Tali'Zorah vas Normandy

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Werewolf
Poručík

Re: Tali'Zorah vas Normandy

Příspěvek od Werewolf »

Lady Grey píše:
Werewolf píše:Batou: co se týče Talimancerství tak tohle se mi pokoušel tolik lidi rozmluvit za poslední 3 roky a bez úspěchu, musím uznat že jejich snaha byla obrovská ale nepovedlo se. jinak co se týče Tali, tak bych dal přednost tomu kdyby ji neukázali než to co tam dali, mohly použít jeden z fanartů ale jak jde vidět podle ME 3 tak kašlou ve velkém na lidi.
A nejen co se Tali týče... však víte o čem mluvím. Ehm.

Jinak Batou, to je přesný. Taky si neumím moc představit, že by jim ty vlasy pod helmou držely... plus k tomu slabá kvarianská imunita. Museli by jim vypadat. Spíš dávám představě nějakých chapadýlek nebo růžku... ty bych uvítala nejvíc. Vlasy jsou děsně "lidský", jestli mi rozumíte.
Tak když si to tak vezmeme tak si evoluce vždy dokáže najít nějakou cestičku, i když mají slabý imunitní systém tak to nemusí znamenat že budou bez vlasů, sice bych něco podobného upřednostnil jako jsou vlasy ale aby to vypadalo krapet jinak. Aby celková vizáž vypadala krapet jinak.
BatouT101 píše:
Werewolf píše:Batou: co se týče Talimancerství tak tohle se mi pokoušel tolik lidi rozmluvit za poslední 3 roky a bez úspěchu, musím uznat že jejich snaha byla obrovská ale nepovedlo se. jinak co se týče Tali, tak bych dal přednost tomu kdyby ji neukázali než to co tam dali, mohly použít jeden z fanartů ale jak jde vidět podle ME 3 tak kašlou ve velkém na lidi.
Já se ti nesnažím nic rozmlouvat. Jen sem nechtěl aby můj komentář nevedl k při kdo má Tali raději. :D
To prozrazení vzhledu "Qarianů" přes tu slavnou "fotku" Tali jsem již tu dřív komentoval tady na fóru.
No bylo to dost zklamání. :( (Hlavně tou formou. Jak to představily. (Jak jsem psal v tom dřívějším komentáři.))

Také bych byl raději ale je pravda že by absence té fotografie nebo jiného materiálu, vyvolala zase jiný druh otázek i nenávisti na BW. Protože i tak tam bylo Tali tak málo a ta závěrečná LI romance byla dle mého názoru poněkud skromně pojatá o proti jiným postavám jako třeba "Liara" :)) ale tyto postavy se ani nedají srovnávat ale už i v ME2 mě ta závěrečná romance taky celkem zklamala a doufal jsem že v ME3 se víc odvážou. (Ale mýlil jsem se.) To co jsme se dozvěděli v ME1 již dál nijak nerozvíjely a nic dalšího jsme se o nich nedozvěděly. :(
Co se týče helmy tak ji nemají permanentně na hlavě, není trvalá, dá se sundat a taky že to občas dělají když jsou v Migrační Flotile.

Jinak Baťáku, já si to nějak nevyložil že by si mi chtěl něco rozmlouvat, jenom jsem uvedl příklad ;) ;) ;)

Edit: Jinak, co se týče romancí tak mě hodně mrzí že nedali více prostoru Tali nebo že to právě skoro vůbec nerozvíjely, taky Tali je poslední postavou která se dá rekrutovat zhruba u 3/4 projeté hry.
Origin: FrozenMonkeyCZ

Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.

Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
linus04
Vojín

Příspěvek od linus04 »

Sadene píše: Jinak se mi nelíbí, jak furt rvou lidské modely jako kvariany... já si představuju něco víc alien... a tohle je jeden z mých oblíbených artů....
Obrázek
Tenhle obrázek Tali je asi nejlepší co jsem viděl, to je pak i radost chodit do Shepardovi kajuty se koukat na její fotku :D :* :D

Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

linus04 píše:
Sadene píše: Jinak se mi nelíbí, jak furt rvou lidské modely jako kvariany... já si představuju něco víc alien... a tohle je jeden z mých oblíbených artů....
http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/f/2 ... 4szlc0.jpg
Tenhle obrázek Tali je asi nejlepší co jsem viděl, to je pak i radost chodit do Shepardovi kajuty se koukat na její fotku :D :* :D
Tenhle obrázek v Shepardově kajutě nenajdeš to je bohužel jen FanArt.
Představa autorů z BW o podobě Tali je tento dole.
Obrázek
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
linus04
Vojín

Příspěvek od linus04 »

BatouT101 píše: Tenhle obrázek v Shepardově kajutě nenajdeš to je bohužel jen FanArt.

Obrázek

Představa autorů z BW o podobě Tali je tento.
Vím, ale moje představa Tali se od té co má BW trošku liší, tak jsem si ten obrázek v kajutě změnil ;)
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

linus04 píše:
BatouT101 píše: Tenhle obrázek v Shepardově kajutě nenajdeš to je bohužel jen FanArt.

http://media.gamebandits.com/images/201 ... igetty.jpg

Představa autorů z BW o podobě Tali je tento.
Vím, ale moje představa Tali se od té co má BW trošku liší, tak jsem si ten obrázek v kajutě změnil ;)
Takto se omlouvám. Nepochopil jsem jak to myslíš.
Synthesis - my choice

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

BatouT101 píše:
Tenhle obrázek v Shepardově kajutě nenajdeš to je bohužel jen FanArt.
Představa autorů z BW o podobě Tali je tento dole.
Obrázek
Bioware photoshop skill - medium.
Bite my shiny Warden ass!
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Původně mělo být s Tali a kvariany více práce. Tali jako parťačku ste měli mít v ME2 už někde na začátku.
Co se týče kvarianů, ti měli mít jisté "kočičí" rysy, co se týká zevnějšku, ale jako u spousty jiných, i tohle zůstalo ležet na dně šuplíku. Škoda, nemuseli by vypadat marně... možná něco jako Juhani z SW:kotor.
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Lady Grey píše:Původně mělo být s Tali a kvariany více práce. Tali jako parťačku ste měli mít v ME2 už někde na začátku.
Co se týče kvarianů, ti měli mít jisté "kočičí" rysy, co se týká zevnějšku, ale jako u spousty jiných, i tohle zůstalo ležet na dně šuplíku. Škoda, nemuseli by vypadat marně... možná něco jako Juhani z SW:kotor.
Mohly by ale to by zase pro ně byly další náklady a hromada výmluv, tak raději něco našli nejspíš na google, upravily ve Photoshopu během 5 minut a měli vyřešenou tvář Tali. Na co poslední dobou EA/BioWare sáhne tak to jde do kytek, to samé i jejich sliby a další.

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Prachy hýbou EA, a chudák Tali (a Quariani taky) to odnesli.
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

hRDLA píše:Prachy hýbou EA, a chudák Tali (a Quariani taky) to odnesli.
No, nejenom oni ale celé ME 3

Ester
Praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ester »

hm, já jsem přemýšlela nad těma vlasama.. je pravda, že pod tou kapucí se vlasům musí dařit blbě, ale jako quariani nejsou lidi... maj tu obrácenou DNA a bůh ví co ještě, tak se jejich vlasy můžou skládat z uplně něčeho jinýho a bejt pod kapucí jim nevadí
Kdo je tím strašlivým vetřelcem, co tak náhle se vetřel sem?
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Přesně tak, jen mě napadlo, nevím jestli to hodit přímo sem, ale budiž, trochu to opravím. Jak se Tali poškrábe když jí něco svědí třeba na obličeji?
Bouner
Admin

Příspěvek od Bouner »

