Tak mě napadlo... (nápad na MP "soutěž")
Re: Tak mě napadlo... (nápad na MP "soutěž")
Já se už při tréninku dal na Originu jako invisible...při sólech to od jistýho momentu dělám taky...nechci nic riskovat... 

Tak tedy čtyři týmy (Aliens, Ezekiel 25:17, Rising Dragons...a qqy s Odplatou se taky přidají...)
No, musím říct, že jsem doufal v trošku větší účast...ale nevadí. Teď je řada na mně. Už mám zhruba promyšlený detaily, teď to jenom "hodit" na papír (a do nějakého image, ať to taky uvidíte).
Pustím se do toho a během Po/Út vás s tím seznámím.
No, musím říct, že jsem doufal v trošku větší účast...ale nevadí. Teď je řada na mně. Už mám zhruba promyšlený detaily, teď to jenom "hodit" na papír (a do nějakého image, ať to taky uvidíte).
Pustím se do toho a během Po/Út vás s tím seznámím.
Tak teda...
Všechny týmy budou včas dopsány do tabulky. Změna - ve finále se utkají první dvě postupující dvojice, žádný párování do čtyřek se nekoná.
Hraje se na nejvyšší skóre.
Stručně zopáknu pravidla:
- 6 kol (2x bronz, stříbro, gold), pak finále - během víkendu jeden zápas na každý úrovni. Finálový skóre se sečte dohromady (příklad - finálový skóre: bronz - 150 000, stříbro, 250 000, zlato - 350 000. Celkovej výsledek = 750 000)
- hrací dny - pátek, sobota, neděle. Začátek - Pátek 0:00, konec - Neděle 23:59
- nejpozději do půlnoci z Ne na Po mi zašlete screenshot s nejlepším výsledkem (via PM). V pondělí se hned dozvíte, jak kolo dopadlo.
- den předtím (Čt) můžete tady na foru říct, jaké by měly být podmínky kola. Místo a nepřítel s nejvyšším "počtem hlasů" bude vybrán jako podmínky kola: Důležité! - hlasovat můžou i ostatní uživatelé, tj. i ti, co se přímo neúčastní.
- u prvních dvou kol - tj. bronzů - budou na výběr třídy, se kterými je možné hrát (na bronzu si to můžeme dovolit):
První kolo: Tech/Bio - Adept/Inženýr/Sentinel
Druhé kolo: Voják/Infiltrátor/Vanguard
- na stříbru a zlatu už je to jedno, tam hrajte, s čím se vám hraje nejlíp
- vítězné duo získá nehynoucí slávu a titul "Dvojice smrti".
A jiné ceny.
Pokud jsou nějaký dotazy, rád je zodpovím.
Začínáme tenhle víkend, tzn. tenhle čtvrtek vybíráme kombinaci na víkend.
Všechny týmy budou včas dopsány do tabulky. Změna - ve finále se utkají první dvě postupující dvojice, žádný párování do čtyřek se nekoná.
Hraje se na nejvyšší skóre.
Stručně zopáknu pravidla:
- 6 kol (2x bronz, stříbro, gold), pak finále - během víkendu jeden zápas na každý úrovni. Finálový skóre se sečte dohromady (příklad - finálový skóre: bronz - 150 000, stříbro, 250 000, zlato - 350 000. Celkovej výsledek = 750 000)
- hrací dny - pátek, sobota, neděle. Začátek - Pátek 0:00, konec - Neděle 23:59
- nejpozději do půlnoci z Ne na Po mi zašlete screenshot s nejlepším výsledkem (via PM). V pondělí se hned dozvíte, jak kolo dopadlo.
- den předtím (Čt) můžete tady na foru říct, jaké by měly být podmínky kola. Místo a nepřítel s nejvyšším "počtem hlasů" bude vybrán jako podmínky kola: Důležité! - hlasovat můžou i ostatní uživatelé, tj. i ti, co se přímo neúčastní.
- u prvních dvou kol - tj. bronzů - budou na výběr třídy, se kterými je možné hrát (na bronzu si to můžeme dovolit):
První kolo: Tech/Bio - Adept/Inženýr/Sentinel
Druhé kolo: Voják/Infiltrátor/Vanguard
- na stříbru a zlatu už je to jedno, tam hrajte, s čím se vám hraje nejlíp
- vítězné duo získá nehynoucí slávu a titul "Dvojice smrti".

Pokud jsou nějaký dotazy, rád je zodpovím.
Začínáme tenhle víkend, tzn. tenhle čtvrtek vybíráme kombinaci na víkend.

...takhle bude vypadat tabulka...
Díky..bude to potřeba. A také štěstí na dobré úkoly....

..další trénink naší dvojice...tady už jsme hledali ideální postavy pro 1. kolo...

..další trénink naší dvojice...tady už jsme hledali ideální postavy pro 1. kolo...
Jenom 147 709? No, my s Odplatou dali na bronzu okolo 215 000.
Každopádně, co jsme jeli, s čím to jeli atd nepovím.
Každopádně, co jsme jeli, s čím to jeli atd nepovím.
Až takhle? Asi jste nejspíš měli unknown map a unknown enemy...pak je to pochopitelný.
Se specifickým nastavením to strhává, myslím, až 40% skóre...a nastavit si to na určitou kombinaci bude nutný...já už se radši adaptuju na tuhle situaci...jinak..taky neprozradím, jaký Adept je můj favorit
...snad jenom...once you go blue...

Se specifickým nastavením to strhává, myslím, až 40% skóre...a nastavit si to na určitou kombinaci bude nutný...já už se radši adaptuju na tuhle situaci...jinak..taky neprozradím, jaký Adept je můj favorit

Čím zítra začneme? Já bych zkusil buď Venkůvr nebo Rio. A nepřítele - třeba Cerberus...
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
Honzaleco píše:Čím zítra začneme? Já bych zkusil buď Venkůvr nebo Rio. A nepřítele - třeba Cerberus...
You are the leader, decision is only on you my darling

- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Já navrhuji mapu Ghost Hazard a nepřátele Reapery.
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
Swen: Tenhle způsob jsem chtěl proto, ať někdo potom neříká, že je moje dvojice zvýhodněná...že třeba určím podmínky, na kterých trénujeme apod. Takhle ani já nevím, co se bude hrát...když větší počet hlasů bude chtít třeba Condor a kolektory, tak se holt bude hrát na Menae a proti kolektorům.
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
tak zlanar nekoho nestranyho at to vybere traba sadene, green, bouner etc .... to zni jako nejvic fair moznost
Nechci zatěžovat místní božstva takovými bezvýznamnými problémy. Kromě toho, minimálně na jednu z těchle nadpozemských entit máš vliv, takže tím bych ti akorát šel na ruku...jakápak nestranost, to bych si pomoh...

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
hmm byc rekl spis opak ze jedna z vyse jmenvanych entit ma vliv na mne pac obracene to fakt ale fakt neni 

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
condor + kolektor
Dobře se shodneme na Cerberu. A jako mapu dáme hazardní Ghost....bratr jí taky bůhvíproč chce, já ji nesnáším, ale co...
Takže - podmínky pro první víkendový kolo na bronzu:
Ghost - Hazard
Cerberus
...začínáme..od teďka mají všechny dvojice pátek, sobotu a neděli na to, aby dosáhli nejvyššího skóre. Jedno, kolikrát to zkusíte...
...nezapomeňte mi váš nejlepší výkon - jeho screen - poslat do nedělní půlnoci.
...doplním, že tohle kolo můžete hrát jen s třídami Adept/Inženýr/Sentinel. To je jediné omezení; ostatní jednorázovou výbavu/zbraňové zesilovače/munici si dejte, jakou chcete...
Mnoho zdaru!
Takže - podmínky pro první víkendový kolo na bronzu:
Ghost - Hazard
Cerberus
...začínáme..od teďka mají všechny dvojice pátek, sobotu a neděli na to, aby dosáhli nejvyššího skóre. Jedno, kolikrát to zkusíte...
...nezapomeňte mi váš nejlepší výkon - jeho screen - poslat do nedělní půlnoci.
...doplním, že tohle kolo můžete hrát jen s třídami Adept/Inženýr/Sentinel. To je jediné omezení; ostatní jednorázovou výbavu/zbraňové zesilovače/munici si dejte, jakou chcete...
Mnoho zdaru!
Áááá... těším se na vaše výsledky
Tohle vypadá jako sranda 
Kdopak asi zvítězí

Kdopak asi zvítězí