“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Tak přecejenom se tu musí najít někdo, kdo tu kazí sbírku
No pardon no... taky se nic nestane, když sem někdo hodí něco, kde Liarka není dokonalá, ale jaké je ve skutečností (na mě její "kouzlo" oblbnutí fakt nezabírá)... tohle byl náhodou ukázkový obrázek, jak Liara leze neustále někam, kde ji nechcou, viz DLC Citadela, nebo snad po každé důležité misi otravuje Shepa na Normandy, s něčím "neodkladným".
No pardon no... taky se nic nestane, když sem někdo hodí něco, kde Liarka není dokonalá, ale jaké je ve skutečností (na mě její "kouzlo" oblbnutí fakt nezabírá)... tohle byl náhodou ukázkový obrázek, jak Liara leze neustále někam, kde ji nechcou, viz DLC Citadela, nebo snad po každé důležité misi otravuje Shepa na Normandy, s něčím "neodkladným".
Já k ní přistpoval, jako k mojí šéfové, ta taky s nečím pořád otravuje a chodí za mnou. A alespoň to Liara říká slušně!
No... za to ona nemůže. Bežte si za tím, kdo psal scénář, když vám to tak vadí. (i když podle statistiky jsou Liara a Garrus jedny z nejlépe psaných postav)
Sadene píše:...
BTW, super obrázek... Cerberus Liarka se zas vrtá do něčeho, po čem jí nic není
No spíš Cerberus Liarka zachraňuje FemShep!
A kdo se jí o to prosil a když už musela, proč si to nechala pro sebe???
No. Ono by nebylo rozumné roztrubovat že nějaká soukromá společnost "X" získala tělo Sheparda/ové a pokouší se jej oživit. Hlavně když po něm šly i Kolektoři. Navíc určitě nebylo zcela jisté zda se to oživení povede a navíc do původního stavu! Proto by nebylo rozumné dávat bývalé posádce plané naděje že Shepard/ová bude znovu možná žít a to díky společnosti s velice špatnou pověstí. Jinak to prostě být nemohlo. Nevidím lepší řešení.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."