Já jsem měla u Jokera jasno už od samotnýho začátku. Stačil mi pohled na ten jeho handsome a obličej a křivej úsměv a když pak otevřel pusu a hodil některou z těch svých hlášek, tak jsem byla definitivně rozhodnutá, koho chci jako LI. Navíc mi řídil Normandy a co si budeme povídat, piloti vesmírných lodí prostě mají něco do sebe.
Bohužel Bioware se rozhodlo, že na romanci s Jokerem nemám nárok. Pořád jsem naivně doufala, že když se neobjevila v jedničce, tak ji dostaneme alespoň ve dvojce. Nakonec jsem se i smířila s tim, že přes Jokera s bioware vlak nejede. Konečně mi to ani nevadilo, akorát jsem si musela vystačit s obrázky, fanfic příběhy a vlastními výmysly. Ale bylo to OK.
Do doby než se EDI nainstalovala do té reaper tech s prsama a rozhodla se, že mi zničí moje představy.

Takže jsem je dohromady rozhodně nedávala. No way.
Co mi ale připadá děsný je to, jak všichni neustále kvičí kvůli těm jeho křehkým kostem. Občas mi to už připadá docela trapný. Rozhodně to neni tak, že se mu po sebemenšim dotyku rozláme ruka. Vždyť byl schopný pilotovat, střílet, tancovat a jednou to s nim dokonce praštilo o zem a byl v pohodě! Tak ať mi nikdo netvrdí, že se s nim nedá vást normální a plnohodnotný vztah.