Edit: získal jsem novou zkušenost, trochu jsem pobavil lidi a ke konci jsem dostal odpověď na kterou jsem se ptal. Jinak po 4 pivech a několika vodkách jsem pořád ještě v dobrém stavu.
Jak to tak znám, tak se s tím hýbat ještě budeVilda píše:Program BioWare linie, nemělo by se už s ním moc hýbat, ale náhoda je blbec.
Budeš tam na celé FF? Já chci hlavně zajít na Star Trek, takže to mám snad ošéfovanéVilda píše:Mno tak tohle je už verze po přesunech kvuli Vaškovi, takže pokud nepadne meteorit nebo si ještě někdo nevšimne že má přednášku v době kdy chce někde jinde být...
Druhý týden mám právě jednu přednášku a suveréně přistála na Muži s Oceli. Jdu psát Martinovi.
hlavně tam buď na ten první víkendBouner píše:Tak se asi nakonec ukážu opět. Jen nevím který den ještě a na jak dlouho ( Snad na celý program už).
Taky máš 4? Já naštěstí jenom aktualizujuVilda píše:Tak, první přednáška hotová... teď ty 3 další.
valleniel píše:Nejedete někdo tu první sobotu (29.6.) autem z Prahy a nemáte místo pro jednoho?
Mě tam bohužel budeš muset zastoupit.Bouner píše:Podle toho kolik nás pojede z Brna ( tentokrát beru auto zřejmě já, Sadene ví co se stalo na PragoFFestu) tak bych byl ochoten po dohodě někoho nabrat...není to 100% opravdu nevím zda potvrdí účast známí.