Kasumi a Wrex ti nenapíšou nic po tom dobrodružství s klonem... jedině je můžeš pozvat na párty. Jokera najdeš v u baru, myslím po nějakém třetím opuštění bytu... ale to ti nenapíše, ale určitě si s nim pokecej, je to sranda.Krieg píše:Hraju podruhé Citadelu a před samotnou párty, jak vám společníci píší maily a vy se s nima scházíte, tak mi např. nenapsal Joker, Wrex nebo Kasumi, nemohl jsem se s nimi sejít a přišel jsem tak o srandovní scénky, i při prvním hraní zrovna tyhle postavy mi taky nenapsaly. Záleží na nějakých předchozích rozhodnutích nebo neví někdo, jak je to možné, že nenapíšou? Upozorňuju, že všechny postavy mám naživu a mohu je pozvat na párty.
EDIT: Už jsem na to přišel
DLC Citadel (Spoilery)
Re: DLC Citadel (Spoilery)
Jj já na to pak už přišel, rozhodně Joker a Wrex byli hodně zábavní
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
- hRDLA
- Kontraadmirál
Kasumi můžeš najít v Kasínu po dohrání hlavní linie, když klikneš na "rozbitý hrací automat"
Bite my shiny Warden ass!
Ha, to jsem ještě neudělala... hra ještě skrývá malá překvápka, jak tak koukám.hRDLA píše:Kasumi můžeš najít v Kasínu po dohrání hlavní linie, když klikneš na "rozbitý hrací automat"
Kasumi jsem taky našel, sice čistě náhodou ale našel
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
Mě nejvíc překvapil ten telefonát od Matky Sheparda. Celou dobu jsem žil v domnění , že o své rodiče přišel... njn, hold jsem asi nedával dostatečný pozor..
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
- hRDLA
- Kontraadmirál
Vždyť ti i Anderson někdy říká že se nemáš bát, že tvoje matka je pod Hackettovým vedením u Cruciblu.
Oops!
Cože, co to...jak to...jak jako u Cruciblu?
Aha! Koukám na wiki...no, tak to je krize, tohle jsem si moc neošéfoval...poznámka: Až to bude hotový, tak musim trošku poupravit pár věcí v příběhu...grrr...
Cože, co to...jak to...jak jako u Cruciblu?
Aha! Koukám na wiki...no, tak to je krize, tohle jsem si moc neošéfoval...poznámka: Až to bude hotový, tak musim trošku poupravit pár věcí v příběhu...grrr...
To víš, já to hrál s češtinou a občas i ty titulky trochu nestíhám číst.hRDLA píše:Vždyť ti i Anderson někdy říká že se nemáš bát, že tvoje matka je pod Hackettovým vedením u Cruciblu.
A co dělala Shepardova matka u Cruciblu? Vytírala podlahy ve hlavním štábu (pokud byla kolonistkou) Pokud to tedy přežila. Já měl dojem že jeho rodiče právě zabily po nájezdu pirátu na kolonii tak jsem to nějak pochopil a on se dal k armádě.. (nebo tak něco)..
Edit: Jak jsem se tak díval..
Rodiče:
Cestovatelé: Žijí.. Osud neznámí.
Narozen na Zemi: Sirotek
Kolonisté: Rodiče a přátelé. ZABITI
Měl jsem dojem že jsem si vybíral v těch importech z "jeničky" právě kolonisté.. Divné
Synthesis - my choice
- hRDLA
- Kontraadmirál
Ne slouží jako kapitán nebo rear admiral na některé lodi tam
A chytli ste i křečka v lodi? já teda ne na citadele nemužu se nikdy přestat smát z garrusova tanga
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Běhá ve skladišti křeček přeci, ne (kdysi obytné prostory Jack). Chvíli tam stůj a pak ti proběhne pod nohama
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
už ho mám ani jsem otom nevěděla ^-^
- Hany
- Poručík
zrovna jsem na IGN narazil na na tohle... musím to vyzkoušet
Towards the end of the intial mission when you first encounter the mysterious mercs who are trying to kill you, you end up in a car lot with Liara T'soni. Liara persuades the volus car dealer to open the gate. After a cut scene with mercs shooting at you from a C-sec shuttle you aquire the Geth spitfire, Which you enthusiasticly use to plow through countless mercs while a timer counts down. Use the spitfire to blow up the cars on the lot and listen to the volus dealer cry out every time you blow one up!
- Kira_Shepard
- Rotný
WTF? Sem nevěděla, že Shepky máma může přežít.... Poradíte mi někdo, jak na to? Nebo jsem ME hrála dvakrát se savy a rozhovor s ní v Citadele jsem neměla Asi " Shepard- Commander" na něco zapoměla
Jinak Citadela absolutně best, u M. Brooksový jsem taky podezření nijak nezaznamenala.. Ohledně hlášek, v archivu má dobrou i Glyph, když ho Shep vyzve k tomu, aby hledal cíl, Grunt a jeho akce, Wrex a led... U garruse a flirtu s turiankou se mi při žádné volbě nepovedlo je hned dát "dohromady" a pomohla tomu až akce s pivem, EDI a protočení panenek, akce s klonem no a celá párty.... nepotřebuje komentář.
Jinak Citadela absolutně best, u M. Brooksový jsem taky podezření nijak nezaznamenala.. Ohledně hlášek, v archivu má dobrou i Glyph, když ho Shep vyzve k tomu, aby hledal cíl, Grunt a jeho akce, Wrex a led... U garruse a flirtu s turiankou se mi při žádné volbě nepovedlo je hned dát "dohromady" a pomohla tomu až akce s pivem, EDI a protočení panenek, akce s klonem no a celá párty.... nepotřebuje komentář.
- Hany
- Poručík
S tou jeho matkou má vliv snad jen původ... když je narozen na zemi, tak nemá rodinu, pokud je kolonista, tak mu celou rodinu a přátele pozabíjí piráti, nicméně pokud je cestovatel tak jeho matka žije, v jedničce s ní můžete mít hovor ohledně jednoho zavisláka, který vás osloví na citadele, ve dvojce se zas dozvite ze zpráv že odmítla povýšení a že zůstává velící na své lodi...
- Kira_Shepard
- Rotný
Sorry, špatně sem to pochopila. Hmmm, aha. Tak já sem vždy narozena má Zemi, tak nic mno To je pak jasný! V jedničce s ní mluví taky?
- Hany
- Poručík
jo v komunikační místnosti, kde podává hlášení radě... ale nikde není ukázáno, jak vypadá... je to prostě jen audio