Kasumi Goto

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
BatouT101
Komandér

Re: Kasumi Goto

Příspěvek od BatouT101 »

Lady Grey píše:Kasumi je fajn holka... mám ji ráda, v ME2 se mnou často chodila na mise (adeptka Shep+Garrus :\**/: +Kasumi). Jen mě štve, že se s ni nedalo moc pokecat a že v ME3 skoro nebyla. Teď taková otázka: Co by se stalo, kdyby Shep zničil v ME2 tu "grey box" (já to Kasumi nemohla udělat, i když i při zničení bude loajální)... bude vůbec přístupný tenhle úkol s hanarským diplomatem?

Btw... nechápu Kasuminu posedlost Jacobem. Jako je to mladá holka, co si chce užít život... ale Jacob. O_o O_o
jj každý má hold jiný vkus. Kasumi prostě něco táhlo k Jacobovy. ;)
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ono to s tím Jacobem.... to že vypadá jako naprosto nudný a nezáživný patron ještě neznamená, že takový i je... vidím v něm i spoustu kvalit... kromě těch břišáků :D je zásadový, čestný, věří ve "vyšší dobro", záleží mu na rodině... mohla bych pokračovat a ne všem to přijde nudné. Navíc neměl tolik prostoru jako ostatní postavy, takže o něm člověk zas až tolik neví ;)
Ale Kasumi evidentně něčím zaujal, takže... zas takový suchar to asi nebude ;)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A jediná věc, která se mi líbí na synthesis ending (zastánci prominou :(( )
Obrázek
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Zásady, hodnoty... když si to vezmeš kolem a kolem, tak každá postava v ME měla nějakou zásadu a hodnoty, na kterých stavěla.
Řekla bych, že Kasumi nejspíš zaujal svým vzhledem (ne, že bych si stěžovala, vzhledově není Jacob vůbec k zahození... :D... až teda na ten nechutně upjatý obleček Cerbera)
Jen mi přijde, že Kasumiin zájem o Jacoba byl nějaký poslední výstřel od BW nějak Jacoba "vylepšit", jelikož on je v žebříčku popularity na posledních příčkách. naopak kasumi těží dobré popularitě.
Stejně tak v ME3, kdy je to jedná z mála postav, které Shep při rozhovoru (aniž by si to sám hráč nějak zvolil) nabídne místo zpátky na Normady, ale Jacob odmítne... druhý je Thane... zrovna tyhle dva bych na Normady klidně oželela. Spíš bych tam brala Samaru, Kasumi, Zaeeda(nevím, proč se tolika lidem nelíbí), Jack (ty její válečné pokřiky mi chyběly) a Wrexouše (tak mi to aspoň vynahradili v DLC Citadela - Wrex+brokovnice Claymore), Miranda by taky mohla být... jenže jim ani "čestné" členství na Normady Shep nenabídne. :(
A Legiona, já strašně chtěla v ME3 Legiona (např. místo EDI... teď mě neberte špatně, já mám EDI ráda, ale když ji dali v ME3 to tělo, dost si to u mě "pokaňali". :( )
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

Přesně též nechapu proč třeba nabídl Jacobovi že může jít na Normandii když např. Jack byla jeho LI a te to nenabídl. Btw. Jack a Miranda na jedné lodi to by zase bylo něco :D . Jacoba jsem nikdy neměla ráda' přišel mi strašně nezajimavej.
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

dancer píše:Přesně též nechapu proč třeba nabídl Jacobovi že může jít na Normandii když např. Jack byla jeho LI a te to nenabídl. Btw. Jack a Miranda na jedné lodi to by zase bylo něco :D . Jacoba jsem nikdy neměla ráda' přišel mi strašně nezajimavej.
Jj, taky jsem čekala, že jestli měl Shep romanci s Mirandou nebo Jack, tak na lodi pak kvůli tomu budou. U Mirandy bych sice pochopila,kdyby ji pobyt na alianční lodi nepovolili (přeci jen Cerberus), ale Jack tam klidně mohla být.
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Jack začala zcela nový život jako učitelka Biotiků. Jistě měla jiné závazky a priority od ME2. Životy všech členů posádky musely pokračovat dál když daly Shepa pod zámek.
Stejně tak Miranda řešila vlastní problémy s jejím otcem. Ten večírek byla jediná možnost jak se sejít s těmi přáteli kteří již měli vlastní životní cestu.
Synthesis - my choice

dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

To že tam nebyli to jako chápu, jasné každý šel dál, měli svoje věci na práci. Já jen nepobiram proč je Shep nepozval na loď ať mu jdou pomoct v boji proti reaperum. Např. Jsme věděli že Thane je nemocnej a taky ho šlo celkem dlouho prekecavat ať jde ale stejně nakonec nešel :D .
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Batou-spíš jsem to myslela tak, jak to napsala dancer. Spíš že zve na palubu lidi, u kterých čekáš, že už se do boje nezapojí ( i když přímé pozvání v možnosti rozhovoru není, dá si ho ta Shep sám a zrovna u postav, u kterých bych jim jejich přítomnost na Normady opustila... takový Jacob dostane až tři nabídky O_o O_o )
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Zřejmě nepochopím jak to přesně myslíte. Jestli se jedná jen o to že by u dané postavy byla v dialogu otázka zda by se nepřipojil k posádce na Normandii tak se mi zdála i zbytečná když z rozhovorů vyplynulo. (Jak jsem psal že jejich boj se bude odehrávat jinde než Sheparda) že budou jinde užitečnější. Samara nemohla kvůli kodexu, Thane byl smrtelně nemocen a chtěl spíš zůstat se synem, Jack měla tu svoji jednotku mladých biotiků kterou měla ráda, Miranda ve stejný čas bojovala s otcem plus její minulost v Cerebru, Jacob cítil závazky k těm vědcům z Cerebra a chtěl být se svojí ženou se kterou čekal díte.)
Synthesis - my choice

Kenneth
Rotný

Příspěvek od Kenneth »

Kasumi Goto je strašně roztomilá pokud to můžu říci tak více než Tali (nech mě sežere Wolf) ale na druhou stranu ...
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

BatouT101 píše:Zřejmě nepochopím jak to přesně myslíte. Jestli se jedná jen o to že by u dané postavy byla v dialogu otázka zda by se nepřipojil k posádce na Normandii tak se mi zdála i zbytečná když z rozhovorů vyplynulo.
Ano, v mém případě jde pouze jen o tohle. Já vím, já vím... jsem strašný puntičkář a detailista, ale mě vždy nějaká drobnost v dialozích rozhodí (např. u takové Dragon age:Origins jsem nemohla překousnout v dialozích možností "U Stvořitele" nebo "U Andrasty" u dálského elfa nebo trpaslíka, vzhledem k tomu, že uctívají naprosto jiné bohy nebo dokonce paragony).
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Obrázek
A zajímavá dvojce. :D
Obrázek
Synthesis - my choice

Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

:* thank you bataku :)
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Obrázek
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Obrázek
Bite my shiny Warden ass!
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Obrázek
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Obrázek
Obrázek
Bite my shiny Warden ass!
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Obrázek
Obrázek
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

njn jelikoz ocividne sem tu jedinej obdivovatel kasumi tak se musim zasobovat sam :-D

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Odpovědět