EDIT: Na stránkách Comgadu to bylo nejlíp napsaný, tak už v tom snad mám jasno

To máš stejné, jako u Mass Effectu 3, kde byla propagována romance s Ashley. Třeba tě to nakonec překvapí, přecejenom do traileru se ti nevejde 30 hodinová dějová linie.Sadene píše:Ano, známé a očekávané postavy je asi tak jediné, co mě na tom zajímá... jinak to s původním Zaklínačem herním nemá téměř nic společného. Chudina Yennefer, nejočekávanější postava, vypadá naprosto hrozně... a co tam furt dělá to pipka Triss
Každopádně Poláci odveli kus práce, to se jim musí nechat.... akorát mě prostě nehorázně ****, kam s tím směřují a jak podléhají tomu komerčnímu tlaku, Zaklínač je moje srdcovka nějaké to desetiletí, takže mě štve, jak jsou ti lidi zfanatizovaní a přitom o tom prakticky neví nic a dělají ze sebe borečky.
Omlouvám se, musela jsem si vylít srdíčko
... na úkor jinýchGreen píše:To máš stejné, jako u Mass Effectu 3, kde byla propagována romance s Ashley.
muzes s ni začit začit klidně v 1čce (vtip kdybys nepochopil) jde o to že liara je hned od začatku hry a tali až někde za pulkouHany píše:abys sis mohl začít s Tali v 3ce musíš si s ní začít už ve dvojce ne?...myslím že s novou postavou to nejde... nebo jo?
jenze pro zmenu byla v cele jednicce od zacatku do konce kdežto s Tali tam byly sice pěkne sceny ale mimo romanciHany píše:ale tak zas Tali máš v posádce ve 2ce, kde Liara těžce ostrouhala... až teda na jedno DLC
ty jsi asi vážně idiot co?Hany píše:no šak jo... ty bys chtěl mít něco s nezletilou Tali?
ano na to byla naražka že liaru tlači furtHany píše:no dobrá...asi máš pravdu nějak jsem se do těch dílů zapletl.... ale nějak nechápu výrok, že byla Liara pro změnu od Tali v jedničce od začátku do konce, když od začátku do konce tam byly obě dvě, co se týče romance s Tali, tak jsem řekl, že v jedničce s ní nešlo nic mít (podle mě) z toho důvodu že byla na pouti (čili asi nezletilá) no a co se týče toho, že Liara je v ME3 hned na začátku tak bych řekl, že je to jednoduše tím, že když se podíváš na předchozí díly tak romance s Liarou a celkově Liara je dost protěžovaná už od začátku... na rozdíl od Tali, která ti může za celou sérii 2x ...no vlastně 3x zemřít, zatímco Liara jen jednou... a menší odbočka přestaň urážet lidi, který neznáš... jak by se ti líbilo, kdybych o tobě řekl že jsi idiot?...já jsem to prostě pochopil tak, že se bavíme o romancích celkově... a proto jsem idiot?
ou to bude problémKuboshek píše:...pouze mě irituje poslední slovo někoho jinehozvykneš si
ou to bude problémHany píše:Kuboshek píše:...pouze mě irituje poslední slovo někoho jinehozvykneš si
vim to presneHany píše:ou to bude problémHany píše:Kuboshek píše:...pouze mě irituje poslední slovo někoho jinehozvykneš si
sem na tom stejně
....šak ty si zvykneš
...btw o tom dlc jsem nevěděl, to fakt řekne?
...asi jsem to vypustil... ale aby jsme nebyli tak offtopic... nebude mít zaklínač 3ka českej dabing že ne?