Zásady, hodnoty... když si to vezmeš kolem a kolem, tak každá postava v ME měla nějakou zásadu a hodnoty, na kterých stavěla.
Řekla bych, že Kasumi nejspíš zaujal svým vzhledem (ne, že bych si stěžovala, vzhledově není Jacob vůbec k zahození...

... až teda na ten nechutně upjatý obleček Cerbera)
Jen mi přijde, že Kasumiin zájem o Jacoba byl nějaký poslední výstřel od BW nějak Jacoba "vylepšit", jelikož on je v žebříčku popularity na posledních příčkách. naopak kasumi těží dobré popularitě.
Stejně tak v ME3, kdy je to jedná z mála postav, které Shep při rozhovoru (aniž by si to sám hráč nějak zvolil) nabídne místo zpátky na Normady, ale Jacob odmítne... druhý je Thane... zrovna tyhle dva bych na Normady klidně oželela. Spíš bych tam brala Samaru, Kasumi, Zaeeda(nevím, proč se tolika lidem nelíbí), Jack (ty její válečné pokřiky mi chyběly) a Wrexouše (tak mi to aspoň vynahradili v DLC Citadela - Wrex+brokovnice Claymore), Miranda by taky mohla být... jenže jim ani "čestné" členství na Normady Shep nenabídne.

A Legiona, já strašně chtěla v ME3 Legiona (např. místo EDI... teď mě neberte špatně, já mám EDI ráda, ale když ji dali v ME3 to tělo, dost si to u mě "pokaňali".

)