Kaidan Alenko

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaidan Alenko

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

Sadene píše:
Ashley-Sheppard píše:ty Sadene, přečetla by sis i Kaidanovu minulost, kdyby se mi povedlo dát ji dohromady...o jeho výcviku, Rahně apod??
Absolutely. Zrovna jsem uvažovala, že Kaidan je vlastně jediný ze společníků, který není FemShep nijak představený a prostě tam je od začátku... Takže kdybys to třeba dotáhla až tady do toho okamžiku, kdy se poprvé uvidí na Normandy, bylo by to skvělé.
Já tady ty podkladové příběhy čtu ráda, líp se pak vžiješ do konkrétní osoby tím způsobem, jak to autor zamýšlel :-)
Jinak doufám, že na Rahnu nebudeš nijak moc hodná - ženská, která se otočí zády k takovému chlapovi, si to rozhodně nezaslouží :D But her loss... :mrgreen:
já to myslela jako samostatný příběh typu původních knih Zjevení, Vzestup jak vymysleli ty komiksy, ale pokud myslíš, že to mám zařadit do své povídky, dám si na tom záležet a nějak to tam zakomponuju

a neboj, šetřit jí nebudu...akorát Kai z toho bude trochu mimo
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

jsem blbec...až teď mi došlo, jak si to myslela...ano, tak jsem to měla původně v plánu :oops: omlouvám se, v pracovním procesu mi to bohužel přestává myslet...ale už mi docvaklo, co tím chtěl básník říci
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:jsem blbec...až teď mi došlo, jak si to myslela...ano, tak jsem to měla původně v plánu :oops: omlouvám se, v pracovním procesu mi to bohužel přestává myslet...ale už mi docvaklo, co tím chtěl básník říci
Možná jsem se špatně vymáčkla :D Já věřím, že si s tím poradíš a že se mi to bude líbit :D Takže se těším :-)
Já nevím, co to do mě najednou vjelo, ale asi jsem začala brutálně nesnášet Rahnu :twisted: :lol:
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:
Ashley-Sheppard píše:jsem blbec...až teď mi došlo, jak si to myslela...ano, tak jsem to měla původně v plánu :oops: omlouvám se, v pracovním procesu mi to bohužel přestává myslet...ale už mi docvaklo, co tím chtěl básník říci
Možná jsem se špatně vymáčkla :D Já věřím, že si s tím poradíš a že se mi to bude líbit :D Takže se těším :-)
Já nevím, co to do mě najednou vjelo, ale asi jsem začala brutálně nesnášet Rahnu :twisted: :lol:
já ji neměla ráda od první chvíle, co se o ní zminil...a když ho pak odkopla...já na ní byla tak napružená!!!
Já totiž původně myslela, že si chtěla, abych to zapojila do povídky, ale nechápala jsem, proř mluvíš o prvním setkání na Normandii, když se Kai a Katie viděli na ošetřovně...ale jak říkám, už vím, že řeč byla o FemShep a Kaiovi na Normandy...prostě blbec, no :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:
Sadene píše:
já ji neměla ráda od první chvíle, co se o ní zminil...a když ho pak odkopla...já na ní byla tak napružená!!!
Já totiž původně myslela, že si chtěla, abych to zapojila do povídky, ale nechápala jsem, proř mluvíš o prvním setkání na Normandii, když se Kai a Katie viděli na ošetřovně...ale jak říkám, už vím, že řeč byla o FemShep a Kaiovi na Normandy...prostě blbec, no :D
Jo tak :D Tak to jsme se nepochopily navzájem, a to díky mé tristní vyjadřovací schopnosti :D Nebo díky tomu, jak moc jsem napružená na Rhanu :D Takže kdybys jí to tam mohla dát trošku sežrat :D Nebo možná někdy v budoucnu, kdo ví :D

