Áha, ona to Tali při klidný párty popisuje (já klidnou nikdy do konce neměl, tak to bude tím).
Tali'Zorah vas Normandy
- hRDLA
- Kontraadmirál
Re: Tali'Zorah vas Normandy
No mohl bych se zeptat autora, co tím tetováním myslel 
Áha, ona to Tali při klidný párty popisuje (já klidnou nikdy do konce neměl, tak to bude tím).
Bite my shiny Warden ass!
Batou - tak je jasný, že Liara je Sheparda zamilovaná i když její city neopětuje (mě to třeba vadilo, kdykoliv jsem s ní ve hře mluvila, tak mi ty rozhovory byly nepříjemné).
)

hRDLA - jo, to je dobrý... chudák Tali.
Mužů jistě, ale i ženský hrajou ME... ale na nás se dlabe... žádné sexy mimozemšťany sme nedostaly!!! Tak třeba v pokračování ME (mohli by třeba dát do hry male kvarianaU tohoto jsem nemluvil samozřejmě za všechny, ale nebudu si namlouvat že Asarijky nebyly prostě přitažlivé pro asi většinu partnerů kteří s nimi přišly do kontaktu. Je to sice hodně povrchní ale planeta plná pěkných modrých krásek je určitě snem ne jednoho muže.

hRDLA - jo, to je dobrý... chudák Tali.
To víš, ženy hráčky tvoří jen 47%...Lady Grey píše:Batou - tak je jasný, že Liara je Sheparda zamilovaná i když její city neopětuje (mě to třeba vadilo, kdykoliv jsem s ní ve hře mluvila, tak mi ty rozhovory byly nepříjemné).
Mužů jistě, ale i ženský hrajou ME... ale na nás se dlabe... žádné sexy mimozemšťany sme nedostaly!!!U tohoto jsem nemluvil samozřejmě za všechny, ale nebudu si namlouvat že Asarijky nebyly prostě přitažlivé pro asi většinu partnerů kteří s nimi přišly do kontaktu. Je to sice hodně povrchní ale planeta plná pěkných modrých krásek je určitě snem ne jednoho muže.
Každopádně všem mužům, kteří po tom prahnou, bych ze srdce přála, ať se na tu planetu s modrýma kráskama odstěhují a good riddance. Já prostě asarijky nemusím, a to zejména z toho důvodu, jak pokrytecký způsob pro propagaci zvolili a jak je rvou všude... všechno umí, ve všem jsou nejlepší atd. Teď nehodnotím krásu, páč vypadají jako normální lidské ženské, akorát mají chapadla na hlavě. Zajímavý fetiš. A ta jejich sexualita... no, víme všichni, jak dosáhnout co nejlepších prodejních výsledků...
Ať nejsem off topic, kvariani vlastně taky vypadají jako lidi, akorát mají tři "prsty". Tali mi nevadí, s jejím vzhledem to dost zpackali, ale to se tu řešilo už víckrát. Chápu, že jsou omezeni víceméně jedním modelem těla, ovšem co jim bránilo trochu propracovat ten ksicht, zvlášť, když se ve hře nikdy neobjevil, pokud se nepletu. Aspoň na té fotce si teda mohli dát záležet.

- hRDLA
- Kontraadmirál
Já teda četl, že hráček je 40%, navíc celkem záleží na tom kdo se považuje za hráče/čku, protože to může být i ten, kdo hraje candy crush na facebooku...
Jinak Talin obličej už se tu řešil nesčetněkrát a abych to tak řekl, Tali jsme přeci nikdy neměli rádi kvůli vzhledu.
Jinak Talin obličej už se tu řešil nesčetněkrát a abych to tak řekl, Tali jsme přeci nikdy neměli rádi kvůli vzhledu.
Souhlasím!hRDLA píše:....
(Jinak já měl právě tu párty pomalou a i Tali jsem tam našel, ale vůbec jsem si na tohle nevzpomněl a nespojil si to s tím tetováním.
Chápu že je to vůči vám nefér a třeba to bude v příštím pokračování lepší. Nějací mimozemšťani tam byly třeba Garrus, Thane. Nejspíš nebyly tyto postavy jako LI tak bohaté jak u Liary ale to ani Tali neměla.Lady Grey píše: ....
Mužů jistě, ale i ženský hrajou ME... ale na nás se dlabe... žádné sexy mimozemšťany sme nedostaly!!! Tak třeba v pokračování ME (mohli by třeba dát do hry male kvariana)
[/url]
....
....
Domnívám se, že to je hold tvrdý byznys a prostě se musely rozhodnout které postavy propracovat víc a které méně pro převažující cílovou skupinu kterou byly hráči. Ale snahy vykompenzovat tento nepoměr tam byly... Tedy alespoň nějaké.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Ta Tali na tom obrázku je nějaká veliká.
Jinak pěkný.
Synthesis - my choice
- hRDLA
- Kontraadmirál
Jo, to je snad nejlepší cosplay, co sem zatím viděl.
Matt Rhodes, jeden z concept artist pracujících na ME a DA, se podělil se svými návhry a mimo jiné sdělil, že tahle Tali, kterou navrhl v průběhu ME1, pro něj bude vždy ta jediná a pravá 

Jinak doporučuju mrknout na celý článek, jsou tam vskutku zajímavé návrhy i s popisky
http://mattrhodesart.blogspot.ca/2013/0 ... cenes.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak doporučuju mrknout na celý článek, jsou tam vskutku zajímavé návrhy i s popisky
http://mattrhodesart.blogspot.ca/2013/0 ... cenes.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Super odkaz Sadene.Sadene píše: .....
.....
Tyto koncepty vypadaly taky dobře...

Mnoho návrhů je skvělá třeba EDI se mu taky povedla stejně tak ta finální scenérie na Citadele...
Škoda že toho mnoho nepoužily...
Synthesis - my choice
Je to fakt pěkný... rozhodně by Bw nezabilo tohle použít ve hře.
Moc nádherná práce. 
Synthesis - my choice
- Hany
- Poručík
páni
...nádhera
...obsahem je to už poněkud smutnější...
...obdivuju lidi, co takhle umí kreslit 

- hRDLA
- Kontraadmirál
Na to že tímto hudební stylem pohrdám, je to celkem dobrý.
Taky je možný že to tu už je ba dokonce že sem to sem dával já sám (mám dost děravou paměť)

Taky je možný že to tu už je ba dokonce že sem to sem dával já sám (mám dost děravou paměť)