Které mody to jsou? Zajímají mě teda hlavně vlasy, nesnáším, když je má moje postava krátké (já sama mám vlasy asi do pasu, tak protoGreenFlag píše:Já si založil tuhle femShepku, ale skončil jsem u Surkeshe![]()
Kaidan Alenko
Re: Kaidan Alenko

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
taky bych brala změnuSadene píše:Které mody to jsou? Zajímají mě teda hlavně vlasy, nesnáším, když je má moje postava krátké (já sama mám vlasy asi do pasu, tak protoGreenFlag píše:Já si založil tuhle femShepku, ale skončil jsem u Surkeshe![]()
)
To jsou vlasy Ashley ne? Podle me to staci prehodit v Gibbed editoru...
jj, doma mám na to i někde návod...Mallyx píše:To jsou vlasy Ashley ne? Podle me to staci prehodit v Gibbed editoru...

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
pošli, prosímGreenFlag píše:jj, doma mám na to i někde návod...Mallyx píše:To jsou vlasy Ashley ne? Podle me to staci prehodit v Gibbed editoru...
btw jde změnit barva nebo je to jen o zrzce?
To bych musel být domaAshley-Sheppard píše:pošli, prosímGreenFlag píše:jj, doma mám na to i někde návod...Mallyx píše:To jsou vlasy Ashley ne? Podle me to staci prehodit v Gibbed editoru...

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
okey, mrknuGreenFlag píše: To bych musel být doma. Ale na BSN na to určo někde je topik
Ahh, tak jsem si vzpomněl. Jsem si vlastně psal s tím autorem na BSN, takže ho mám uloženého...Ashley-Sheppard píše:okey, mrknuGreenFlag píše: To bych musel být doma. Ale na BSN na to určo někde je topik
http://social.bioware.com/362/blog/211693/

GreenFlag píše:Ahh, tak jsem si vzpomněl. Jsem si vlastně psal s tím autorem na BSN, takže ho mám uloženého...Ashley-Sheppard píše:okey, mrknuGreenFlag píše: To bych musel být doma. Ale na BSN na to určo někde je topik
http://social.bioware.com/362/blog/211693/
Oukej, tohle vlákno už jsem viděla

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
ty Sadene, nemáš nějakou fotku, kde je Kaidan v té vycházkové uniformě z trojky? Jak ho máš na obrázku u banneru 
Chceš mě zničit? Opravdu chceš, abych procházela všechny obrázky a nad každým slintala? Protože já chciAshley-Sheppard píše:ty Sadene, nemáš nějakou fotku, kde je Kaidan v té vycházkové uniformě z trojky? Jak ho máš na obrázku u banneru

Někde jsem viděl mód na male Shepa, co vypadal úplně jako Kaidan (doslova)
skusim najít

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
není účel tě zničit...nejsem ReaperSadene píše:Chceš mě zničit? Opravdu chceš, abych procházela všechny obrázky a nad každým slintala? Protože já chciAshley-Sheppard píše:ty Sadene, nemáš nějakou fotku, kde je Kaidan v té vycházkové uniformě z trojky? Jak ho máš na obrázku u banneruŘekla bych, že někde něco určitě bude, ale mám toho tolik v tolika složkách, že nevím, jak rychle se mi podaří něco najít... Dej mi pár hodin
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
WTF??? Jakože Kaidanova podoba byla na Shepardovi?GreenFlag píše:Někde jsem viděl mód na male Shepa, co vypadal úplně jako Kaidan (doslova)skusim najít
Jesus, jestli to najdeš, tak snad budu muset hrát ME3 s M!Shepem, co vypadá jako Kaidan a mít romanci s Kaidanem.... ano, ano, ano!!!!!!GreenFlag píše:Někde jsem viděl mód na male Shepa, co vypadal úplně jako Kaidan (doslova)skusim najít

Kaidan s Kaidanem???? :o

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
no, teda double Kaidan = :twisted: masakr!!!Sadene píše:Jesus, jestli to najdeš, tak snad budu muset hrát ME3 s M!Shepem, co vypadá jako Kaidan a mít romanci s Kaidanem.... ano, ano, ano!!!!!!GreenFlag píše:Někde jsem viděl mód na male Shepa, co vypadal úplně jako Kaidan (doslova)skusim najít
Seems to me he REALLY enjoys his dress bluesAshley-Sheppard píše:není účel tě zničit...nejsem ReaperSadene píše:Chceš mě zničit? Opravdu chceš, abych procházela všechny obrázky a nad každým slintala? Protože já chciAshley-Sheppard píše:ty Sadene, nemáš nějakou fotku, kde je Kaidan v té vycházkové uniformě z trojky? Jak ho máš na obrázku u banneruŘekla bych, že někde něco určitě bude, ale mám toho tolik v tolika složkách, že nevím, jak rychle se mi podaří něco najít... Dej mi pár hodin
kdo by pak na Kaidanem slintal se mnou?? Jen to zkouším...když máš těch fotek tolik. Ale dle tvé reakce počítám s tím, že to bude pár hodin trvat
já tak obrázkově vybavená nejsem, jsem líná to hledat :oops:

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
teď se musím krotit, abych nedostala ban za vulgárnosti...přesto mi to slovo ulítlo nahlas :o :oSadene píše:Seems to me he REALLY enjoys his dress bluesAshley-Sheppard píše:není účel tě zničit...nejsem ReaperSadene píše:Chceš mě zničit? Opravdu chceš, abych procházela všechny obrázky a nad každým slintala? Protože já chciAshley-Sheppard píše:ty Sadene, nemáš nějakou fotku, kde je Kaidan v té vycházkové uniformě z trojky? Jak ho máš na obrázku u banneruŘekla bych, že někde něco určitě bude, ale mám toho tolik v tolika složkách, že nevím, jak rychle se mi podaří něco najít... Dej mi pár hodin
kdo by pak na Kaidanem slintal se mnou?? Jen to zkouším...když máš těch fotek tolik. Ale dle tvé reakce počítám s tím, že to bude pár hodin trvat
já tak obrázkově vybavená nejsem, jsem líná to hledat :oops:
Takže jen quick search: