Naše milovaná Liara T'soni

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Krieg
Nadporučík

Re: Naše milovaná Liara T'soni

Příspěvek od Krieg »

Vlada47 píše:Ono zrovna u Liary stačí v jednom rozhovoru, kdy se zeptá, jestli k ní Shepard / Shepardová něco cítí, říct, že tak maximálně přátelství (prostřední možnost). Jednoduše stačí neklikat slepě na paragonskou volbu. Ta renegátská možnost (s mimozemšťankou nikdy) je zabugovaná a vede paradoxně k romanci.

Já už dřív, když jsem to hrál, tak jsem byl na obě milej a nestalo se mi to. Asi je to tím, jak psala Sadene, že když si s Liarou chodím pokecat po rozhovorech s Ashley, tak to přebijí romance. Protože jiný vysvětlení nemám, když jsem to hrál stejně jako dřív.
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Sadene píše:
Krieg píše:Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlel :D Byl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her :D No nic, žádnej dřívější save nemám, tak poprvý střihnu holt Liaru :D Nevíte někdo co jsem mohl udělat špatně? Žádnou z nich jsem vyloženě v rozhovoru neodmítnul.
Páč Liara je protlačovaná a když ji neodmítneš, tak se ti automaticky počítá jako romance :mrgreen: A zvlášť jestli sis s ní chodil pokecat po Ashley, tak to přebíjí romanci Ashley :?

Jestli v tom není jiný fígl, tak se to vysvětluje fakt tím jak píšeš, že s Liarou jsem si většinou povídal až po Ashley, páč rozhovory s posádkou jsem dělal vždy od nejnižší paluby směrem nahoru. Byl jsem z toho trošku v šoku, když mě takhle v kajutě překvapila ale kvůli ní zase celou hru rozehrávat nebudu :D Aspoň si konečně zkusim něco novýho, pokaždý totiž hraju všechny díly stejně :D A jsem zvědavej na Liaru v Shadow Brokerovi, až budu randit s Tali :evil:
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

No já to tak měla s Kaidanem... nechávala jsem si rozhovory s ním většinou nakonec, ale pamatuju si, že jednou jsem prostě neodolala a šla za ním hned a až potom za Liarou (byl to jeden z těch posledních rozhovorů) a i když jsem nepokrytě flirtovala s Kaidanem, tak k mému zděšení přišla za mnou ke skříňkám Liara, poté co zakážou Normandy letět na Ilos. S Liarou jsem vždycky dávala neutrální odpovědi, tzn. max kamarádka... takže jiné vysvětlení mě opravdu nenapadá :)
Obrázek
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

No tak to jsme měli stejně, taky za mnou přišla ke skříňkám ale doufal jsem, že i přesto mi pak nevleze do kajuty :D Poslední save kromě automatic a quick save jsem měl před Virmirem a já ho pak vůl smazal před Ilosem :D Ale tam už po Virmiru mělo dojít k tomu rozhodnutí mezi oběma, když za mnou přijdou, ne? Pokud jo, tak to bylo ovlivněno rozhovorama před Virmirem.
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Přijdou za tebou, jenom když s oběma dlouhodobě flirtuješ, jinak ne ;) Jinak má přijít ten, s kým flirtuješ, pokud si asi nenecháš jako poslední na rozhovor Liaru, ta to přebije a přijde ona... :?
Obrázek
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Flirtoval jsem pokaždý s oběma a s Liarou jsem většinou mluvil až po Ashley, achjo, a to mi doteď Liara nevadila :D
I když ani Ashley neberu jako extra výhru, stejnak v ME2 a ME3 budu Talimancer :\**/:
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:No já to tak měla s Kaidanem... nechávala jsem si rozhovory s ním většinou nakonec, ale pamatuju si, že jednou jsem prostě neodolala a šla za ním hned a až potom za Liarou (byl to jeden z těch posledních rozhovorů) a i když jsem nepokrytě flirtovala s Kaidanem, tak k mému zděšení přišla za mnou ke skříňkám Liara, poté co zakážou Normandy letět na Ilos.
Tak to je dost zlý. :mrgreen: :mrgreen: Znám tenhle pocit, ale z ME3, kdy mi Shepka omylem sbalila Liaru...ihned začalo načítání starší pozice (docela staré, musela jsem restartovat veškeré dění na Citadele i se všema mini úkolama, co jsem do té chvíle splnila, ale i kdybych měla hrát hru od začátku, tak ji nahraju) ale hned jsem hru vypnula, přešla mě veškerá chuť hrát. :mrgreen: :mrgreen: i když každá špatná zkušenost je k něčemu dobrá... tlačítku F5 pro rychle uložení jsem od té doby raději mačkala častěji. Co kdyby náhodou... :D
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Vlada47
Podporučík

