Narážím spíš na situaci, že nikomu z nich nepřišlo divné, když viděli Sheparda po tom, co měl být dva roky mrtvý a najednou se objeví a ještě u Cerbera... to prostě smrdí něčím divným. Hned se k němu přidají... fajn, potom možná můžou nějakým způsobem zjistit, že je to "pravý" Shepard a ne klon nebo cokoliv jiného... (
SPOILER a klon to klidně být mohl, kdoví, kolik těch Shepardů vytvořili, když se nám jeden objevil i v dlc
END OF SPOILER) jde spíš o to, že slepě následují.. bez zaváhání... teď opačná situace - když někdo projeví pochyby, tak je to hned rýpal a má blbé kecy... podle mě spíš používá mozek... nevím, jak bych se já tvářila na situaci, kdyby se u mě po dvou letech objevila osoba, kterou jsem viděla prakticky umírat

Nevím, jestli bych takové osobě dokázala hned věřit... protože buď prostě svou smrt fingovala (proč o tom nevím?) nebo se děje něco nekalého... Proto nechápu, jak někdo může takové jednání shazovat a ještě nadávat, že má blbé kecy... Mimochodem, proč Liara držela v tajnosti, že předala Shepardovo tělo Cerberu? Chtěla se vyhnout zbytečným nadějím? Mohlo to ušetřit spoustu problémů...
Co se tady snažím říct je asi to, že když někdo má vlastní názor a uvažuje logicky, není to o nic horší, než když se někdo připojí k Shepardovi jen tak, tím, že sleduje své srdce nebo jak to říct (což je možná obdivuhodné, ale poněkud zbrklé). My víme, že Cerberus Shepard je náš pravý Shepard. Oni to nemohli nijak vědět
a pardon za