Omlouvám se za zmatení :?
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

přemýšlím, že si to vyžere od turiana :D ať je legrace...ale nějaké to setkání Kaidan/Rhana/Katie by taky mohlo být zajímavé ne? Ale to už zase moc přemýšlím :?
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:přemýšlím, že si to vyžere od turiana :D ať je legrace...ale nějaké to setkání Kaidan/Rhana/Katie by taky mohlo být zajímavé ne? Ale to už zase moc přemýšlím :?
No právě, nějaké to setkání... hm, Katie by jí to mohla taky dát sežrat :D
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Sadene píše: Já nevím, co to do mě najednou vjelo, ale asi jsem začala brutálně nesnášet Rahnu :twisted: :lol:
:mrgreen:
Ta žárlivost, chůdák holka :mrgreen:
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

GreenFlag píše:
Sadene píše: Já nevím, co to do mě najednou vjelo, ale asi jsem začala brutálně nesnášet Rahnu :twisted: :lol:
Já vím, že jsem chudák... :cry: nemám Kaidana :oops:
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Sadene píše:
GreenFlag píše:
Já vím, že jsem chudák... :cry: nemám Kaidana :oops:
A Marek ti nestačí? :mrgreen:

edit:
Vlastně, čemu se směju, stejně jsem na to hůře než ty :| :oops:
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Sheesh :D
Já jsem náročná :D A Kaidan to je vrchol dokonalosti :D
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:Sheesh :D
Já jsem náročná :D A Kaidan to je vrchol dokonalosti :D
lépe bych to nenapsala :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Právě jsem zažila největší šok svého herního života. Šla jsem navštívit Kaidana do nemocnice a on mě obvinil, že jsem měla něco s Garrem! Já s ním nic neměla, žádná závěrečná scéna nebyla, před SM jsem koukala na Kaidaovo holo-foto!!! S Garrem si vybavuju nějaké nevinné flirtování, které nikam dál nedošlo! A i ta statistika během importu říká, že jsem v ME2 neměla žádnou romanci! Tak co to je?
To prostě na mě bylo moc, já bych mu to nemohla nikdy udělat!!! :cry: :cry: :cry: Je mi úplně hrozně.... :cry:
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Njn, drby kolujou rychle :D

(ok, tak šup celou serii odznova, ať je to dokonalé xD)
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

GreenFlag píše:Njn, drby kolujou rychle :D

(ok, tak šup celou serii odznova, ať je to dokonalé xD)
No ale já s Garrem romanci neměla a ani Garrus se tak ke mně nechová... mi to právě přijde divné :(
Mám pochopitelně i jiné savy, ale tohle... nechápu... :cry:
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:Právě jsem zažila největší šok svého herního života. Šla jsem navštívit Kaidana do nemocnice a on mě obvinil, že jsem měla něco s Garrem! Já s ním nic neměla, žádná závěrečná scéna nebyla, před SM jsem koukala na Kaidaovo holo-foto!!! S Garrem si vybavuju nějaké nevinné flirtování, které nikam dál nedošlo! A i ta statistika během importu říká, že jsem v ME2 neměla žádnou romanci! Tak co to je?
To prostě na mě bylo moc, já bych mu to nemohla nikdy udělat!!! :cry: :cry: :cry: Je mi úplně hrozně.... :cry:
tak to je hodně divný...já vím, že jsem s ním jednou romanci měla, takže vím, co přesně máš na mysli...je to docela hustá scéna, hodně moc jsem přemýšlela, jak mu odpovědět, aby to bylo v pořádku a já mohla navázat...ale aby ti statistika ukazovala, že si neměla žádnu romanci a pak na tebe Kai udeřil, co jste spolu měli...to je vážně prapodivné. Ale pravdou je, že od nový distribuce originu mi ME3 blbne...a ne málo
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:
Sadene píše:Právě jsem zažila největší šok svého herního života. Šla jsem navštívit Kaidana do nemocnice a on mě obvinil, že jsem měla něco s Garrem! Já s ním nic neměla, žádná závěrečná scéna nebyla, před SM jsem koukala na Kaidaovo holo-foto!!! S Garrem si vybavuju nějaké nevinné flirtování, které nikam dál nedošlo! A i ta statistika během importu říká, že jsem v ME2 neměla žádnou romanci! Tak co to je?
tak to je hodně divný...já vím, že jsem s ním jednou romanci měla, takže vím, co přesně máš na mysli...je to docela hustá scéna, hodně moc jsem přemýšlela, jak mu odpovědět, aby to bylo v pořádku a já mohla navázat...ale aby ti statistika ukazovala, že si neměla žádnu romanci a pak na tebe Kai udeřil, co jste spolu měli...to je vážně prapodivné. Ale pravdou je, že od nový distribuce originu mi ME3 blbne...a ne málo
No byla jsem z toho celá špatná... já si před každým rozhovorem s Kaidanem dělám save, takže když na mě tohle vybalil, tak jsem vyzkoušela pro jistotu všechny možnosti (i renegatské) a musím říct, že některé výsledky toho rozhovoru... divné... např. když mu zalžeš a on na tebe tlačí, že o tom ví všichni, tak se můžeš říct, že tě to mrzí. A on řekne: okay a to je celé... WTF? Oukej, jak tohle může být oukej??? Já bych zuřila :D
Tak jsem zvědavá, jak se teda tahle moje nevěrná FemShep dá s Kaidanem zase dohromady a jestli budou některé scény jiné... teda spíš, co bude chybět v rozhovorech...

