Kaidan Alenko

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaidan Alenko

Příspěvek od Swen von Walhallion »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Andres Alenko?? :D :D :D Co to? :D I když je fakt, že třeba v takovém DO: Probuzení byl Andres dosti dívkař... moc se mi jeho proměna v DA2 nelíbila, nebo spíš mě zarazila... Ale musím říct, že by se nějaká podoba s Kaidanem našla.
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Lady Grey píše:Andres Alenko?? :D :D :D Co to? :D I když je fakt, že třeba v takovém DO: Probuzení byl Andres dosti dívkař... moc se mi jeho proměna v DA2 nelíbila, nebo spíš mě zarazila... Ale musím říct, že by se nějaká podoba s Kaidanem našla.
Proměna v jakém slova smyslu? O_o
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:
Lady Grey píše:Andres Alenko?? :D :D :D Co to? :D I když je fakt, že třeba v takovém DO: Probuzení byl Andres dosti dívkař... moc se mi jeho proměna v DA2 nelíbila, nebo spíš mě zarazila... Ale musím říct, že by se nějaká podoba s Kaidanem našla.
Proměna v jakém slova smyslu? O_o
No, že nebyl takový "dívkař"... nějak se mu zklidnil hormon... i když, pak v průběhu hry musím říct, že se mi ta proměna začala líbit. On byl pro Hawke/vou můj oblíbený LI... ono v DA 2 pak není moc z čeho vybírat... jako toho nevděčného Fenrise, kterýmu jsem zachránila kůži a ani neřekl díky, jen protože jsem hrála za mága? Ne díky moc... Alespoň mě pak ale respektoval.
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

"No mage I know has ever dared to fall in love... This is the rule I will most cherish breaking"

Nj, taky mě dostal... romancuju ho i za chlapa :\**/: :\**/:
Fenrisův hlas je sice jako liquid sex, ale s ním leda rivalmanci.... trošičku ho pomučit :D
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:"No mage I know has ever dared to fall in love... This is the rule I will most cherish breaking"

Nj, taky mě dostal... romancuju ho i za chlapa :\**/: :\**/:
Fenrisův hlas je sice jako liquid sex, ale s ním leda rivalmanci.... trošičku ho pomučit :D
Jj, to mě taky vždy dostane... a samozřejmě jsem si střihla romanci s Andresem i za chlapa... on ti pak řekne, že jeho "první" byl ten Karl... pak je jasné, proč ho chtěl tolik zachránit. :(( :(

Don´t worry about Fenris... když ho nebudeš mít romanci s ním ani s Isabelou, dají se dohromady.
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Heh, Fenris je na můj vkus moc emo :D myslím, že jsem to s ním jednou zkoušela a mám takový dojem, že po té první noci se na tebe vykašle, že to byla chyba... možná k tomu má důvod, ale jako! To se nedělá!
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:Heh, Fenris je na můj vkus moc emo :D myslím, že jsem to s ním jednou zkoušela a mám takový dojem, že po té první noci se na tebe vykašle, že to byla chyba... možná k tomu má důvod, ale jako! To se nedělá!
Jo, přesně to udělá... já jsem tu romanci teda jednou dotáhla do konce, když jsem hrála za krutého utlačovatele mágů, ale ta hra mi pak byla dost proti srsti... něco jako drsňák Shepard v ME, kde každého na potkání popravuješ. Jen mi v DA2 nesedělo, když někdo v DAO zemřel, tak se taky stejně pak objevil živý. O_o
Obrázek
valleniel
Rotný

Příspěvek od valleniel »

Mne se teda Anders nikdy nelibil. Zkousela jsem ho mit jako LI, ale nikdy jsem se s nim nedostala skrz 2. Act. Vzdycky me na nem neco odpuzovalo. Hlavne jsem ho ale nikdy nestihla moc poznat, protoze jsem ho sebou jako mag nikdy netahala. :)

Fenris je dobrej nahododou. :D Sice me ze zacatku strasne stval tou svoji nevdecnosti, ale pak me zacal respektovat a byl fajn. Romanci jsem s nim ale nikdy nezkousela, takze nevim, jak se chova tam.

Jedinou romanci, kterou jsem jakz takz dokoncila byl Sebastian. Ale moc me to teda neuspokojilo. Musela jsem kolem nej porad litat, neflirtovat s nikym jinym a dockala jsem se jenom chaste marriage. Jako seriously, Bioware? x)
I'm sad hanar can't wear sweaters.
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Fenris aka Emoelf FTW jsem se snažil dostat se mu do postele a tomu sviňákovi se nic nelíbilo, dárky jsem mu dával a akoram mi je dycky omlátil o hlavu a nakonec jsem neromancoval v DA2 nikoho

v jedničce Morrigan když jsem naivne jeste hraval za chlapa ale chtěl bych ogrena pro svou trpaslici =(
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Tak to je hodně divné... já s tím teda problém myslím neměla... ale s blížícím se vydáním DA3 by to chtělo znovu projet Origins i dvojku... hmm... už se těším na Alistaira, to je zvířátko :\**/: nebo bych mohla konečně vyzkoušet Zevrana :*
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Btw... Sebastiana bych brala... bavilo by mě ho provokovat :D kolik by toho asi vydržel, než by podlehl...
on mi nejdřív přišel hrozně praštěný, ale pak se mi začal zamlouvat... člověk ocení i jiné věci

Na Andersovi mě rozčiluje akorát ten konec no, ve třetím aktu už se chová trochu divně a je na facku... bittersweet
Obrázek
valleniel
Rotný

Příspěvek od valleniel »

