Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném
Re: Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném
Jo, tak Sheparda mám stejně, Voják, Space, War hero, Paragon, Talimancer.
Jinak Shepard jako voják, Space, War hero, Paragon je podle mě nejlepší, nejvíce mi to sedne k zachránci galaxie.
Jinak Shepard jako voják, Space, War hero, Paragon je podle mě nejlepší, nejvíce mi to sedne k zachránci galaxie.
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
- hRDLA
- Kontraadmirál
JJ, onehdá jsme to s kámošem řešili, co se týče romance, tak cannon je nejspíš Liara, Miranda, Liara nebo Liara, x, Liara.
Bite my shiny Warden ass!
Nj, Liarka, bez ní by nebyl Mass effect Mass effectem, že?
Osobně mě absolutně nezajímá, co autoři zamýšleli jako cannon romanci, obzvlášť když se to týká Liary a Mirandy (už by taky autorum mohlo dojít, že nejen chlapi hrajou hry a tady je cannon romance jenom o ženských a ne že mi tady začne někdo tvdit, že Liara není ženská).
Já jako hráč se sama rozhodnu, co je pro mne cannon romance i cannon charakter Shepardové... takže jo, je to Garrus a moje zachránkyně galaxie je buď čistá biotička adeptka nebo inženýrka (teda až od ME3, do té doby mě nijak hra za inženýra neoslovila, ale v trojce přibyly hlídkovací věže s plamenomety a sondy s raketami, to je pak zábava
).
P.S. nikdy nehraju za přednastavený ksicht... ráda si vytvořím Sheparda/ovou sama.

Osobně mě absolutně nezajímá, co autoři zamýšleli jako cannon romanci, obzvlášť když se to týká Liary a Mirandy (už by taky autorum mohlo dojít, že nejen chlapi hrajou hry a tady je cannon romance jenom o ženských a ne že mi tady začne někdo tvdit, že Liara není ženská).
Já jako hráč se sama rozhodnu, co je pro mne cannon romance i cannon charakter Shepardové... takže jo, je to Garrus a moje zachránkyně galaxie je buď čistá biotička adeptka nebo inženýrka (teda až od ME3, do té doby mě nijak hra za inženýra neoslovila, ale v trojce přibyly hlídkovací věže s plamenomety a sondy s raketami, to je pak zábava

P.S. nikdy nehraju za přednastavený ksicht... ráda si vytvořím Sheparda/ovou sama.
- hRDLA
- Kontraadmirál
Já taky hraju vlastního Shepa, mě ten default příjde divnej. Teda, v ME1 ne, ale ve 2 a 3 je takovej divnej.
- Thunderbird
- Rotný
Dyť vypadá pořád stejně...hRDLA píše:Já taky hraju vlastního Shepa, mě ten default příjde divnej. Teda, v ME1 ne, ale ve 2 a 3 je takovej divnej.
"Heart breakers & Life takers"
- hRDLA
- Kontraadmirál
No jo, ale ta grafika se mění a mě prostě do tý 2 a 3 nesedí
- Thunderbird
- Rotný
Já teda vždycky hraju za něj, připadá mi právě přirozenější, narozdíl od těch, který si můžeš vytvořit sám, u nich mi právě ta graika vadí... Jsou takový vyhlazený a ty vlasy a vousy vypadaj jak nalepovací...
Tak tu souhlasím s Birdem, měl se líbí původní Shepard.
Ale jedna věc je pro mě zajímavostí, SP sice pořád hraju za vojáka, nedávno jsem rozjel v ME 1 Adepta ale co se týče MP tak za vojáka hraju zřídka. většinou jedu jenom Adepty, Vanguardy, Inženýry a nebo infiltrátory.
Ale jedna věc je pro mě zajímavostí, SP sice pořád hraju za vojáka, nedávno jsem rozjel v ME 1 Adepta ale co se týče MP tak za vojáka hraju zřídka. většinou jedu jenom Adepty, Vanguardy, Inženýry a nebo infiltrátory.
- hRDLA
- Kontraadmirál
Tak sem asi jedinej no 
Co se týče MP, tak za vojáka taky nehraju, vůbec mi tam nesedl. Většinou vanguard nebo sentinel (dřív na silveru jsem zase hrál inženýra nebo adepta).

