Kaidan Alenko

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Sadene
Viceadmirál

Re: Kaidan Alenko

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:náádhera!!! Stejně jako ten obrázek s popiskem, jak se na ni dívá, když usíná...ten popisek mě fakt dostal :cry:
Indeed!
Jinak já jsem ve velkém třídícím procesu, který nemá konce :D už se mi toho nashromáždilo opravdu mraky :) :P

edit: top of the page Kaidan ;-)
Obrázek
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

roztekla jsem se na hlavním nádraží v Praze :D :D dokonalost :D

ehm ehm, kdyby ses nudila, můžeš něco přeposla na můj mail :oops:
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:Ok, ale tohle si ještě neodpustím :D je to strašně cute a šíleně jsem se u toho smála :D
(je to jen rozhovor, žádné video)

mazeeeec!!!! Nádhera!!!
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

já bych potřebovala mít na pracovním počítači Windows 7, abych si tam mohla nastavit prezentaci na plochu z Kaidanových obrázků, na XPčkách to nejde a já se nemůžu rozhodnut, který bych tam měla dát :? proto místo Kaidana je na ploše Normandy...ale stejně to asi změním, jenže než se rozhodnu, kterou tam dám, budu mít po pracovní době :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:já bych potřebovala mít na pracovním počítači Windows 7, abych si tam mohla nastavit prezentaci na plochu z Kaidanových obrázků, na XPčkách to nejde a já se nemůžu rozhodnut, který bych tam měla dát :? proto místo Kaidana je na ploše Normandy...ale stejně to asi změním, jenže než se rozhodnu, kterou tam dám, budu mít po pracovní době :D
Tak já na noťasu Win 7 mám (vlastně na všech pc je) a stejně tam mám jen ten svatební obrázek s Normandy :D Doma mám ten obrázek, jak se Kaidan opírá přes zábradlí na Citadele, v ruce datapad s Shep :D
Důvod, proč si nedávám prezentaci je ten, že bych koukala na to, jak se mi mění obrázky v 10 s intervalu a nic jiného bych neudělala :D
Takže nee :-)

Holy moley!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* Yes!!!!!! Líbají smajlík!
Kaidan approves! :-* :-* :-*
Obrázek
Obrázek
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Green »

Jaj, rychle jste si toho všimli :D

Později předělám všechny, teď si jdu dát pauzu po těžké práci s mChatem =*
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Green píše:Jaj, rychle jste si toho všimli :D

Později předělám všechny, teď si jdu dát pauzu po těžké práci s mChatem =*
Dobrá práce! Děkujeme :-*
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

jéé to je mazec :-* :-* akorát ty asarijky :D asi nejčastěji budeme používat :-*

díky moc
Sadene píše:Důvod, proč si nedávám prezentaci je ten, že bych koukala na to, jak se mi mění obrázky v 10 s intervalu a nic jiného bych neudělala :D
Takže nee :-)
a ty si myslíš, že něco udělám, když mám tu prezentaci spuštěnou :D :D když nemám notebook na nabíječce, mám tam jen jednu fotku, tak je to v pohodě, ale jakmile ho prdnu do zásuvky, většinou se jen dívám :-*
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

I hate them!!!!
Jak nám to mohli udělat a vystřihnout to!!!! Tohle je sice jen MShep verze (opět jen rozhovor) a já doufám, že někde objevím i FemShep verzi, ale dovedu si z toho udělat dobrou představu...

jak mohli vystřihnout to "you just told me that you love me" ????

Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

No, trochu už přehnané si myslim
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:I hate them!!!!
Jak nám to mohli udělat a vystřihnout to!!!! Tohle je sice jen MShep verze (opět jen rozhovor) a já doufám, že někde objevím i FemShep verzi, ale dovedu si z toho udělat dobrou představu...

jak mohli vystřihnout to "you just told me that you love me" ????

ach jo, to dělají schválně...sice se na to mrknu odpoledne, ale jako je to blbý.
GreenFlag píše:No, trochu už přehnané si myslim
co se ti zdá přehnané??
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

btw Greene, když už tady máte asarijky jako smajly, nechceš nám přejmenovat "Milujícího" smajla na "Milujícího Kaidana" ??? Stejně ho budeme používat jen se Sadene :oops:

hej hej hej, už je ze mě commander Shepard :D (ano beru, že v ME je commander před kapitánem, kdežto tato hodnost je vyšší)
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Dalších 250 příspěvků budeš komandér :D

btw: Co se mi nezdá, noo nezdá se mi hodně věci, třeba že ze Sheparda udělali gaye ve 3jce a že Catalyst kecá =/
Nyní mě omluvte dámy, vyšel mi Armored Kill do BF3jky, jdu pozabíjet pár amíků xD
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

GreenFlag píše:Dalších 250 příspěvků budeš komandér :D

btw: Co se mi nezdá, noo nezdá se mi hodně věci, třeba že ze Sheparda udělali gaye ve 3jce a že Catalyst kecá =/
Nyní mě omluvte dámy, vyšel mi Armored Kill do BF3jky, jdu pozabíjet pár amíků xD
totéž udělali s Kaidanem :D

dobrý lov
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Mně na tom nic přehnaného nepřijde, i když přesně nevím, na co narážíš - samotný rozhovor nebo Kaidan a MShep?
Na druhou stranu ženské asi (určitě) potřebují slyšet víc tu omáčku kolem toho :D takže čím víc je tam těchto cute rozhovorů, tím líp pro nás :-*
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

GreenFlag píše:Dalších 250 příspěvků budeš komandér :D

Tak mě se taky od začátku nezdálo, že už v jedničce udělali z FemShep lesbu :D :D
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:Mně na tom nic přehnaného nepřijde, i když přesně nevím, na co narážíš - samotný rozhovor nebo Kaidan a MShep?
Na druhou stranu ženské asi (určitě) potřebují slyšet víc tu omáčku kolem toho :D takže čím víc je tam těchto cute rozhovorů, tím líp pro nás :-*
cute rozhovory jsou na tom to nejlepší (když neberu v potaz to ostatní :D ), z čehož vychází výsledek, že je všechno nejlepší. A asi takhle, s Mr. Perfect to ani jinak nejde, než aby to bylo nejlepší :-* ale jako pokud tam vynechali tu jednu větu, je to naprd. Ale mám pocit, že u FemShep to nikde v žádném rozhovoru není
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:
Sadene píše:Mně na tom nic přehnaného nepřijde, i když přesně nevím, na co narážíš - samotný rozhovor nebo Kaidan a MShep?
cute rozhovory jsou na tom to nejlepší (když neberu v potaz to ostatní :D ), z čehož vychází výsledek, že je všechno nejlepší. A asi takhle, s Mr. Perfect to ani jinak nejde, než aby to bylo nejlepší :-* ale jako pokud tam vynechali tu jednu větu, je to naprd. Ale mám pocit, že u FemShep to nikde v žádném rozhovoru není
Ono je tam toho vynecháno docela hodně, ta jedna věta je ale nejhorší... nevím přesně, jak probíhá love scene s MShepem (tak daleko ještě nejsem), ale některé části rozhovoru jsou stejné jako u FemShep.
Proto by to chtělo někde objevit vystřižené audio u FemShep - ale tu větu "you just told me..." jsem slyšela i u FShep ve vystřižených scénách, bohužel ale nebyly kompletní...
Takže mě to jako docela štve, ten rozhovor je fakt hezký a předpokládám, že FemShep měla původně něco takového taky, proto jsem naštvaná, že to prostříhali... I need more Kaidan love :-* :-*
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

tak to ale vážně naštve jako :cry: to nemá cenu, si to budeme muset vymyslet samy asi ;) přitom je to taková škoda
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:tak to ale vážně naštve jako :cry: to nemá cenu, si to budeme muset vymyslet samy asi ;) přitom je to taková škoda
Kdybych aspoň někde splašila ty audio files :D Hned by to bylo veselejší :P
Obrázek
Odpovědět