Sadene píše:Tak to je hodně divné... já s tím teda problém myslím neměla... ale s blížícím se vydáním DA3 by to chtělo znovu projet Origins i dvojku... hmm... už se těším na Alistaira, to je zvířátko :\**/: nebo bych mohla konečně vyzkoušet Zevrana :*
Ja uz si rikala nekolikrat, ze zkusim nekoho jinyho, ale vzdycky jsem skoncila s Alistairem jako kralovna. :) Je to sice takovej cucacek, ale ta romance je super.
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Jestli bych si vážně měla vybrat chlapa z DA2, tak Varrica... a je mi fuk, že je trpaslík. :D
Alistair? Hm... jsem ho párovala vždy s lidskou šlechtičnou aby pak mohli panovat spolu, plus jsem si z netu stáhla mod "Královská svatba"... :* Ale to je jediný případ, kdy ho dosadím na trůn... on se prostě pro roli krále nehodí. Ale co jsem četla, tak je prostě jako král Fereldanu potvrzen i přes to, že v DA:O mohl umřít a že ste ho králem neudělali. Zase pěkná vy*ebávka od tvůrců hry, i když ses rozhodl tak, stejně si to uděláme nakonec po svém. I když někdo umřel, stejně bude živý... tak pak nechápu, proč tam ty možnosti rozhodnutí dávaj, když si to stejně rozhodnou jak chtějí.
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

No právě, on je tak roztomile nevinný a pak tě přepadne a vrazí ti toho hubana :\**/: Působí dojmem, že je prosťáček, ale není takový... a být královnou? Co to může překonat? :D

Když jsem hrála DA:O poprvé, tak to bylo za mága a Alistair mi zlomil srdce, jelikož jsme spolu nemohli zůstat... :(( :((
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:No právě, on je tak roztomile nevinný a pak tě přepadne a vrazí ti toho hubana :\**/: Působí dojmem, že je prosťáček, ale není takový... a být královnou? Co to může překonat? :D

Když jsem hrála DA:O poprvé, tak to bylo za mága a Alistair mi zlomil srdce, jelikož jsme spolu nemohli zůstat... :(( :((
Měla si ho při té jeho úloze s jeho "sestrou" zocelit... pak by ti košem nedal.
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Jinak si myslím, že se na krále hodí... působí sice, že neumí napočítat do pěti, ale to je jen maska... když ho člověk dokope k tomu, aby na sebe převzal tu odpovědnost, tak si myslím, že mu to půjde skvěle, protože nevidí nic jen černobíle. Anora je sice takový pragmatický panovník, ale to je asi tak všechno... u ní nic víc není.
Takže opavdu nemám obavy, že by království bylo po nástupu Alistaira v troskách :D úplně vidím tu situaci, jak ho chtějí rádcové oblbovat a on jim ukáže, zač je toho loket :D :D
A c'mon... Anora je bitch :D
Obrázek
valleniel
Rotný

Příspěvek od valleniel »

Presne tak! Byt kralovnou uz neprekona nic. Spousta lidi sice furt na to drzkuje, ale ja si nemyslim, ze by by az tak spatnej. Zvlast kdys ses na nej trosku mrcha v ty situaci s jeho sestrou a pak mas hardened Alistaira. Navic mu pomaha dcera Couslanda! Dcera z druhy nejmocnejsi rodiny v cely zemi a ta urcite musela bejt k vladnuti (i kdyz jenom nad teyrinem) uz od mala pripravovana. :cool:

Ja se musim priznat, ze behem tech romantickejch scen s Alistairem jsem se slusne roztejkala. Hlavne na zacatku s tou ruzi a "Makers breath but you are beautiful" pasazi. =) :\**/:

Anoru jsem nesnasela, hlavne protoze na me vytahla, jak moc mela rada moji matku a jak ji je to lito. A s tim prisla jen proto, ze potrebovala moji podporu...
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Anora je možná potvora, ale rozhodně z ní bude lepší panovník než z chlapce, kterému teče mlíko po bradě... ale jestli v DA3 ho dají dohromady třeba s císařovnou Celene (však víte, co začal jeden bratr dokončí druhý) tak tu hru odmítám hrát... už tak mě štve, že si tvůrci rozhodují za osudy postav za hráče... ale jestli tam něco takového bude... :mrgreen:
Btw... já za proti vládě Alistaira a Cousland dcery nic nemám... právě naopak, moudrá žena po boku panovníka je výhra. Když se přiznám, je to skoro jediná postava za kterou mě baví hrát... i když pro panování se musí chudák Alistair vyspat s Morrigan... ale hold se oběť přinést musí.
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

valleniel píše:Presne tak! Byt kralovnou uz neprekona nic. Spousta lidi sice furt na to drzkuje, ale ja si nemyslim, ze by by az tak spatnej. Zvlast kdys ses na nej trosku mrcha v ty situaci s jeho sestrou a pak mas hardened Alistaira. Navic mu pomaha dcera Couslanda! Dcera z druhy nejmocnejsi rodiny v cely zemi a ta urcite musela bejt k vladnuti (i kdyz jenom nad teyrinem) uz od mala pripravovana. :cool:

Ja se musim priznat, ze behem tech romantickejch scen s Alistairem jsem se slusne roztejkala. Hlavne na zacatku s tou ruzi a "Makers breath but you are beautiful" pasazi. =) :\**/:

Anoru jsem nesnasela, hlavne protoze na me vytahla, jak moc mela rada moji matku a jak ji je to lito. A s tim prisla jen proto, ze potrebovala moji podporu...
Souhlas, souhlas, souhlas...
ovšem hardened Alistair, to nechci :((
Když bude mít po boku silnou osobnost a ještě někoho, koho miluje, tak se mu určitě bude chtít vyrovnat, ne-li předčit, přece jenom je to chlap :P a musí zapůsobit :D
A ty jeho puppy eyes :\**/: ta romance s ním je prostě :* :*
Obrázek
Odpovědět