Tali'Zorah vas Normandy

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
BatouT101
Komandér

Re: Tali'Zorah vas Normandy

Příspěvek od BatouT101 »

hRDLA píše:Tak ono kdo se na tý párty nezstřískal? (Samara). Spíš by byl problém s tím jejím otcem no, přes který se ale řekl bych díky Shepardovi přenesla, jen ten Mirandin otec to zase vynesl na povrch. Nicméně Shepard tam stále byl, horší - a to můžeme už jen spekulovat - je jak to bude po "Konci".
Je to tak. Prvně to bylo kvůli Mirandě (a jejímu vztahu s otcem) kde se opila určitě schválně a potom to bylo na té oslavě. Což mohla být poslední oslava v jejich životě. To je pochopitelný. Co by bylo potom? Těžko říct.
Bylo mně jí tak líto u té pamětní desky! =( (To byla ta nejlepší scéna z EC-DLC která mi chyběla v původní verzi. Celkem jsem litoval že jsem to s ní znovu začal. Už kvůli ní.)
Kdo ví jak se Tali vyrovnávala s tím jak Sheparda na dlouho zavřely před ME3 když spolu chodily?... Určitě to pro ní také nebylo snadné...
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Ad Konec: No já dal destroy, takže tam to jméno nedala, jen se na to podívala a "usmála se" (ostatní LI se usmějí)

ad vězení: No to jí zrovna povýšili na admirála, což jí nejspíš pomáhalo odvádět myšlenky jinam.

Navíc, naděje umírá poslední.
Bite my shiny Warden ass!
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No páni :O

Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Hmm. Dobrý nález. Další nádhernej obrázek. :applaud:
Synthesis - my choice

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No víš já jsem na deviant artu ve 2 ME skupinách, pak ještě v ME-romancables a ještě v Taliině skupině, takže mi nic super co se týče Tali neunikne :D
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

hRDLA píše:No víš já jsem na deviant artu ve 2 ME skupinách, pak ještě v ME-romancables a ještě v Taliině skupině, takže mi nic super co se týče Tali neunikne :D
Taky tam jsem, ale poslední dobou na to nemám mnoho času se tam podívat. Jinak na takové skvosty je to zlatý důl. ;)
Synthesis - my choice

hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Zrůdy :(

Obrázek

A ještě :)

Obrázek
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Ten poslední obrázek je vážně dobrej... přeesně můj dream team... :D :D Až teda na to, že tam má být Shepardka, ale jinak ok. :D :D
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ten poslední obrázek je vážně dobrý... taky můj dream team... až na to, že tam má být Shepardová, Kaidan a Ashley :P Team Milky Way :D :D
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Si klidně nechte všechny svoje teamy Milky way apod... pro mě skuteční parťaci do všech situací jsou Tali a Garrus... alespoň od nich nemusím skoro pořád poslouchat, Shep/ka byl/a s Cerberem, Shep/ka byl/a s Cerberem(jako by to sami nevěděli :D ). Ohněm, vodou... vším si prošli se Shepardem, Tali a Garrus. :D :D
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Přesně tak, žádný blbý kecy od Ashley jestli mě Cerberus neovládá, jestli se mi dá věřit a podobný kraviny :D
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Obrázek
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Obrázek
Synthesis - my choice

Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Všichni máme rádi křečka... :D :D :D
Obrázek
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Krieg píše:Přesně tak, žádný blbý kecy od Ashley jestli mě Cerberus neovládá, jestli se mi dá věřit a podobný kraviny :D
Protože je úplně normální, když člověk po dvou letech vstane z mrtvých... já nevím, to jsou všichni ti parťáci tak blbí, že tomu bez zaváhání věří???? A ještě když tam Sheparda nastrčí známá teroristická organizace??? O_o O_o
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:
Krieg píše:Přesně tak, žádný blbý kecy od Ashley jestli mě Cerberus neovládá, jestli se mi dá věřit a podobný kraviny :D
Protože je úplně normální, když člověk po dvou letech vstane z mrtvých... já nevím, to jsou všichni ti parťáci tak blbí, že tomu bez zaváhání věří???? A ještě když tam Sheparda nastrčí známá teroristická organizace??? O_o O_o
A proč by jako měli být blbí? Jen vědí, že galaxii ohrožují reapeři, což je důležitější než nějaké osobní preference nebo nesouhlas vůči Cerberu (k tomu Garrus a Tali svoje pochybnosti jednou řekli... myslím, že to stačí furt to nemusí omývat o hlavu Shepa). Jen proto, že Kaidan/Ash k tomu měil jiný postoj, tak automaticky ti, kteří byli po boku Shepa od začátku mají být blbí? Jen věří, že musí uděl co musí, i kdyby to znamenalo být s Cerberem.
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Narážím spíš na situaci, že nikomu z nich nepřišlo divné, když viděli Sheparda po tom, co měl být dva roky mrtvý a najednou se objeví a ještě u Cerbera... to prostě smrdí něčím divným. Hned se k němu přidají... fajn, potom možná můžou nějakým způsobem zjistit, že je to "pravý" Shepard a ne klon nebo cokoliv jiného... (SPOILER a klon to klidně být mohl, kdoví, kolik těch Shepardů vytvořili, když se nám jeden objevil i v dlc END OF SPOILER) jde spíš o to, že slepě následují.. bez zaváhání... teď opačná situace - když někdo projeví pochyby, tak je to hned rýpal a má blbé kecy... podle mě spíš používá mozek... nevím, jak bych se já tvářila na situaci, kdyby se u mě po dvou letech objevila osoba, kterou jsem viděla prakticky umírat ;) Nevím, jestli bych takové osobě dokázala hned věřit... protože buď prostě svou smrt fingovala (proč o tom nevím?) nebo se děje něco nekalého... Proto nechápu, jak někdo může takové jednání shazovat a ještě nadávat, že má blbé kecy... Mimochodem, proč Liara držela v tajnosti, že předala Shepardovo tělo Cerberu? Chtěla se vyhnout zbytečným nadějím? Mohlo to ušetřit spoustu problémů...

Co se tady snažím říct je asi to, že když někdo má vlastní názor a uvažuje logicky, není to o nic horší, než když se někdo připojí k Shepardovi jen tak, tím, že sleduje své srdce nebo jak to říct (což je možná obdivuhodné, ale poněkud zbrklé). My víme, že Cerberus Shepard je náš pravý Shepard. Oni to nemohli nijak vědět ;)

a pardon za :offtopic:
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Ani prd, nevím jak s Garrem ale s Tali si to Shepard dokázal, hned poprvý jak se potkali, tak ona tomu moc nevěřila ale on řekl o těch datech.

Éďa: Jinak supér obrázky, ještě že mě zásobujete :))
Odpovědět