Sadene píše:Hmmm... Mighty Swen se činil... ale co se týče Kaidana a sportu, tak si ho opravdu dovedu představit hlavně s hokejkou
Co? Jen proto, že je to Kanaďan s ruským příjmením?
Já bych ho viděla spíš v tom sportu v ME pro biotiky. Však víte, jaký myslím. Koukaj na něj v DLC Citadela Shep, Cortez a James.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Tak ruské příjmení nemá a vzhledem k tomu, že si ho představuju jako muže tradic, tak ten hokej mi tam pasuje
Jinak si ho umím už akorát představit v plavkách, jak skotačí v oceánu... přece jenom Vancouver...
Sadene píše:Tak ruské příjmení nemá a vzhledem k tomu, že si ho představuju jako muže tradic, tak ten hokej mi tam pasuje
Jinak si ho umím už akorát představit v plavkách, jak skotačí v oceánu... přece jenom Vancouver...
Ne, vůbec... Alenko není ruský příjmení... tak třeba mongolsky.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
O východoslovanských jménech a příjmeních mě poučovat nemusíš.
Pche... dokud nepřišla v 80. letech k moci ta flekatá zrůda Gorbačov, tak nikdo nemusel řešit, jestli je to ruské příjmení nebo ukrajinské, byl to jeden národ... a teď? Stačilo 20 let, a nikdo si nevzpomene na tisíc let společné historie.
Ester píše:No já si pořád myslela že je rusák, než se začal zmiňoval o vancouveru.
Nemá přízvuk... třeba jeho předci z Ruska byli (a má jisté ruské rysy v obličeji), už mu to pak zůstalo jen v příjmení, které trochu upravili pro anglický jazyk.
Btw... mám za, že v ME světě se moc na národy nehraje.
nehraje. a to se mi na tom líbí. lidi se nedělej na černochy, bělochy, rusy, američany, jsou to prostě lidi aproti nim stojí celej zbytek vesmíru
(tak a ted mě umlaťte klávesnicema že jsem "multykulty" atd)
Kdo je tím strašlivým vetřelcem, co tak náhle se vetřel sem?
Ester píše:nehraje. a to se mi na tom líbí. lidi se nedělej na černochy, bělochy, rusy, američany, jsou to prostě lidi aproti nim stojí celej zbytek vesmíru
(tak a ted mě umlaťte klávesnicema že jsem "multykulty" atd)
Simtě...
Taky si myslím, že to tak má být... ale než se k tomu lidstvo doopravdy dopracuje, tak to ještě potrvá. Jen mě trochu v ME zarazilo, že si tvůrci myslí, že v nějakém roce 2180+- bude existovat EU. Naivní představa.
No já v takové to multi-kulti nevěřím... protože ono to je o toleranci, zodpovědnosti a ochotě ke kompromisu a někteří/některé národy se k tomu asi nedopracují
Ono je to asi jako s tím komunismem... myšlenka je to hezká, ale v reálu neuskutečnitelná...
Sadene píše:No já v takové to multi-kulti nevěřím... protože ono to je o toleranci, zodpovědnosti a ochotě ke kompromisu a někteří/některé národy se k tomu asi nedopracují
Ono je to asi jako s tím komunismem... myšlenka je to hezká, ale v reálu neuskutečnitelná...
Plně s tebou souhlasím. Nemám nic proti multi-kultuře ale pokud něco takového někdy bude. Tak určitě až po několika dalších generacích a přesto tu budou vždy skupiny lidí kteří tento koncept budou zásadně odmítat.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."