Tak mě napadlo... (nápad na MP "soutěž")
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak mě napadlo... (nápad na MP "soutěž")
to zalezi na clasu kterej hakuceje pro nektery par bomb nic neznamena a ani jim to necacelne hack 

Jinak, nebylo by možné udělat omezení na klasy? Že by příští týden jednotlivci nemohli jet stejnou klasu, jako tenhle?
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
spis ze by se nemohly jet clasy co dotycni jely na prvni bronz a pristi to stejny s tim ze by nemohly jet nic z toho co jely na bronz 

...no, omezit to můžu...udělám to takhle..jenom na následující dvě kola na silveru. Gold už fakt nijak omezovat nechci, kdo to po mně bude chtít, je masochista:
Tenhle víkend je povoleno všechno, příště taky KROMĚ třídy, kterou pojedete teď. To znamená, že když tohle kolo budu třeba hrát s jakýmkoliv infiltrátorem, tak za tejden už musím vzít něco jinýho, než infiltrátora.
Tenhle víkend je povoleno všechno, příště taky KROMĚ třídy, kterou pojedete teď. To znamená, že když tohle kolo budu třeba hrát s jakýmkoliv infiltrátorem, tak za tejden už musím vzít něco jinýho, než infiltrátora.
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
hmm a co omezit i tohle stejne jako to dalsi ze nemuzes jet to co na poslednim bronzu aspon ... a omezit gold tak I kill you !
....provázat to s bronzem by už nemělo moc cenu. Nepřítel je jinej a vzhledem k tomu si někteří vezmou stejně něco jinýho...a pokud má někdo oblíbenou postavu a nemohl by s ní hrát teď, tak si ji vezme příště.
Podle mě je důležitější, že nepůjde vzít na oba silvery stejnou postavu. Tohle je ošetřený tím čtvrt hodiny starým dodatkem.
Podle mě je důležitější, že nepůjde vzít na oba silvery stejnou postavu. Tohle je ošetřený tím čtvrt hodiny starým dodatkem.
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
a jen s comon zbranema
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
a na lvl 1. ať to stojí vážně za toSwen von Walhallion píše:a jen s comon zbranema

"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Když hardcore, tak ze vším všudy.qqy píše:A bez gearu, že?
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
No... odehrajem to na gamepadech, ne?ChipsonatorRodriguez píše:Když hardcore, tak ze vším všudy.qqy píše:A bez gearu, že?
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Jj ale na těch starejchqqy píše:No... odehrajem to na gamepadech, ne?ChipsonatorRodriguez píše:Když hardcore, tak ze vším všudy.qqy píše:A bez gearu, že?
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
To je jedno, vezmeš šroubovák, nějaké harampádí a vytvoříš pro to port a hraješqqy píše:To je joystick, trubko.

"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
Ok... je to jedno... tak ty to odehraješ s volantem, ok? Já s gamepadem.ChipsonatorRodriguez píše:To je jedno, vezmeš šroubovák, nějaké harampádí a vytvoříš pro to port a hraješqqy píše:To je joystick, trubko.
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Jak je libo klidně si vem ten gamepade, jak se říká "podle gusta každého soudruha".qqy píše:Ok... je to jedno... tak ty to odehraješ s volantem, ok? Já s gamepadem.ChipsonatorRodriguez píše:To je jedno, vezmeš šroubovák, nějaké harampádí a vytvoříš pro to port a hraješqqy píše:To je joystick, trubko.
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Dobře, já si ten joystick vezmu.qqy píše:Jedině, když ty si vemeš joystick.
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
lidicky mam problem se spojenim s kolegou po patecnim update originu ? .. ma nekdo nekjaky napad jak to resit? nejlepe bez nutnosti reinstalu ?
doufal jsem ze se to casem srovna ale nic
doufal jsem ze se to casem srovna ale nic