Áha, ona to Tali při klidný párty popisuje (já klidnou nikdy do konce neměl, tak to bude tím).
Mužů jistě, ale i ženský hrajou ME... ale na nás se dlabe... žádné sexy mimozemšťany sme nedostaly!!! Tak třeba v pokračování ME (mohli by třeba dát do hry male kvarianaU tohoto jsem nemluvil samozřejmě za všechny, ale nebudu si namlouvat že Asarijky nebyly prostě přitažlivé pro asi většinu partnerů kteří s nimi přišly do kontaktu. Je to sice hodně povrchní ale planeta plná pěkných modrých krásek je určitě snem ne jednoho muže.
To víš, ženy hráčky tvoří jen 47%...Lady Grey píše:Batou - tak je jasný, že Liara je Sheparda zamilovaná i když její city neopětuje (mě to třeba vadilo, kdykoliv jsem s ní ve hře mluvila, tak mi ty rozhovory byly nepříjemné).
Mužů jistě, ale i ženský hrajou ME... ale na nás se dlabe... žádné sexy mimozemšťany sme nedostaly!!!U tohoto jsem nemluvil samozřejmě za všechny, ale nebudu si namlouvat že Asarijky nebyly prostě přitažlivé pro asi většinu partnerů kteří s nimi přišly do kontaktu. Je to sice hodně povrchní ale planeta plná pěkných modrých krásek je určitě snem ne jednoho muže.
Souhlasím!hRDLA píše:....
Jinak Talin obličej už se tu řešil nesčetněkrát a abych to tak řekl, Tali jsme přeci nikdy neměli rádi kvůli vzhledu.
Chápu že je to vůči vám nefér a třeba to bude v příštím pokračování lepší. Nějací mimozemšťani tam byly třeba Garrus, Thane. Nejspíš nebyly tyto postavy jako LI tak bohaté jak u Liary ale to ani Tali neměla.Lady Grey píše: ....
Mužů jistě, ale i ženský hrajou ME... ale na nás se dlabe... žádné sexy mimozemšťany sme nedostaly!!! Tak třeba v pokračování ME (mohli by třeba dát do hry male kvariana)
[/url]
....
....
Super odkaz Sadene.Sadene píše: .....
.....
Jinak doporučuju mrknout na celý článek, jsou tam vskutku zajímavé návrhy i s popisky
http://mattrhodesart.blogspot.ca/2013/0 ... cenes.html" onclick="window.open(this.href);return false;