Proměna v jakém slova smyslu?Lady Grey píše:Andres Alenko??![]()
![]()
Co to?
I když je fakt, že třeba v takovém DO: Probuzení byl Andres dosti dívkař... moc se mi jeho proměna v DA2 nelíbila, nebo spíš mě zarazila... Ale musím říct, že by se nějaká podoba s Kaidanem našla.
No, že nebyl takový "dívkař"... nějak se mu zklidnil hormon... i když, pak v průběhu hry musím říct, že se mi ta proměna začala líbit. On byl pro Hawke/vou můj oblíbený LI... ono v DA 2 pak není moc z čeho vybírat... jako toho nevděčného Fenrise, kterýmu jsem zachránila kůži a ani neřekl díky, jen protože jsem hrála za mága? Ne díky moc... Alespoň mě pak ale respektoval.Sadene píše:Proměna v jakém slova smyslu?Lady Grey píše:Andres Alenko??![]()
![]()
Co to?
I když je fakt, že třeba v takovém DO: Probuzení byl Andres dosti dívkař... moc se mi jeho proměna v DA2 nelíbila, nebo spíš mě zarazila... Ale musím říct, že by se nějaká podoba s Kaidanem našla.
Jj, to mě taky vždy dostane... a samozřejmě jsem si střihla romanci s Andresem i za chlapa... on ti pak řekne, že jeho "první" byl ten Karl... pak je jasné, proč ho chtěl tolik zachránit.Sadene píše:"No mage I know has ever dared to fall in love... This is the rule I will most cherish breaking"
Nj, taky mě dostal... romancuju ho i za chlapa![]()
![]()
Fenrisův hlas je sice jako liquid sex, ale s ním leda rivalmanci.... trošičku ho pomučit
Jo, přesně to udělá... já jsem tu romanci teda jednou dotáhla do konce, když jsem hrála za krutého utlačovatele mágů, ale ta hra mi pak byla dost proti srsti... něco jako drsňák Shepard v ME, kde každého na potkání popravuješ. Jen mi v DA2 nesedělo, když někdo v DAO zemřel, tak se taky stejně pak objevil živý.Sadene píše:Heh, Fenris je na můj vkus moc emomyslím, že jsem to s ním jednou zkoušela a mám takový dojem, že po té první noci se na tebe vykašle, že to byla chyba... možná k tomu má důvod, ale jako! To se nedělá!
Ja uz si rikala nekolikrat, ze zkusim nekoho jinyho, ale vzdycky jsem skoncila s Alistairem jako kralovna.Sadene píše:Tak to je hodně divné... já s tím teda problém myslím neměla... ale s blížícím se vydáním DA3 by to chtělo znovu projet Origins i dvojku... hmm... už se těším na Alistaira, to je zvířátkonebo bych mohla konečně vyzkoušet Zevrana
Měla si ho při té jeho úloze s jeho "sestrou" zocelit... pak by ti košem nedal.Sadene píše:No právě, on je tak roztomile nevinný a pak tě přepadne a vrazí ti toho hubanaPůsobí dojmem, že je prosťáček, ale není takový... a být královnou? Co to může překonat?
Když jsem hrála DA:O poprvé, tak to bylo za mága a Alistair mi zlomil srdce, jelikož jsme spolu nemohli zůstat...![]()
Souhlas, souhlas, souhlas...valleniel píše:Presne tak! Byt kralovnou uz neprekona nic. Spousta lidi sice furt na to drzkuje, ale ja si nemyslim, ze by by az tak spatnej. Zvlast kdys ses na nej trosku mrcha v ty situaci s jeho sestrou a pak mas hardened Alistaira. Navic mu pomaha dcera Couslanda! Dcera z druhy nejmocnejsi rodiny v cely zemi a ta urcite musela bejt k vladnuti (i kdyz jenom nad teyrinem) uz od mala pripravovana.![]()
Ja se musim priznat, ze behem tech romantickejch scen s Alistairem jsem se slusne roztejkala. Hlavne na zacatku s tou ruzi a "Makers breath but you are beautiful" pasazi.![]()
Anoru jsem nesnasela, hlavne protoze na me vytahla, jak moc mela rada moji matku a jak ji je to lito. A s tim prisla jen proto, ze potrebovala moji podporu...