Prý měla tali mít i model bez masky, ale bylo by to moc drahé, stejně jako X dalších věcí a tudíž dopadla chudák Tali takto.
Jinak nevím zda to tady je ale tohle je jedno zmých nejoblíbenějšch videí z ME a je jen o Tali ;) Klik
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Tak to je naprosto skvělý video *tleská ručkami*
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Jeto tak. "Peníze hýbou hold světem" a rozpočet na takové projekty vždy bývá problematický. Ani sám nevím co všechno takový vývoj obnáší a nezávidím jim to přerozdělování peněz na různé části těchto projektů a často se musí seškrtávat plánovaný obsah. :(

To video je moc pěkný "Bounere", jsou to záběry z ME2 co jsem si tak všiml. :D
Synthesis - my choice

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Je tam snad jeden dva z ME1 a z ME3 nic, protože je dělaný ještě před ME3
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Ester píše:hm, já jsem přemýšlela nad těma vlasama.. je pravda, že pod tou kapucí se vlasům musí dařit blbě, ale jako quariani nejsou lidi... maj tu obrácenou DNA a bůh ví co ještě, tak se jejich vlasy můžou skládat z uplně něčeho jinýho a bejt pod kapucí jim nevadí
DNA nikdo neví jakou mají ale co se týče Aminokyselin tak mají obrácenou, takzvané dextro-aminokyseliny.
hRDLA píše:Přesně tak, jen mě napadlo, nevím jestli to hodit přímo sem, ale budiž, trochu to opravím. Jak se Tali poškrábe když jí něco svědí třeba na obličeji?
Nejspíš má něco v masce co ji vysílá určité impulzy na určité místo kde ji to svědí a nebo se nepoškrábe vůbec a přečká až to přestane.
Bouner píše:Prý měla tali mít i model bez masky, ale bylo by to moc drahé, stejně jako X dalších věcí a tudíž dopadla chudák Tali takto.
Jinak nevím zda to tady je ale tohle je jedno zmých nejoblíbenějšch videí z ME a je jen o Tali ;) Klik

No právě, jak jsem dřív už zmiňoval že se na ME 3 hodně výrazně šetřilo.

Jinak video je velice povedené, dobře sestříhané s dobrou volbou hudby.
BatouT101 píše:Jeto tak. "Peníze hýbou hold světem" a rozpočet na takové projekty vždy bývá problematický. Ani sám nevím co všechno takový vývoj obnáší a nezávidím jim to přerozdělování peněz na různé části těchto projektů a často se musí seškrtávat plánovaný obsah. :(

To video je moc pěkný "Bounere", jsou to záběry z ME2 co jsem si tak všiml. :D
Rozpočet je jedná věc, potom je druhá věc komunita lidí kteří to dělají, další je komunita lidí pro kterou to je mířené atd. tady se hodně šetřilo a hodně obíralo hráče, slibovalo se a lhalo přímo všem do očí. Každý snad ví že From Ashes bylo už ve hře ale nebylo přístupno všem, jenom těm co měli Sběratelskou edici a jinak za BW body.

Zde se už na hráče a fanoušky kašle a jde už jenom o honbu za co největším ziskem všemi prostředky.

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No já si myslel, že to bude nějak pořešené nějakými impulsy nebo něčím takovým.

Jinak k tomu videu ještě: Time o Hanse Zimmera je skvělá volba.
valleniel
Rotný

Příspěvek od valleniel »

Werewolf píše:
Ester píše:hm, já jsem přemýšlela nad těma vlasama.. je pravda, že pod tou kapucí se vlasům musí dařit blbě, ale jako quariani nejsou lidi... maj tu obrácenou DNA a bůh ví co ještě, tak se jejich vlasy můžou skládat z uplně něčeho jinýho a bejt pod kapucí jim nevadí
DNA nikdo neví jakou mají ale co se týče Aminokyselin tak mají obrácenou, takzvané dextro-aminokyseliny.
!!!! Konečnĕ nĕkdo... :)) :applaud:
I'm sad hanar can't wear sweaters.
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

valleniel píše:
Werewolf píše:
!!!! Konečnĕ nĕkdo... :)) :applaud:
Už si to budu konečně pamatovat. =|
Synthesis - my choice

Odpovědět