Já si prostě nemůžu pomoct... ať si každý říká o vzhledu turianu co chce, ale Garrus má děsně charismatický ksicht.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Stejně mě štve, že mi Garra tvůrci nedopřáli alespoň od pasu nahoru bez oblečení... tak to nechám na své fantazii.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Pane jo, nechci nic říkat, ale takhle Garrus vypadá jako postava z Dragon Ball... asi to tady moc lidí nezná, ale stejně.
Vždycky když vidím obrázky tady od té holčiny... sice sleduju její blog, ale prostě mi ta Shepardová neštimuje... je to ňáké divné (alá Final Fantasy )
Není to Shepardová. Je to OC. Autorkou vymyšlená biotická doktorka, co pomáhá Karin Chakwas. Má ale kvuli tý biotice rozvrácenou psychiku, takže je taková nestabilní a celkem bezcenná. Tenhle vzhled k ní potom docela pasuje.