Lieutenant Bastard Kai Leng
Re: Lieutenant Bastard Kai Leng
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Synthesis - my choice
-
- Vojín
Spoiler:
No a?
Já miluju Thanea strašně moc, ale teď mám ráda Kai Lenga ( Come at me haters

Když jsem milovala ještě Thanea tak mi nevadilo že ho zabil, spíš jsem si jen pobrečela, ale pořád jsem brala že Kai je indoktoriovaný a nemůže odporovat
Když už jsem měla a mám ráda Kai Lenga tak po jeho smrti jsem si říkala že je chudáček, že musel umřít, ale nemohla jsem s tím nic udělat a on taky ne. Nejlepší by bylo kdyby mohl být na Normandy a mohl by být LI

Taky mě zaráží skupina která říká že je zbabělec, to Shepard je zbabělec, on v průběhu souboje Kai Leng vs Thane stál a čekal dokud Kai Leng nezabil Thanea. Všichni říkají že po tom co zabil Thanea tak utekl, ale to neznamená že je to zbabělec. Měl úkol zabít Salarianského rádního nebo a i kohokoliv kdo se mu postaví do cesty, tak zabil thanea, ale Salarianského rádního ne, protože už utekl a Illusive Man mu asi něco nařídil
Další je Thessia, jak tam může být sakra zbabělec když měl úkol sebrat data z Protheanského nevím co?????

Jak může být zbabělec když zabil Mirandu? Měl něco sebrat a nebo zabít Mirandu, toď vše a ne bojovat ze Shepardem!
Já vás nechápu

COME AT ME HATERS I KNOW YOU ARE SOMEWHERE
- Hany
- Poručík
no moje Miranda se těší výbornému zdraví, a to ve všech savech
...nicméně schovávání se za stíhačku jen proto, aby si mohl doplnit štíty? come on!
a navíc v knížkách taky nic moc, Anderson mu měl udělat víc než jen prostřelit nohy... a to že měl nějaký úkoly? no rozhodně se podle toho nechoval... sice se držel nějakýho plánu, ale když mu začlo týct do bot, tak vždycky práskl do bot a potom měl jen silácký řeči (mail pro Shepa)... a co se týče argumentace cituji: "jak může být zbabělec, když zabil Mirandu?" co to jako je? podle tebe se zbabělost měří tím, že někdo není schopný někoho zabít? ...tohle je spíš otázka morálky a ne odvahy... skončil jsem
renegade interrupt forever! ...a to hraju za paragony 

-
- Vojín
To pochopí jenom někteří, Ano schovával se za stihačkou, protože si chtěl dobít štíty, ale Shepard se zase schovává za barikádamy, aby si doplnil munici A taky nikdo netvrdí že je zbabělec
Knihu jsem nečetla, ale budu číst tak uvidím. On byl schopný zabít Mirandu a u některých hráčů aji umřela
Tím chci říct že si o něm myslí že je zbabělec když on dostal úkol a úkol se musí splnit nic jiného.
Já hraju taky za Paragony, ale musím říct že u té reportérky to prostě nešlo
No jo no, musím říct že poprvé u Kaie jsem taky použila renegade interrupt, ale víckrát ne.
Toď vše ( Zatím)

Já hraju taky za Paragony, ale musím říct že u té reportérky to prostě nešlo

No jo no, musím říct že poprvé u Kaie jsem taky použila renegade interrupt, ale víckrát ne.
Toď vše ( Zatím)
Silvermadness2 píše:To pochopí jenom někteří, Ano schovával se za stihačkou, protože si chtěl dobít štíty, ale Shepard se zase schovává za barikádamy, aby si doplnil munici A taky nikdo netvrdí že je zbabělec
Pleteš melouny s pomerančema

Calibrations. Calibrations everywhere.
Good point.
Útočí barikáda, za kterou se schovává Shepard, na nepřátele? + Když se schováš za barikádu a stáhneš se, nic nebrání nepřátelům přeskupit se pro další útok/zaujmout lepší pozici/zahájit vlastní protiútok -> můžou tě tak přinutit zůstat v pohybu a tim ti překazit plány na "regeneraci". Gunship, kterej kryl Kai Lenga na Thessii, přibil palbou Sheparda a spol. do krytu - nemohli nic dělat a museli počkat, než krycí palba skončí. Kai Leng se tak nemusel obávat protiútoku a moh si klidně dobít svý bariéry.
Jinak...já to chápu tak, že dostal od TIMa úkol a ten splnil - a k tomu využil všech dostupnejch prostředků. To udělal správně. Na druhou stranu - to, že se musel spolehnout na krytí z gunshipu dokazuje, že sám by Sheparda nedal (ať už proto, že musí bojovat proti třem nebo prostě proto, že je Shepard lepší). Ale asi mu/TIMovi tohle bylo jasný....proto tam s Lengem byl i gunship - aby vyrovnal šance, popř. je převážil na Lengovu stranu.
...takže jenom využil zdroje, kterejch měl k dispozici v tu chvíli víc. A založil na tom taktiku, která se ukázala bejt lepší. Proto ten jeho chvástavej mail - můžeme si o jeho způsobu boje myslet, co chceme, ale tentokrát nad Shepardem vyhrál. Tu zprávu taky beru jako schválně napsanou provokaci, kterou chtěl Sheparda nahlodat, že bude (Shep) vždycky o krok pozadu.
Nepřítel. Možná obtížnějc zdolatelnej (z výše uvedenejch důvodů), ale pro mě další z řady nepřátel, který bylo potřeba zničit. Je mi ale jasný, proč ho mají fanynky rády...
Útočí barikáda, za kterou se schovává Shepard, na nepřátele? + Když se schováš za barikádu a stáhneš se, nic nebrání nepřátelům přeskupit se pro další útok/zaujmout lepší pozici/zahájit vlastní protiútok -> můžou tě tak přinutit zůstat v pohybu a tim ti překazit plány na "regeneraci". Gunship, kterej kryl Kai Lenga na Thessii, přibil palbou Sheparda a spol. do krytu - nemohli nic dělat a museli počkat, než krycí palba skončí. Kai Leng se tak nemusel obávat protiútoku a moh si klidně dobít svý bariéry.
Jinak...já to chápu tak, že dostal od TIMa úkol a ten splnil - a k tomu využil všech dostupnejch prostředků. To udělal správně. Na druhou stranu - to, že se musel spolehnout na krytí z gunshipu dokazuje, že sám by Sheparda nedal (ať už proto, že musí bojovat proti třem nebo prostě proto, že je Shepard lepší). Ale asi mu/TIMovi tohle bylo jasný....proto tam s Lengem byl i gunship - aby vyrovnal šance, popř. je převážil na Lengovu stranu.
...takže jenom využil zdroje, kterejch měl k dispozici v tu chvíli víc. A založil na tom taktiku, která se ukázala bejt lepší. Proto ten jeho chvástavej mail - můžeme si o jeho způsobu boje myslet, co chceme, ale tentokrát nad Shepardem vyhrál. Tu zprávu taky beru jako schválně napsanou provokaci, kterou chtěl Sheparda nahlodat, že bude (Shep) vždycky o krok pozadu.
Nepřítel. Možná obtížnějc zdolatelnej (z výše uvedenejch důvodů), ale pro mě další z řady nepřátel, který bylo potřeba zničit. Je mi ale jasný, proč ho mají fanynky rády...

Kai Lenga jsem neměl rád od první chvíle. A to především proto, že přidat někam super karatistu Japonce je strašné klišé.