Co se týče MP, tak za vojáka taky nehraju, vůbec mi tam nesedl. Většinou vanguard nebo sentinel (dřív na silveru jsem zase hrál inženýra nebo adepta).
- Thunderbird
- Rotný
Tak v MP je ten voják (alespoň lidskej) docela slabota no... V SP hraju taky jen za vojáka, akorát když jsem hrál poprvé ME1, tak jsem hrál za vanguarda, ale to mě moc nebavilo... Jedinej voják, kterej mě v MP baví, je Geth soldier...
Já jsem zase úplně levej s adeptama... Ty jejich komba jsou sice super, ale já to prostě nemám naučený a pak dostávám těžce na prdel... Třeba ta Fury o který všichni řikaj, že když to s ní umíš, tak je úžasná... No, tak já to s ní neumim... Jen tam běhám a čekám, kdy mě teda někdo zabije...
Já jsem zase úplně levej s adeptama... Ty jejich komba jsou sice super, ale já to prostě nemám naučený a pak dostávám těžce na prdel... Třeba ta Fury o který všichni řikaj, že když to s ní umíš, tak je úžasná... No, tak já to s ní neumim... Jen tam běhám a čekám, kdy mě teda někdo zabije...
Hmm... a zkoušeli jste batarianského vojáka nebo havoca? Podle mě jsou super a dodám ještě jednu věc: blade armor

Jinak preferuju biotiky a co je u mě teda podiv, tak jsem si zamilovala infiltrátory

Jinak preferuju biotiky a co je u mě teda podiv, tak jsem si zamilovala infiltrátory

tak já jedu vždy tyto 4 třídy, než vyšel Kroganský Náčelník tak jsem k Sentinelům ani nečuchl. jinak co se týče Adeptů a Vanguardů tak nejčastěji hrávám za Asari(klasické), jednou za čas za Asariskou Justitatorku a jednou za delší dobu vezmu Phenixe. co se týče Inženýrů tak u mě jednoznačně vedou Quarianky a to i co se týče infiltrátorů, sem tam vezmu i AIL(Sex bot).
Edit: no tak já Batariany a další tyto postavy bez možnosti úhybu moc nemusím. Havoc je dobrý.
Edit: no tak já Batariany a další tyto postavy bez možnosti úhybu moc nemusím. Havoc je dobrý.
Tak je divný, že ten úhyb nemají... ale batariany jsem si prostě totálně zamilovala, hraju je asi nejraději
další moje zamilovaná klasa je justikárka. Sexbot je super, ale i klasický základní lidský infiltrátor je nářez 

- Thunderbird
- Rotný
Co ale úplně nechápu je ten volus!!! Já jsem za něj jednou hrál, nejen že jsem se nemohl krýt, ale ani jsem přes ty překážky nemohl střílet, protože je to prostě malej idiot! A když jsem chtěl dát někomu heavy melee a dorazit ho, tak on se jen zneviditelnil, abych mohl utéct a samozřejmě mě ten, co jsem ho chtěl dorazit zabil... Fuck this shit!
Pak jsem viděl nějaký video, jak s ním někdo vysóloval platinu a musel jsem smeknout...
Pak jsem viděl nějaký video, jak s ním někdo vysóloval platinu a musel jsem smeknout...
- hRDLA
- Kontraadmirál
Blade armor má i Batarian vanguard a společně s biotic chargem a heavy meleem je to super.Sadene píše:Hmm... a zkoušeli jste batarianského vojáka nebo havoca? Podle mě jsou super a dodám ještě jednu věc: blade armor![]()
Jinak preferuju biotiky a co je u mě teda podiv, tak jsem si zamilovala infiltrátory![]()
Indeed, charge a heavy melee mě s batarianem nikdy neomrzíhRDLA píše:Blade armor má i Batarian vanguard a společně s biotic chargem a heavy meleem je to super.Sadene píše:Hmm... a zkoušeli jste batarianského vojáka nebo havoca? Podle mě jsou super a dodám ještě jednu věc: blade armor![]()
Jinak preferuju biotiky a co je u mě teda podiv, tak jsem si zamilovala infiltrátory![]()

- hRDLA
- Kontraadmirál
Stejně tak jako Krogan Battlemaster a jeho melee ze sprintu.
každý má svůj styl hraní i vkus na postavy a třídy

Vyhlašuju soutěž... dosáhnout 50 melee killů v jednom zápasu s... Volusem! 
Bird - základní human soldier je schopen dosáhnout docela vysokýho damage, rozhodně jedna z použitelnějších postav.

Bird - základní human soldier je schopen dosáhnout docela vysokýho damage, rozhodně jedna z použitelnějších postav.
Naposledy upravil(a) Vlada47 dne čtv 04. črc 2013 14:07:21, celkem upraveno 1 x.
tak to bude snad nesplnitelný úkol