Příspěvek od Vlada47 »

Nesmíte tu citovou stránku hry brát tak vážně, je to jenom takový zpestření hrací doby. :) Prostě neřešit, koho taham do kajuty a když na to dojde, jít si uvařit čaj, podívat se na zprávy nebo něco jiného... :D
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Green »

Krieg píše:
Vlada47 píše:Ono zrovna u Liary stačí v jednom rozhovoru, kdy se zeptá, jestli k ní Shepard / Shepardová něco cítí, říct, že tak maximálně přátelství (prostřední možnost). Jednoduše stačí neklikat slepě na paragonskou volbu. Ta renegátská možnost (s mimozemšťankou nikdy) je zabugovaná a vede paradoxně k romanci.

Já už dřív, když jsem to hrál, tak jsem byl na obě milej a nestalo se mi to. Asi je to tím, jak psala Sadene, že když si s Liarou chodím pokecat po rozhovorech s Ashley, tak to přebijí romance. Protože jiný vysvětlení nemám, když jsem to hrál stejně jako dřív.
v ME1 je to bug. Pokud s ní konverzujes, automatickym máš Li, když žádnou jinou romanci nemáš. Takže v ME1 jestli vysloveně nechceš mít s ní LI, tak s ní raději nemluv, nebo až vyřešíš jinou postavu např. Ashley
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlada47
Podporučík

Příspěvek od Vlada47 »

Fakt? Já mam dojem, že jsem právě v jednom playthrough prošel tu hru bez romance a prošel jsem snad všema rozhovorama u všech členů týmu (resp. po Virmiru už neměli nic dalšího, co by se s nima dalo diskutovat).
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No já když jsem jí neromancoval tak jsem s ni normálně mluvil jen jsem jí v jednom rozhovoru řekl že budem jen kamarádi.
Bite my shiny Warden ass!
Vlada47
Podporučík

Příspěvek od Vlada47 »

Něco pro hardcore fanoušky (jestli to tu už neni):

Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Co to zase je? :D
Bite my shiny Warden ass!
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

hRDLA píše:Co to zase je? :D
Fotomontáž. :|
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
JiAliZe
Rotný

Příspěvek od JiAliZe »

BatouT101 píše:
hrDLA se spíš ptal, na co to naráží, nebo kdo to je? Není to náhodou taťka šmoula? =/
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

JiAliZe píše:
BatouT101 píše:
hrDLA se spíš ptal, na co to naráží, nebo kdo to je? Není to náhodou taťka šmoula? =/
Hmm, podle morfologie obličeje připomíná nějakého Inda , ale identita toho muže je mi neznámá. Taťka Šmoula asi nebyl z Indie. Nebo jo? =((
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
JiAliZe
Rotný

Příspěvek od JiAliZe »

Obrázek
Obrázek
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Jééé... konečně realistický obrázek Liary, tak jak ji vidím já... ufňukánek :P
Obrázek
Hany
Poručík

Příspěvek od Hany »

myslím, že Sadene to s tou realističností myslela trochu jinak :D ...ale povedlo se x)

Obrázek
Obrázek
Odpovědět