Asi to takhle dohraju, ale strašně mě to mrzí, se mu nemůžu pomalu ani podívat do očí... :cry:
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:
Ashley-Sheppard píše:
No byla jsem z toho celá špatná... já si před každým rozhovorem s Kaidanem dělám save, takže když na mě tohle vybalil, tak jsem vyzkoušela pro jistotu všechny možnosti (i renegatské) a musím říct, že některé výsledky toho rozhovoru... divné... např. když mu zalžeš a on na tebe tlačí, že o tom ví všichni, tak se můžeš říct, že tě to mrzí. A on řekne: okay a to je celé... WTF? Oukej, jak tohle může být oukej??? Já bych zuřila :D
Tak jsem zvědavá, jak se teda tahle moje nevěrná FemShep dá s Kaidanem zase dohromady a jestli budou některé scény jiné... teda spíš, co bude chybět v rozhovorech...

Asi to takhle dohraju, ale strašně mě to mrzí, se mu nemůžu pomalu ani podívat do očí... :cry:
jo no, je to na pytel...ale já jsem to taky zahrála a povedlo se mi to dát to s ním dohromady...v Apollu se ti to povede, pokud si vybereš správně...a naopak bych možná řekla, že tam budeš mít rozhovor navíc...jenže každá to hrajeme trochu jinak, tak kdo ví, co tam budeš a nebudeš mít. Já tam měla navíc rozhovor v kajutě posádky o Cerberu Ale když jsem byla Kaidanovi věrná, tak mi tam ten rozhovor chyběl. Asi se chce ujistit, že je FemShep taková, jakou si jí pamatuje.

Ale je to docela masakr na emoce...vím přesně o čem mluvíš. Já radši přiznala barvu hned, ale i tak jsem z toho měla strašný pocit
Obrázek
Kurdt57
Praporčík

Příspěvek od Kurdt57 »

Kaidan je prostě divnej. I když jsem netušil, že trpí i stihomamem... Už Ashley v tom špitálu byla hrozná a ty scény jsme neměl rád. Ležet tam Kaidan, tak tam asi ani nepáchnu. To "Mám být spektra, nemám být spektra". Ježíš, ani nemyslet...
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

by bylo hodně divné, kdybych šel za polonahým Kaidanem xD (holky teď mají určo plné ruce práce s hraním Kaidana, co jsem jim poslal :D)
Obrázek
Odpovědět