lituju Kaidana

to že řekl??? Ježkovy zraky, tak to bych taky měla zkusit...ale když mě Jacob nějak extra nezaujal...tak asi žádná hláška nebudeSadene píše:Tak jsem se dnes oficiálně rozhodla zavrhnout svoji "nevěrnou" FemShep... prostě jsem se nemohla přinutit na to šáhnout, nemá to pro mě ten správný apel... bohužel. Vůbec se s tím neztotožňuji a celkově mi to nesedí...
Ale jednou si dám ve dvojce romanci s Jacobem... Kaidanova hláška, že ho aspoň nenahradila za voluského účetního mě teda pobavila
Prozatím zůstávám věrná, protože:
věřím tomu, že dojdeš k Virmiru a stejně Kaidana pošleš pod kytkyKurdt57 píše:Já to snad budu hrát celý znova a nechám si Kaidana...
No jasně, koukala jsem na to na youtubeAshley-Sheppard píše: to že řekl??? Ježkovy zraky, tak to bych taky měla zkusit...ale když mě Jacob nějak extra nezaujal...tak asi žádná hláška nebude
To by mohlo být náhodou zajímavé. Protože by mě zajímalo, jestli by na něj lidi tak předsudečně nadávali, i když by ho líp poznali. Ale zas když s ním nemáš v jedničce romanci, tak ti spouta aspektů jeho osobnosti unikne, protože MaleShepovi to neříká... Kaidanovy hlášky jsou fajn, ale chápu, že pro hetero chlapa to není nijak přínosné ani lákavé...Kurdt57 píše:Já to snad budu hrát celý znova a nechám si Kaidana...
ten tu chybí strašně mocSadene píše:A seriously, ten líbací smajlík mi tu už opravdu chybí
no právě, musel by hrát za FemShep, aby se o Kaidanovi dozvěděl víc, a to si nejsem jistá, jak moc to překousne...a i kdyby, jak jsem psala výš, dojde k Virmiru a stejně ho nechá zabít a bude mít LI s Liarou.Sadene píše:To by mohlo být náhodou zajímavé. Protože by mě zajímalo, jestli by na něj lidi tak předsudečně nadávali, i když by ho líp poznali. Ale zas když s ním nemáš v jedničce romanci, tak ti spouta aspektů jeho osobnosti unikne, protože MaleShepovi to neříká... Kaidanovy hlášky jsou fajn, ale chápu, že pro hetero chlapa to není nijak přínosné ani lákavé...Kurdt57 píše:Já to snad budu hrát celý znova a nechám si Kaidana...
Jinak co jsem tak koukala na různé průzkumy, tak lidi nejvíc z postav nesnáší Jacoba a VeguKaidan tam taky (ne)pochopitelně figuruje, ale ten odpor mi nepřišel až tak hrozný...
:o :o hej hej co se to s tebou děje? Žádná Liara (asi kvůli té sprše se Sam, ne?) A ani Ashley??? V tom případě jeď za FemShep a zkus Kaidana, je to fajnKurdt57 píše:Jacoba chápu. Co se týče Jamese, tak během prvního průchodu jsem mu taky nepřišel na chuť.. Během druhého jsem si ho ale celkem oblíbil.
Jinak bych se zabitim Ashley takovej problém neměl. V ME3 mně pěkne pila krev.. I když ta modrá kombinéza!!!A Liaru už nikdy!
Já bych se hecla, ale už teď vím, že bych to nedodržela... Kaidan má pro mě neodolatelné kouzlo a nemůžu se přinutit nemít s ním romanci... takže když bych šla za MaleShepa, tak by to bylo: ME1 nic, ME2 nic, ME3 Kaidankanalajko píše:Pojdme se hecnout vyplaznout jazyky... poradne se do nich kousnout a zahrat si celou serii za neutrala a bez jedine romance ... aspon si pak svych vyvolenych budeme priste vice vazit a nebudeme se tu pretahovat
teď si zabilaSadene píše:Já bych se hecla, ale už teď vím, že bych to nedodržela... Kaidan má pro mě neodolatelné kouzlo a nemůžu se přinutit nemít s ním romanci... takže když bych šla za MaleShepa, tak by to bylo: ME1 nic, ME2 nic, ME3 Kaidankanalajko píše:Pojdme se hecnout vyplaznout jazyky... poradne se do nich kousnout a zahrat si celou serii za neutrala a bez jedine romance ... aspon si pak svych vyvolenych budeme priste vice vazit a nebudeme se tu pretahovat![]()
And yes, I feel dirty
James mi přijde v pohodě, akorát není tak rozvinutý jako ostatní, škoda...Kurdt57 píše:Jacoba chápu. Co se týče Jamese, tak během prvního průchodu jsem mu taky nepřišel na chuť.. Během druhého jsem si ho ale celkem oblíbil.
Jinak bych se zabitim Ashley takovej problém neměl. V ME3 mně pěkne pila krev.. I když ta modrá kombinéza!!!A Liaru už nikdy!