Vítej v klubuSwen von Walhallion píše:kua za chvili v tech kecacich programech budu mit chaos ventrilo TS Mumble Skype .... sem zvedavej za jak dlouho se mi zacne motat kterej je k cemu

Vítej v klubuSwen von Walhallion píše:kua za chvili v tech kecacich programech budu mit chaos ventrilo TS Mumble Skype .... sem zvedavej za jak dlouho se mi zacne motat kterej je k cemu
Jsem ráda, že se vyřešilo a že jsme si dneska spolu zahráliOdplata píše:Snažím sa pripojiť na to Mumble ale ako si mi to nejde, stále to odomňa pýta heslo???
jo ja tiežElaniss píše:Jsem ráda, že se vyřešilo a že jsme si dneska spolu zahráliOdplata píše:Snažím sa pripojiť na to Mumble ale ako si mi to nejde, stále to odomňa pýta heslo???
Honzaleco píše:Už se tam konečně taky musím podívat, sakra...
No, v mým případě asi žádnej extra vydatnej pokec nebude. Když se přímo zeptáte, milerád odpovím...občas ze sebe sem tam vypustím pár slov..ale sám od sebe nejsem moc ukecanej. Mnohem radši mám psaní, než mluvení...
Pozici, odkud nás ostřeluje reaperský dalekonosný ravagerský dělostřelectvo, ale sdělím.
Očekávej dnes večer, případně zítra dopoledne friend request.Defenderon píše:K připojení na mumble je potřeba i heslo, které vám napíšu pokud si mne, nebo kohokoliv jiného z Brigády přidáte na Originu ( nick: Defenderon), nebo napíšete do zpráv.
Swen von Walhallion píše:JInak bych chtel podekovat vsem z brigady co byly vcera na mumlaku, specialne sadena a ashly s jejich vzdychanim nad kaidanem clovek rozveseli at se stane cokoliv, zachranily me od dlouhych hodin depkay jelikoz mi vcera odesla na vdecnost moje silena fretka ...
jo no, to my rády vzdycháme (nejen nad Kaidanem), ale fretky je mi moc lítoSwen von Walhallion píše:JInak bych chtel podekovat vsem z brigady co byly vcera na mumlaku, specialne sadena a ashly s jejich vzdychanim nad kaidanem clovek rozveseli at se stane cokoliv, zachranily me od dlouhych hodin depkay jelikoz mi vcera odesla na vdecnost moje silena fretka ...