Je to jediná hra kvůli které jsem si koupil XboxHany píše:jo, kdyby to udělali na PC ...vůbec bych se nezlobil... je to jediná hra, kvůli které by mělo smysl kupovat xbox

Je to jediná hra kvůli které jsem si koupil XboxHany píše:jo, kdyby to udělali na PC ...vůbec bych se nezlobil... je to jediná hra, kvůli které by mělo smysl kupovat xbox
Reálnější je Pc protože Halo je vlajková loď Xboxu tak proč by to dělali na PS3 a podporovali konkurenci ? když většinu pc má pod palcem Microsoft který má pod palcem i HaloHany píše:titanfall je jen nafouklá komerční bublina...šla do čeho? do té hry nebo do hry a i do PS3? nebo tu už máš?
...a pokud jo, silně pochybuju že to vydaj na PS3... to už je reálnější PS4
už vyšlo na PChRDLA píše:Halo nikdy nevyjde na nic jinýho než na xbox
Ta 3 prosákla někdy před měsícem. A jednička a dvojka jsou na pc už pár let zpátkyHany píše:aj kdyby to vyšlo o pár let později, tak mi to vůbec nevadí... hlavní že si to zahraju...je mi jedno kdy, vydržel jsem to do teď, vydržím to dalších pár let
...v určitých ohledech jsem trpělivej vcelku dost
...a pokud to nevyjde, je tu YT ...nehodlám si kupovat kvůli jedné hře starej xbox ...ikdyž já bych si nekoupil ani ten novej
to bych raději zainvestoval do PS4
...vážně? trojka na PC? to mi uniklo... já jen vím, že ty nový předělávky těch starších her budou jen pro xbone... pokud je to pravda, tak se nehorázně těším
to já taky už proto že to je jedna hra se stejní uživ. rozhraním:) ale commbat evolet neni špatný protože nějaký fanoušek si dal tu práci a udělala patch který má asi 4 gb a narval do toho textury z HALO CE AniversliHany píše:no jo ale s děsnou grafikouchcu tu novou edici