic - je to přece pořád Kaidan a fem/male/shepDá se s tím ztotožnit a vidět v tom svou FemShep... a něktěří autoři jsou fakt šíleně talentovaní, to já nedokážu pochopit (dostal mě třeba vedlejší vztah (vedle shenko) Kasumi a sira Garra, jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četla)
Teď si pár týdnů hraju s úpravou Mass Effectu, ale fans by mě za to těžce ukamenovali

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
no, zrovna ME zatím ještě nikdo neviděl...oni jsou právě na SGASadene píše:Kdybys mě mohla přiřadit do okruhu lidí, co čtou ME, tak by to pro mě byla určitě poctaAshley-Sheppard píše:píšu toho docela dost, ale dostat se k tomu nedá, nikde to nezveřejňuju, protože se jedná o moje vlastní úpravy "něčeho", podle toho, na jaké vlně zrovna jedu. Ale nejsem natolik talentovaná nebo odvážná, abych to někde zveřejnila. Měla bych pocit, že jsem jen pro smích. Mám několik lidí, co si to rádo přečte, ale těm to posílám jen mailem. Sice se pořád dožadují nějakého pokračování, ale je to psaný stylem "Mary Sue" a bývají to věci, které znají. Například povídky kolem Stargate Atlantis.Sadene píše:Aha. Tak to já zbožňuji fanfic - je to přece pořád Kaidan a fem/male/shepDá se s tím ztotožnit a vidět v tom svou FemShep... a něktěří autoři jsou fakt šíleně talentovaní, to já nedokážu pochopit (dostal mě třeba vedlejší vztah (vedle shenko) Kasumi a sira Garra, jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četla)
Teď si pár týdnů hraju s úpravou Mass Effectu, ale fans by mě za to těžce ukamenovaliZ Atlantisu jsem viděla asi tak první sezonu zatím, takže tam bych se moc nechytala...

Pokud ti tedy nebude vadit, že si hoodně moc upravím příběh Mass Effectu (a věř mi, že to je docela pořádná slátanina, u které se spíš budeš smát), můžu ti něco poslat
No já to beru
Bude to nezvyk číst česky (předpokládám), ale určitě to bude stát za to! A jsem zvědavá, co z toho vykouzlíš! 

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já jinak než česky nepíšu...anglicky sice jakžtakž umím, ale rozhodně se ne tolik, abych mohla psát v angličtině. A někteří "čtenáři" anglicky neumí
mno, nemůžeš říct, že jsem tě nevarovala
pošli mi v PM svůj mail a já ti kousek pošlu...podle toho, jestli se ti to bude líbit (ať už proto, že se u toho budeš smát, nebo že by se ti to mohlo trochu líbit) ti pak můžu poslat něco dalšího...ale je to opravdu těžce přitažený za vlasy
mám zkrátka hodně prdlý nápady

mno, nemůžeš říct, že jsem tě nevarovala

Nějak mi ta pm nejde odeslat, prej zadaní uživatelé neexistují a přitom tě tam mám
Ještě to zkusím, jinak ti pošlu maila přes fb 
edit: fixed

edit: fixed

just googleSadene píše:Jo, GreenFlagu, ty nám řekni, jak jsi k tomu obrázku přišel a co se k němu psaloAshley-Sheppard píše:snažím se přijít na to, odkud je tenhle pic...tipla bych to někde na Thessii, ale nemám ponětí, že by někde (kdekoli) ve hře měl takový výrazThessia to bude, ale za jakých okolností vyloudí Kaidan tenhle výraz naprosto netuším, vypadá tak zmučeně... snad to nebude něco s Liarou a FemShep!
nebo klášter ardat-yakshi?

edit: hodně těchto "screenshotů" může být modifikováno, takže ve výsledku v MEčku třeba vůbec nejsou, uvedu můj příklad:

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
aahhhh...no to si dělá legraci...nechtěl by na mě takhle dneska počkat na rohu u práce??Sadene píše:Nemohla jsem odolat, ale tohle prostě....... awrrrrrrrrrr
http://uloz.to/xzSHxtu/coalesced-rar
Snad je to ono...
Dostanu pusu?
btw:
soubor hodit do ME3/BIOgames/cookedPC
Snad je to ono...

Dostanu pusu?

btw:

Děkuji, děkuji, děkuji! Zítra to vyzkouším. Jupíííí, budu hrát s Kaidanem, teda se Shepardem....GreenFlag píše:http://uloz.to/xzSHxtu/coalesced-rar
Snad je to ono...
Dostanu pusu?
btw:

A abych nezapomněla: